The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, Το Σύμβολο, UCL Tai Ji, Yoga για το Δικτύωμα, Reflections, The Waves


EMF Balancing Technique®
Μια ευγενής, εκλεπτυσμένη και εξελιγμένη μορφή ενεργειακής εργασίας

Η EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου) είναι το ενεργειακό σύστημα που σχεδιάστηκε να εργάζεται με το Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος), ένα σύστημα μέσα στην ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία. Η τεχνική είναι μια απλή και εκλεπτυσμένη συστηματική διαδικασία που ο καθένας μπορεί να μάθει, και χρησιμοποιεί την από άνθρωπο σε άνθρωπο επίδραση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Υπάρχουν 13 φάσεις της τεχνικής, κάθε μία σχεδιασμένη να εργάζεται με και να δυναμώνει το Universal Calibration Lattice.

Απαρχή της Τεχνικής

Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο

Από τα νεανικά της χρόνια, η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο (Peggy Phoenix Dubro) είχε μια βαθιά επιθυμία να "θυμηθεί τον Θεό". Ως νεαρή γυναίκα είχε μια έντονη σειρά βιωμάτων που οδήγησαν στο αυθόρμητο άνοιγμα όλων των ενεργειακών της κέντρων. Αυτό το άνοιγμα γέννησε μια επίγνωση αγάπης άνευ όρων, και τη συνειδητοποίηση της σύνδεσης όλων των πραγμάτων στο σύμπαν.

Η επιθυμία της να γνωρίσει ακόμα περισσότερα, και να ζει την καθημερινή ζωή σ' αυτή τη συνειδητότητα, οδήγησε σ' ένα δεκαπενταετές ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα άλλο ένα ισχυρό άνοιγμα, αυτή τη φορά ένα μοναδικό βίωμα που έδωσε αφορμή για την ανακάλυψη του Universal Calibration Lattice (UCL). Αρχικά, η εστίαση της Πέγκυ ήταν στη δική της προσωπική πνευματική εξέλιξη. Εργαζόμενη άμεσα με την ηλεκτρομαγνητική φύση του UCL, αντιλήφθηκε την υπάρχουσα δυνατότητα ν' αναπτύξει έναν τρόπο να βοηθά άλλους στην εξελικτική τους διαδικασία. Στην πόλη της, γρήγορα διαδόθηκε η φήμη για τα αποτελέσματα των συνεδριών της Πέγκυ.

Αφού εργάστηκε τακτικά με πελάτες για μερικά χρόνια, και παρακινούμενη από το αίτημά τους να μάθουν περισσότερα γι' αυτό που έκανε, η Πέγκυ ανέπτυξε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για να διδάξει άλλους τη θεωρία και τη μέθοδο πώς να κάνουν τις συνεδρίες, και έτσι γεννήθηκε η EMF Balancing Technique. Όταν αυτοί οι πρόσφατα εκπαιδευμένοι σύμβουλοι άρχισαν να κάνουν τις συνεδρίες, τα αποτελέσματά τους ήταν επίσης αξιοσημείωτα. Μερικά χρόνια αργότερα, βασισμένη στη συνεχιζόμενη θετική φύση των αποτελεσμάτων, η Πέγκυ ανέπτυξε άλλο ένα πρόγραμμα, αυτή τη φορά ένα πρόγραμμα δασκάλων. Η Πέγκυ τώρα μετέδιδε την ικανότητα σε άλλους να διδάσκουν την εργασία!

Αυτά τα προγράμματα εκπαίδευσης έχουν οδηγήσει στην τρέχουσα θέση της εργασίας - η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο είναι τώρα παγκοσμίως γνωστή ως η δημιουργός της EMF Balancing Technique, και η εξέχουσα αυθεντία για το Universal Calibration Lattice. Η τεχνική τώρα ασκείται και διδάσκεται σε πάνω από 70 χώρες ανά τον κόσμο, όπου άνθρωποι με διάφορες κουλτούρες και θρησκείες συντονίζονται με την πρωταρχική πρόθεση της εργασίας EMF - να γνωρίζει και να ζει κάποιος τη ζωή του όσο το δυνατόν πληρέστερα με επίγνωση της ενέργειας της αγάπης, της σύνδεσης όλων των πραγμάτων, και της μοναδικής και ιερής φύσης του κάθε ανθρώπου.

Μέθοδος

Υπάρχουν δεκατρείς φάσεις στο πλήρες σύστημα της EMF Balancing Technique, και η κάθε φάση περιέχει μια συνεδρία με διαφορετική μορφή και εστίαση. Σε κάθε μια από τις πρώτες τέσσερις φάσεις ο σύμβουλος εκτελεί μια μοναδική σειρά γεμάτων χάρη κινήσεων σαν αυτές του τάι τσι, ενώ ο πελάτης ντυμένος κανονικά είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι μασάζ. Όλες οι κινήσεις γίνονται μέσα στο Universal Calibration Lattice, ένα σύστημα στην ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία που εκτείνεται από τον κεντρικό πυρήνα του σώματος έως μια περιοχή περίπου 60 εκατοστά πέρα από το φυσικό σώμα. Υπάρχει κάποια ελαφρά επαφή με το σώμα, αλλά η πλειονότητα της συνεδρίας εκτελείται χωρίς να αγγίζεται ο πελάτης. Η ενεργειακή συνεδρία που σχετίζεται με κάθε φάση διευκολύνει το βίωμα του εαυτού ως μια ενεργειακή ύπαρξη, χτίζοντας τα θεμέλια για μια εξέλιξη συνειδητότητας προς αυτή του Αναδυόμενου Εξελικτικού.

Πρωτίστως, ο σύμβουλος EMF επικοινωνεί σε μια σιωπηρή ενεργειακή γλώσσα, που μεταδίδεται μέσω της από άνθρωπο σε άνθρωπο ενεργειακή αλληλεπίδραση της συνεδρίας. Τα πρότυπα της συνεδρίας θέτουν έναν συντονισμό και παραδίδουν μήνυμα δύναμης και ολότητας στον δέκτη της συνεδρίας. Πολλές κινήσεις συνοδεύονται από πολύ συγκεκριμένες προθέσεις ενθάρρυνσης που λέγονται από τον σύμβουλο στον πελάτη. Ο δέκτης της συνεδρίας ανταποκρίνεται πάντα σ' αυτόν τον συντονισμό σύμφωνα με τη δική του μοναδική σοφία. Κάθε συνεδρία απευθύνεται στον ίδιο τον πυρήνα του ατόμου, και είναι μια πρόσκληση προς εξέλιξη στο επόμενο επίπεδο ολότητας (ή ιερότητας!).

Οφέλη

Stephen and Peggy Phoenix Dubro

Το κύριο όφελος από μια συνεδρία EMF Balancing Technique είναι η ενδυνάμωση του Universal Calibration Lattice - ένα σύνθετο σύστημα μέσα στην ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία με έναν απλό σκοπό - να φέρει το μεγαλύτερο ηλεκτρικό φορτίο που είναι τώρα διαθέσιμο σε όλους τους ανθρώπους.

Το UCL είναι η διάταξη κυκλωμάτων για το ηλεκτρικό φορτίο που υπηρετεί ως θεμέλιο για το επόμενο επίπεδο της προσωπικής μας εξέλιξης. Το σύστημα αυτό στην ενεργειακή μας ανατομία είναι επέκταση του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού μας συστήματος, που μας βοηθά στην ανάπτυξη των ικανοτήτων να εκφράζουμε πλήρως τον εαυτό μας. Οποιοσδήποτε στο μονοπάτι της συνειδητής προσωπικής ανάπτυξης θα ωφεληθεί έχοντας μεγαλύτερη γνώση του δικού του Universal Calibration Lattice, μιας και επηρεάζει όλα όσα κάνουμε.

Τεκμηριωμένα οφέλη από τις συνεδρίες EMF περιλαμβάνουν βαθιά γαλήνη, μεγαλύτερο mastery (κυριότητα του εαυτού) στη ζωή κάποιου, βελτιωμένη ευεξία, και μερικές φορές ακόμη και αξιοπρόσεκτες φυσικές θεραπείες - τα οφέλη είναι απεριόριστα καθώς μαθαίνουμε να κρατάμε και να εκφράζουμε το μεγαλύτερο φορτίο μας. Μαθαίνουμε πώς να εξερευνούμε, να μεταφράζουμε, και να διαμορφώνουμε τον κόσμο μας ως πολυ-διαστασιακές υπάρξεις. Η εργασία δυναμώνει όποιον θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται, από τον αρχάριο στο μονοπάτι μέχρι τον πεπειραμένο σοφό που ξέρει ότι το ταξίδι είναι αιώνιο και η εξέλιξη απεριόριστη.


Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο

Kryon Summer Light Conference 2016

Kryon Summer Light Conference 2015

Sessions with Peggy Phoenix Dubro

The Waves

Reflections

The Honeymoon Effect!

Living in Infinite Love

Everyday Energetics Institute