The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, Το Σύμβολο, UCL Tai Ji, Yoga για το Δικτύωμα, Reflections, The Waves


Κεφάλαιο EMF από το Κρύων βιβλίο 7

The Universal Calibration Lattice® (Το Συμπαντικό Δικτύωμα Εξισορρόπησης) από την Peggy Phoenix Dubro

Αυτό το άρθρο πρωτοεμφανίστηκε σε εκδοθείσα μορφή ως κεφάλαιο στο βιβλίο Επιστολές από την Εστία - Κρύων βιβλίο 7.

Εισαγωγή από τον Λη Κάρολ

Η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο (Peggy Phoenix Dubro) έδωσε μέσω επικοινωνίας τις πληροφορίες για το Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Εξισορρόπησης), ένα σύστημα της δικής μας ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας που συνδέει καθέναν από εμάς με το Cosmic Lattice (Κοσμικό Δικτύωμα). Επίσης, η Πέγκυ δημιούργησε και ανέπτυξε την EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Αυτό είναι ένα νέο ενεργειακό σύστημα που επιταχύνει τη συγχώνευση του Πνεύματος και της βιολογίας, ώστε να μπορέσετε να αυξήσετε την υγεία σας και να συν-δημιουργήσετε το θαύμα που είστε. H EMF Balancing Technique είναι επίσης σχεδιασμένη για να συνεργάζεται με το Universal Calibration Lattice προκειμένου να ενισχύσει και να επιταχύνει τη διαδικασία της εξέλιξης. Η τεχνική χρησιμοποιεί την από άνθρωπο σε άνθρωπο επίδραση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, και είναι μια απλή, συστηματική διαδικασία που μπορεί να μάθει ο οποιοσδήποτε. Δοσμένη μέσω ανώτερης επικοινωνίας από το Πνεύμα, η διαδικασία αυτή είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο μπορούμε τώρα να χρησιμοποιούμε. Είναι η πρώτη από τις νέες ενεργειακές τεχνικές στις οποίες αναφέρεται ο Κρύων όταν μας προσκαλεί να κρατάμε το πλήρες φορτίο της οντότητάς μας. Αυτή είναι θετική πρακτική ενδυνάμωση.

Η Πέγκυ έχει εργαστεί με τις πληροφορίες για το δικτύωμα για μια δεκαετία και έχει καθιερωθεί ως αυθεντία για τη φύση και τα πλεονεκτήματα αυτού του δώρου που προέρχεται από το Πνεύμα. Ο Κρύων λέει ότι το Cosmic Lattice(Κοσμικό Δικτύωμα) είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε τώρα εμείς οι άνθρωποι στη διάθεσή μας (στην επικοινωνία που έγινε στο Νέο Χαμσάιρ που μόλις διαβάσατε). Συνδεθείτε με την ενέργεια του Cosmic Lattice, μέσω του δικού σας δικτυώματος, και μπείτε στην κατάσταση της κυτταρικής συνειδητότητας η οποία συνεπάγεται καινούργιες ικανότητες. Οι ικανότητες που υπάρχουν σε λανθάνουσα κατάσταση συμπεριλαμβάνουν διαύγεια, βαθιά γαλήνη, καλύτερη υγεία και αναζωογόνηση. Άνθρωποι σε όλα τα μέρη του κόσμου αφυπνίζονται και αναγνωρίζουν τη Θεϊκή Φύση τους και επιθυμούν να βοηθήσουν άλλους να θυμηθούν.

H EMF Balancing Technique ανοίγει την πόρτα για το Universal Calibration Lattice (UCL) -το Συμπαντικό Δικτύωμα Εξισορρόπησης - με έναν απαλό και δυναμικό τρόπο, ενώ συγχρόνως τρέφει τον Άνθρωπο. Ως μέλη της Διεθνούς Ομάδας Σεμιναρίων του Κρύων, η Πέγκυ και ο Στηβ παρουσιάζουν μαζί με την τεχνική σεμινάρια ενδυνάμωσης για τη ζωή σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η τεχνική είναι μια σύγχρονη μύηση (συντονισμός) στη νέα συνειδητότητα της ηλεκτρομαγνητικής μας φύσης. Προσφέρει πληροφορίες για την ενεργειακή ανατομία μας, οι οποίες εδραιώνουν μόνιμα μια δυναμική σύνδεση με το Cosmic Lattice και μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε τη νέα ενέργεια αμέσως. Ως αποτέλεσμα, η EMF Balancing Technique μας επανακαλωδιώνει για τη νέα ενέργεια ώστε να μπορούμε να δεχτούμε μεγαλύτερο φορτίο της ύπαρξής μας. Η Πέγκυ έχει αναπτύξει μια μοναδική κατανόηση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου ως ίνες φωτός και ενέργειας. Τώρα καλώ την Πέγκυ να σας μιλήσει για την πρωτοποριακή εργασία της με το UCL και την EMF Balancing Technique. Ο Κρύων ονομάζει το Universal Calibration Lattice "Πύλη Προς το Cosmic Lattice ". Η EMF Balancing Technique είναι η ενεργειακή εργασία που προείπε ο Κρύων.

The EMF Balancing Technique® - Ένα Εξελικτικό Ενεργειακό Σύστημα Αγάπης

Είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα στην Καλιφόρνια. Το δωμάτιο είναι λαμπερό και γεμάτο φως. Παρακολουθώ δώδεκα άτομα στο δωμάτιο να δουλεύουν ο ένας πάνω στον άλλον ενεργειακά. Οι χρυσές ίνες μέσα στο ενεργειακό πεδίο του καθενός εξισορροπούνται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται EMF Balancing Technique. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα του εξαήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για συμβούλους της τεχνικής αυτής, και οι κινήσεις τους ήδη αντανακλούν χάρη και επιδεξιότητα. Τα πρόσωπα λάμπουν με τη χαρά και την αναγνώριση του Δημιουργού που υπάρχει μέσα στον καθένα, καθώς εργάζονται με τη χρυσή ενέργεια. Ξαφνικά, μια γνώριμη ζεστασιά, την οποία αναγνωρίζω ως Κρύων, αρχίζει να εντείνεται στην καρδιά μου. «Κοίταξε αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς τους Αγαπημένους», λέει. «Πριν από μερικές μόνο ημέρες, ήταν αυτό που εσείς καλείτε άγνωστοι, τώρα είναι όλοι οικογένεια». Τα μάτια μου γεμίζουν με δάκρυα χαράς καθώς αισθάνομαι ένα αφοπλιστικό κύμα αγάπης να διαπερνά το δωμάτιο. Όταν αναφέρω στους συμμετέχοντες αυτό που μόλις είχε συμβεί, ανέφεραν ότι αισθάνθηκαν αυτήν την ενέργεια της αγάπης. Τους είπα ότι στην προηγούμενη ομάδα κάποιος σιγοτραγουδούσε το τραγούδι "Getting to Know You", και γελάσαμε όλοι. Αυτή είναι η ενεργειακή εργασία του Κρύων σε δράση.

Φέροντας το Πλήρες Φορτίο Μας - Συγχωνεύοντας Παλαιές και Νέες Ενεργειακές Δυναμικές

Ο Κρύων μάς παρακινεί να είμαστε Αυτο-συντηρούμενοι και Αυτο-ενδυναμωμένοι άνθρωποι και μας ενθαρρύνει να φέρουμε το πλήρες φορτίο της ύπαρξής μας. Λέει ότι ήδη κρατάμε περισσότερη από την ενέργειά μας απ’ όση ποτέ πριν. Η υπέροχη πρόκληση που έχει ο καθένας από εμάς τους ανθρώπους τώρα είναι να δημιουργήσει και να συντηρήσει ένα δυνατό πνεύμα που να έχει την ικανότητα να κρατήσει και να χρησιμοποιήσει όλη αυτή την ενέργεια! Κατά καιρούς, αυτό μπορεί να φανεί σαν υπέρογκο καθήκον, αλλά ως Αυτο-ενδυναμωμένοι άνθρωποι έχουμε κερδίσει με την εργασία μας πολλά δώρα για να μας βοηθήσουν. Το Universal Calibration Lattice (UCL) είναι ένα από αυτά τα δώρα. Μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την απεριόριστη ενέργεια του Cosmic Lattice. Μέχρι τώρα, το γενικό μονοπάτι του πνευματικού αναζητητή ήταν κάθετο, δηλαδή φθάναμε επάνω στον Ανώτερο Εαυτό μας ή φθάναμε κάτω για να συνδεθούμε με τη Γη. Αυτή η κίνηση ήταν απαραίτητη κατά την παλαιά παραδοσιακή ενέργεια. Τώρα, πέρα από την κάθετη κίνηση, μπορούμε επιπλέον να χρησιμοποιήσουμε τη νέα οριζόντια κίνηση της ενέργειας για να φέρουμε την ενέργεια στο εδώ και τώρα της καθημερινής μας ζωής. Αυτό ενδυναμώνει τη συν-δημιουργική διαδικασία με το Πνεύμα ως συνεργάτη.

Καθώς κοιτάτε την απεικόνιση του UCL, μπορείτε να δείτε τις οριζόντιες ίνες που συνδέουν τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) με τις μακρές ίνες του Δικτυώματος. Καθώς μαθαίνετε να δυναμώνετε αυτές τις οριζόντιες ίνες, αυξάνετε την ικανότητά σας να συνδημιουργείτε μαζί με το Θεό/Δημιουργό. Αυτό είναι το νέο πνευματικό μονοπάτι στη νέα ενεργειακή δυναμική, το αποτέλεσμα όλης της εργασίας που κατορθώθηκε σχετικά με την αλλαγή των ενεργειακών δικτυωμάτων της Γης. Τώρα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο UCL ώστε να ενδυναμώσουμε πλήρως τη συν-δημιουργική διαδικασία. Το Δικτύωμα αυτό, όταν ενεργοποιείται μέσα από τη συνειδητότητα, μέσα από ενεργειακές ασκήσεις και από τη σοφία των συναισθημάτων μας, είναι σαν μια αόρατη ασπίδα που δυναμώνει το άτομο. Καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι "το σπίτι μας" είναι ακριβώς εδώ που είμαστε, μας δίνεται η ευκαιρία να χτίσουμε το σκελετό με χαρά.

Μια Μικρή Προσωπική Ιστορία και μια Μεγάλη Συνάντηση με την Άνια

Πριν από είκοσι επτά χρόνια, όταν ήμουν είκοσι και κάτι, αισθάνθηκα μια βαθιά επιθυμία να θυμηθώ το Θεό/Δημιουργό. Μεγάλωσα σε ένα θρησκευόμενο περιβάλλον, πήγαινα στην Εκκλησία, τραγουδούσα στη χορωδία και έπαιζα το Χριστουγεννιάτικο άγγελο κάθε χρόνο. Είχα πάθος για το Θεό και σκέφτηκα ότι εάν ο Θεός ήταν ο Πατέρας μου (δεν γνώριζα τότε για τη Θεό/Μητέρα), θα πρέπει να υπήρχε μια εποχή που ήμουν μέρος του Θεού. Με όλη μου την καρδιά, ήθελα να θυμηθώ το Θεό -όχι τον επικριτικό, παλαιό βιβλικό Θεό, αλλά το Θεό του τώρα.

Δεν ήξερα τότε ότι η επιθυμία μου να γνωρίσω το Θεό σε αυτή τη ζωή ήταν επίσης η επιθυμία να θυμηθώ ποια ήμουν. Δεν ήξερα τίποτε από διαλογισμούς ή μάντρα.

Παρ’ όλα αυτά, άρχισα να ζω και να αναπνέω αυτή τη μάντρα: «Εγώ θυμάμαι, Εγώ θυμάμαι». Και πράγματι θυμήθηκα. Σε μια απερίγραπτη έκρηξη ενέργειας, έγινα «χωρίς αρχή και χωρίς τέλος». Υπήρχε φως παντού. Αισθάνθηκα μια έντονη ροή ενέργειας μέσα από κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου, μια αίσθηση ότι είχα κάνει ένα βήμα έξω από το χρόνο, και ένιωσα μια αγάπη τόσο έντονη και χωρίς κριτική που ήξερα ότι ο Θεός ήταν μια πραγματικότητα. Τόση αγάπη, τόσο φως και… τόση σύγχυση! Αισθάνθηκα ότι όλα τα κύτταρα του σώματός μου είχαν μπει σε πλήρη ισχύ και αυτή η δύναμη είχε υπερφορτίσει με αγάπη τα κυκλώματά μου. Αργότερα κατάλαβα ότι όλα τα ενεργειακά κέντρα μου (τσάκρα) είχαν ανοίξει διάπλατα.

Δεν υπήρχαν περιοδικά σχετικά με την Νέα Εποχή ή άλλα μέσα για να με βοηθήσουν να καταλάβω αυτό που μου είχε συμβεί. Τα επόμενα δεκαέξι χρόνια μελέτησα οτιδήποτε μπορούσε να με βοηθήσει να εξηγήσω την έντονη ενεργειακή αγάπη που είχα βιώσει. Αναφέρομαι τώρα σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου ως "Μπερδεμένη από το Φως". Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βυθίστηκα σε πολλές διαφορετικές φιλοσοφίες εκπαίδευσης -Ζεν Βουδισμό, Σαμανισμό (Αφρικάνικο, Βραζιλιάνικο και Ιθαγενών Αμερικανών), αναγεννημένο Χριστιανισμό, Σίντα Γιόγκα, ακόμη και πολεμικές τέχνες (Τάε Κουόν Ντο, Τάϊ Τσι και Κουνγκ Φου). Δοκίμασα τα πάντα για να ενεργοποιήσω και πάλι αυτήν την υπέροχη ενέργεια στη ζωή μου. Οι σπουδές μου μού έδωσαν πολλές όμορφες αλήθειες: «Η αλήθεια βρίσκεται μέσα σου, καθώς επίσης και όλες οι απαντήσεις», «είμαστε υπέροχα όντα και έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε κυριότητα του εαυτού μας (mastery)». Αυτό μου έδωσε ελπίδες, αλλά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να εφαρμόσω αυτές τις αλήθειες στην καθημερινή μου ζωή και δεν παρήγαγαν την έντονη ενέργεια αγάπης που ήθελα τόσο να απολαύσω και πάλι. Παρά τις προσπάθειες ετών, η ζωή μου, η εργασία μου και το σπίτι μου ήταν ένα μάτσο χάλια! Είχα αγγίξει το Απεριόριστο και εξακολουθούσα να έχω έντονα οράματα, αλλά παρ’ όλα αυτά η καθημερινή ζωή μου αντανακλούσε μια έλλειψη ισχύος. Η απελπισία μου βάθαινε, αλλά η αγάπη μου για το Θεό παρέμενε. Ήξερα ότι είχα έναν "τροφοδότη ενέργειας", αλλά πώς μπορούσα να τον κάνω να δουλέψει; Αυτή ήταν μια έμμονη σκέψη κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου. Η καρδιά μου γέμιζε όλο και πιο πολύ, καθώς κατανοούσα τις αρχαίες αλήθειες και καθώς αποκτούσα τη συνειδητότητα ότι είμαστε όλοι ένα. Επίσης, ήθελα με πάθος να κρατήσω το ηλεκτρικό φορτίο της αλήθειας μου. Μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης, με ειλικρίνεια και απόγνωση, ρώτησα: «εάν οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μου, τότε θέλω να ξέρω πού ακριβώς μέσα σε εμένα βρίσκονται… και ΠΩΣ θα τις πάρω;»

Τελικά, την άνοιξη του 1988 είχα και πάλι την εκπληκτική εμπειρία του "χωρίς τέλος και χωρίς αρχή". Αυτή τη φορά ήταν παρούσα μια μεγαλοπρεπής φωτεινή μορφή θηλυκής ενέργειας. Το όνομά της είναι Άνια. Ο Κρύων μάς λέει ότι δεν υπάρχει φύλο στη σφαίρα της πραγματικότητας του Πνεύματος. Έχω βιώσει την Άνια ως μια θηλυκή ενέργεια, και έτσι, επειδή είναι βολικό, περιγράφω αυτή την Οντότητα ως θηλυκή παρ’ όλο που στην πραγματικότητα είναι μια έκφραση μιας οντότητας που είναι ολοκληρωμένη χωρίς φύλο. Είναι μια από τις δασκάλες του Κρύων, μέρος της ακολουθίας, συμπληρώνοντας τις πλανητικές αλλαγές του Κρύων με την εργασία που φέρνουμε εμείς. Όποτε διδάσκω, η Άνια είναι παρούσα. Συλλαμβάνω τον εαυτό μου να μπαινοβγαίνει στην επικοινωνία, επειδή αυτή η συγχώνευση είναι η πιο άνετη για μένα αυτόν τον καιρό. Η Άνια είναι παρούσα όποτε και όπου ένας δάσκαλος της EMF Balancing Technique παρουσιάζει την εργασία και όποτε ένας σύμβουλος κάνει μια συνεδρία.

Η Άνια και εγώ συγχωνευτήκαμε ως μια οντότητα, κι εγώ εμπνεύστηκα το ενεργειακό πρότυπο που τελικά θα ονομάζουμε UCL. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με την ανώτερη επικοινωνία και δέχτηκα μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών σε αυτό το βαρυσήμαντο γεγονός. Όταν πρωτοδέχτηκα το ενεργειακό πρότυπο του UCL από την Άνια, ήξερα ότι ήταν ένα δώρο, αλλά δεν ήξερα το γιατί. Η ενέργεια παρέμεινε αδρανής για ένα χρόνο. Τότε, το 1989, με την άφιξη του Κρύων, το Δικτύωμα ενεργοποιήθηκε. Η εργασία μου (ή το συμβόλαιό μου, όπως τώρα το κατανοώ) αποκαλύφθηκε: θα ερμήνευα το Δικτύωμα, θα μάθαινα πώς να το χρησιμοποιώ και θα δίδασκα άλλους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Κομματάκι-κομματάκι, τα δώρα του Δικτυώματος αποκαλύφθηκαν. Πέρασαν έξι χρόνια ερμηνεύοντας και χαρτογραφώντας το Δικτύωμα που βλέπετε στην απεικόνιση και αναπτύσσοντας τις πρώτες τέσσερις φάσεις της EMF Balancing Technique.

Το 1989, άρχισα να δουλεύω στο σπίτι μου, έχοντας ενεργειακές συνεδρίες ακολουθώντας τα πρότυπα που μου είχε δείξει η Άνια (αργότερα το παρομοίωσα με το να σχεδιάζω διάφορους "κύκλους στους αγρούς" μέσα στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου). Ακολούθησα τα πρότυπα όπως μου δόθηκαν, αλλά τα αποτελέσματα διέφεραν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ή την πρόθεση. Υπήρχαν κάποιες θεραπείες σε φυσικό επίπεδο, αλλά αυτές τις αντιλαμβανόμουν ως παρενέργειες, αφού εστίαζα να εξισορροπήσω και να ενεργοποιήσω αυτό το νέο ενεργειακό σύστημα που άγγιζα. Συγχρόνως, η ζωή μου άρχισε να αλλάζει δραματικά. Ενώ ενεργοποιούσα το Δικτύωμα μέσα στους άλλους, το δικό μου ενεργειακό σύστημα έγινε πιο δυνατό, πιο ικανό να "κρατάει το φορτίο". Είχα πλέον το χώρο για να κυκλοφορήσει όλη αυτή η συμπαντική ενέργεια. Αντιλήφθηκα ότι μπορούσα να κρατήσω τη δική μου δύναμη -την οποία ονομάζω "Ενέργεια του Πυρήνα"- και η συνεργασία μου με το Πνεύμα ζωντάνεψε. Για πρώτη φορά άρχισα να αισθάνομαι σα στο σπίτι μου εδώ, σε αυτόν τον πλανήτη Γη.

Τα νέα για τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι πελάτες μου στη ζωή τους εξαπλώθηκαν, και έτσι ξεκίνησε η ιδιωτική άσκηση του επαγγέλματός μου. Οι άνθρωποι ανέφεραν ότι αισθανόντουσαν "διαφορετικοί" και "πιο ανάλαφροι" και παρατήρησαν ότι ένιωθαν μεγαλύτερη πληρότητα στη ζωή τους. Αυτό δεν ερχόταν πάντα εύκολα, καθώς υπήρχε εργασία που έπρεπε να γίνει, αλλά οι πελάτες βρήκαν ότι είχαν περισσότερη ενέργεια και πιο δυνατή καθοδήγηση ώστε να πραγματοποιήσουν και να ολοκληρώσουν τα επόμενα βήματα της ψυχής τους. Παραμένοντας σταθερή και δουλεύοντας με ένα άτομο κάθε φορά, εξαπλώθηκε η φήμη της εργασίας μου. Στα χρόνια που ακολούθησαν δίδαξα σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων που γινόντουσαν σε δημόσια σχολεία και έδινα διαλέξεις σε Πανεπιστήμια, σε κέντρα της νέας εποχής, σε εκθέσεις με θέματα υγείας και σε επιχειρήσεις. Εμφανίστηκα σε κάποιες μικρές ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς και σε εκπομπές της τηλεόρασης, και με παρουσίαζαν θετικά οι τοπικές εφημερίδες.

Συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός με το οποίο ενθουσιάστηκα στη διαδρομή μου: το καλοκαίρι του 1995, μια σοβαρή και σεβαστή εταιρία έρευνας και ανάπτυξης που είχε την έδρα της στο Κονέκτικατ, πλησίασε τον Στήβεν και εμένα. Η εταιρία ειδικευόταν σε κυβερνητικά και στρατιωτικά συμβόλαια (και δημιούργησαν τη σειρά των βίντεο για την υγεία του Τζ. Έβερετ Κουπ). Ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας για να κάνουμε μια αίτηση στην NASA για μια επιχορήγηση να μελετηθούν τα αποτελέσματα της EMF Balancing Technique για τη βελτίωση της ατομικής και ομαδικής επίδοσης και για τη διαδικασία ενδυνάμωσης της διατήρησης της ανθρώπινης υγείας για τους αστροναύτες. Η δική μας συνεισφορά στο πείραμα ήταν να παρέχουμε την εκπαίδευση και τις ασκήσεις ώστε να εξεταστούν τα αποτελέσματα της εξισορρόπησης της ενέργειας του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Με άλλα λόγια, θα διεγείραμε τη συλλογική συνειδητότητα, συγχωνεύοντας το Πνεύμα και τη Βιολογία! Μάθαμε ότι ο χρόνος δεν ήταν κατάλληλος ακριβώς τότε και απογοητευτήκαμε όταν η εταιρεία δεν πήρε την επιχορήγηση από τη NASA. Παρ’ όλα αυτά αποκτήσαμε θάρρος και γνωρίζαμε ακόμη ότι ήμασταν στο σωστό μονοπάτι. Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1996, ο Στήβεν και εγώ τελικά διαβάσαμε τα μηνύματα του Κρύων. Όπως πολλοί, ήταν έντονη η αναγνώριση που βιώσαμε. Μέχρι το φθινόπωρο του 1996, είχαμε συναντήσει τον Κρύων, τον Λη Κάρολ και την Τζαν Τόμπερ. Το Φεβρουάριο του 1997 γίναμε επίσημα συνεργάτες.

Το Universal Calibration Lattice είναι το Ενεργειακό Πρότυπο της Αυτο-Ενδυνάμωσης

«Με τι μοιάζει το ενεργειακό πρότυπο της Αυτο-ενδυνάμωσης;» ρώτησα τον Λη/Κρύων, όταν ήμασταν στην Ατλάντα για μια επικοινωνία του Κρύων. Καθώς αισθάνθηκα τη γνώριμη ζεστασιά στην καρδιά μου, που γνωρίζω ότι είναι ο Κρύων, ο Λη είπε, «Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η απάντηση, αλλά είναι "πλεγμένο"» (σημ. σαν πλεκτό με βελονάκι). Ναι, τι υπέροχος τρόπος να περιγράψει το Δικτύωμα με το οποίο δουλεύω για τα τελευταία δέκα χρόνια! Η συνειδητότητα καθώς και η κατανόηση του ενεργειακού προτύπου της Αυτο-ενδυνάμωσης είναι μια κρίσιμη πτυχή της εξέλιξής μας. Οι ίνες από φως και ενέργεια ακτινοβολούν οριζοντίως από τα ενεργειακά κέντρα μας (τσάκρα). Αυτές οι ίνες σχηματίζουν καμπύλες που έχουν το σχήμα του αριθμού οκτώ, οι οποίες εισχωρούν σε μακρές κατακόρυφες ίνες από ενέργεια που περιβάλλουν και διαπερνούν την ενεργειακή μας ανατομία. Αυτός είναι ο σκελετός που σχηματίζει το UCL. Το σκέπτομαι κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η φυσική ανατομία αποτελείται από πολλά συστήματα όπως το μυϊκό, το σκελετικό κλπ. Η ενεργειακή ανατομία αποτελείται επίσης από συστήματα. Το βασικό πρότυπο αυτού του συγκεκριμένου συστήματος -το Δικτύωμα- είναι συμπαντικό, είναι στη βάση του το ίδιο σε κάθε άνθρωπο. Όταν ίνες φωτός τεντώνονται σε ένα μέρος του UCL, άλλες ίνες μπορεί να ανταποκριθούν σε ένα διαφορετικό μέρος. Όπως το Cosmic Lattice, έτσι και το UCL είναι εύκαμπτο και αλληλοσυνδεδεμένο. Το προσωπικό ενεργειακό δικτύωμά μας είναι ο μικρόκοσμος του μακρόκοσμου! Το UCL λειτουργεί παρόμοια με έναν ηλεκτρικό μετασχηματιστή, μεταφέροντας ενέργεια από το ένα κύκλωμα στο άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που αναφερόμαστε στη διαδικασία αυτή ως «καινούργια καλωδίωση για τη νέα ενέργεια». Μας επιτρέπει να λάβουμε και να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που μαθαίνουμε να απελευθερώνουμε από το Cosmic Lattice μέσω της πρόθεσής μας.

Ο Ρόλος της Πρόθεσης

Παρ’ όλο που το βασικό πρότυπο του UCL είναι ίδιο για όλους μας, η ρύθμιση και η εξισορρόπηση είναι ιδιαίτερα προσωπική. Καθορίζεται από τη μαθηματική σχέση μεταξύ της συχνότητας δόνησης του κάθε ανθρώπου και του Cosmic Lattice. Η εξισορρόπηση των ινών της ενεργειακής ανατομίας είναι αρκετά πολύπλοκη, και εδώ είναι που η ΠΡΟΘΕΣΗ παίζει έναν μεγάλο ρόλο. Η βασική πρόθεση σε μια ενεργειακή συνεδρία της EMF Balancing Technique είναι να ισορροπήσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, επιτρέποντας στην ατομική ενέργεια να ανοίξει όσα κυκλώματα είναι δυνατόν προς το Cosmic Lattice.

Οι κινήσεις γίνονται με χάρη και είναι εύκολο να γίνουν. Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία μπορεί να εκδηλώσει πρόθεση για σχεδόν οτιδήποτε -από θεραπεία μέχρι Αυτογνωσία, μέχρι την απλή ελάττωση του στρες, μέχρι και την αναδόμηση του DNA του. Καθώς προχωρά η συνεδρία, συμβαίνει μια επανακαλωδίωση του ενεργειακού πεδίου του ατόμου και δημιουργείται μια νέα τάξη εντός του πεδίου, παράγοντας μια πιο δυνατή δομή ώστε να λαμβάνει ενέργεια από την Απεριόριστη Πηγή (το Cosmic Lattice). Αφού έχουν γίνει οι συνδέσεις, συχνά βλέπουμε μια δραματική αύξηση στη διαδικασία της συν-δημιουργίας της ζωής. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι η εξέλιξη της ψυχής. Η διαδικασία της εξισορρόπησης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μπορεί να οδηγήσει στην αυθόρμητη απελευθέρωση, ακόμη και χωρίς επίγνωση, σε χρονικό διάστημα ενός χτύπου της καρδιάς. Με αυτό το ισχυρό θεμέλιο, ανεβάζουμε το δικό μας επίπεδο δόνησης, το οποίο με τη σειρά του ανεβάζει το επίπεδο δόνησης της Γης. Αυτός είναι ο τρόπος που εμείς προσωπικά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό που πολλοί εκλαμβάνουν ως Ανάληψη.

Ο Κρύων μάς υπενθυμίζει ότι την αγάπη που έχουμε δώσει στο Δημιουργό, στους Δασκάλους (όπως τον Ιησού και το Βούδα), στους δικούς μας πνευματικούς καθοδηγητές, στις οικογένειές μας και σε άλλες σχέσεις είναι μια αντανάκλαση της αγάπης που έχουμε για τον εαυτό μας. Καθώς διεκδικούμε αυτή την αγάπη, μεγαλώνει ο Αυτο-σεβασμός μας. Η αγάπη αυτή του "ανώτερου εαυτού" είναι απέραντη και η βιολογία πρέπει να είναι αρκετά δυνατή για να την κρατήσει. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαραίτητη η προετοιμασία! Κρατώντας αυτήν την αγάπη για τον εαυτό μας πρώτα, γινόμαστε ολοκληρωμένοι ή ολόψυχοι. Τότε μοιραζόμαστε την αγάπη μας με τους άλλους από μια διαφορετική όψη, μια όψη που δε γνωρίζαμε ποτέ πριν. Η ενεργοποίηση και η εξάσκηση του UCL είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της προετοιμασίας ώστε να λάβουμε την ενέργεια της Αυτο-αγάπης και Αυτο-εκτίμησης, καθώς υψώνεται σαν τον Φοίνικα μέσα μας. Είναι ένα δώρο του Πνεύματος, καθώς προχωράμε προς τη χάρη. Είχε περάσει αρκετός καιρός στη δική μου διδασκαλία από τότε που μίλησα για την αγάπη. Ένιωθα, με το πέρασμα των χρόνων, ότι γινόταν εσφαλμένη χρήση της λέξης. Τότε γνώρισα τον Κρύων, και αχ πως γέμισε η καρδιά μου! Η ενέργεια της Γης είναι επιτέλους έτοιμη για τη σταθερή ροή της αγάπης, και θα είμαστε ικανοί να τη χειριστούμε. Μπορούμε να το κάνουμε με χάρη, αγάπη και χαρά χρησιμοποιώντας το UCL.

Παίζοντας τις Χορδές του Universal Calibration Lattice - Μια Ηλεκτρική Εξέλιξη

Εάν θέλετε να επικοινωνείτε πολύ καλά με το Σύμπαν, μπορείτε να αναπτύξετε αυτή την επιδεξιότητα μέσα από την εξάσκηση. Μοιάζει πολύ με το παίξιμο ενός έγχορδου οργάνου. Πολλοί από εσάς ήδη εκτείνεστε προς τα έξω και παίζετε απ’ ευθείας με τις χορδές του Cosmic Lattice, δημιουργώντας δόνηση μέσα από το διαλογισμό, από ενεργειακές εργασίες ή από την πρόθεση. Παίζοντας με τις χορδές του UCL πρώτα, προσθέτετε την προσωπική σας υπογραφή στη σύνδεση και δίνετε στο Σύμπαν τη διεύθυνση του αποστολέα, δηλαδή τη δική σας! Οι εξωτερικές χορδές ή ίνες του UCL είναι μέρος της δικής σας ανατομίας. Καθώς τις κοιτάτε στην απεικόνιση, μπορεί να αισθανθείτε ότι είναι ζωντανές και παλλόμενες. Όταν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτές τις ίνες ενέργειας, μπορείτε να κάνετε πιο καθαρή και να ενισχύσετε την επικοινωνία σας με το Cosmic Lattice. Η δόνηση που ως αποτέλεσμα δημιουργείται εντός του Δικτυώματος, μπορεί τώρα να ανταποκριθεί απ’ ευθείας και προσωπικά σε εσάς. Αγγίζοντας το UCL μέσα από την προσωπική σας σύνδεση, δημιουργείτε μια πιο ισχυρή Αυτο-ενδυνάμωση. Προσκαλείστε να συμμετάσχετε στο συμπαντικό σχέδιο των πραγμάτων κατά έναν τρόπο που μόνο οι Δάσκαλοι έχουν κάνει στο παρελθόν. Είστε ένας δάσκαλος, είστε μια ψυχή. Σας προσκαλούμε να ξεκλειδώσετε το δικό σας Mastery (Κυριότητα του Εαυτού).

Με τις προσπάθειές μας ως "εργάτες του φωτός" έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη και σημαντικές αλλαγές στον εαυτό μας. Η ενεργειακή ανατομία μας αντικατοπτρίζει αυτές τις προσπάθειες καθώς προχωράμε στην κατεύθυνση όπου κρατάμε όσο πιο πολύ φως και ενέργεια μπορούμε. Η σκληρή μας εργασία έχει συνεισφέρει στη γέννηση αυτού του σύγχρονου ενεργειακού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του UCL. Η ορυκτή σύνθεση των οστών σας κάνει το σκελετό σας έναν ιδανικό αγωγό της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Εσωτερικά όλοι έχουμε το χρώμα του ηλεκτρικού-μπλε, ό,τι χρώμα κι αν έχει το δέρμα μας. Το υλικό από το οποίο συντίθεται το UCL, είναι μέρος του ενεργειακού πεδίου σας κι έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Καθώς εργάζομαι με τα ενεργειακά πρότυπα ξανά και ξανά, αντιλαμβάνομαι ότι έχω το προνόμιο να κάθομαι σε μια θέση της πρώτης σειράς βλέποντας την εξέλιξη του φωτεινού σώματος, κι αυτό προκαλεί δέος. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ για το UCL έχουν προέρθει από την εργασία που έχω κάνει με χιλιάδες ανθρώπους, προσωπικά και σε ομάδες (βλ. απεικόνιση).

Οι Θηλιές του Άπειρου με Σχήμα "8"

Η Άνια άρχισε να μου αποκαλύπτει τις ίνες με το σχήμα του οκτώ που ακτινοβολούνται από τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και μας συνδέουν με τον Πυρήνα ενέργειας. Είναι οι αυτο-ισορροπούμενες θηλιές του UCL. Σχηματίζουν το σύμβολο του απείρου, αντιπροσωπεύοντας την αιώνια σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τον Δημιουργό. Παρατήρησα αυτές τις ίνες φωτός που τροφοδοτούσαν την ανθρώπινη βιολογία με πληροφορίες από το Σύμπαν. Όταν είδα τη βιολογία να στέλνει πληροφορίες προς τα έξω, μέσα από τις θηλιές με σχήμα οκτώ, αντιλήφθηκα ότι είχαμε κάνει ένα αρκετά μεγάλο εξελικτικό άλμα με την ενεργοποίηση αυτού του τμήματος της ενεργειακής ανατομίας. Αυτό εδώ είναι το μέσον να πραγματοποιήσουμε τη συν-δημιουργία στο εδώ και τώρα. Το επιστρεφόμενο κύμα ενέργειας από το σύμπαν φέρνει μαζί του εμπειρίες που δίνουν μορφή στη μελλοντική σας πραγματικότητα.

Λίγο καιρό αφού πρωτοπαρατήρησα τις θηλιές απείρου με σχήμα οκτώ, σχηματίστηκαν οι μακρές ίνες που δημιουργούν το εξωτερικό πλαίσιο του UCL. Δώδεκα από αυτές τις μακρές ίνες συνθέτουν το εξωτερικό επίπεδο του Δικτυώματος. Πρόσφατα ενεργοποιήθηκαν δώδεκα ακόμη ίνες που διαπερνούν στη μέση τις θηλιές με σχήμα οκτώ. Δουλεύοντας με πρόθεση και ενεργειακές ασκήσεις, καθώς και με την σχεδίαση των ενεργειακών προτύπων μέσα στο πεδίο, βοηθά το Δικτύωμα να αποκτήσει την ολοκληρωμένη μορφή του. Τι πανέμορφη εξέλιξη που είναι αυτή! Καθώς εξασκείτε το UCL, ενδυναμώνετε τη δική σας δυνατότητα να κρατάτε τη νέα ενέργεια στη δική σας Βιολογία. Αυτό με τη σειρά του βοηθά το UCL να φθάσει στην πλήρη σχηματοποίηση του. Ακόμη και καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις και μελετάτε την απεικόνιση, ενεργοποιείτε την ενέργεια του Δικτυώματος μέσα στην οντότητά σας. Όταν αποκτήσουμε βασική κατανόηση για το πώς λειτουργεί αυτό το "σύστημα μηνυμάτων", αντιλαμβανόμαστε ότι εμείς είμαστε αληθινά οι δημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας. Στέλνοντας προς τα έξω πιο δυνατά, καθαρά μηνύματα με έναν τρόπο γεμάτο αγάπη και χάρη, δημιουργούμε μια πιο δυνατή, καθαρή πραγματικότητα. Την εποχή του 11:11 δεχτήκαμε μεγαλύτερη ευθύνη για την ύπαρξή μας.

Η εργασία της Σολάρα αποσκοπούσε, συν τοις άλλοις, στο να δεχθούμε πιο πολύ από τη δική μας ενέργεια, και ως αποτέλεσμα, τα προσωπικά μας αρχεία απελευθερώθηκαν στα ενεργειακά μας πεδία. Η ιστορία σας - τα κληρονομικά σας πρότυπα, τα αρχεία των προηγούμενων ζωών και όλα τα γεγονότα που έχετε βιώσει σε αυτή τη ζωή - είναι καταγεγραμμένα μέσα στις μακρές πληροφοριακές ίνες που βρίσκονται πίσω σας. Αυτά τα αρχεία μοιάζουν με μικρούς δίσκους από φως και κρατάνε τις πληροφορίες στη θέση τους ηλεκτρομαγνητικά. Όταν περίσσιο ενεργειακό φορτίο περιβάλλει έναν από αυτούς τους δίσκους, θα εμφανιστεί συχνά ως μια πραγματικότητα που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά σε αυτό που εμείς αποκαλούμε παρόν. Εάν αυτή η πραγματικότητα είναι μια που επιθυμούμε, τότε είναι καλό. Αλλά πολύ συχνά η "ενεργειακή ιστορία" μας δημιουργεί ένα επαναλαμβανόμενο πρότυπο που γίνεται μια άγκυρα αρνητικότητας που αναχαιτίζει την εξέλιξή μας προς τα εμπρός. Καθώς ισορροπούμε τα ενεργειακά φορτία μέσα στις μακρές ίνες που βρίσκονται πίσω μας, η πρόθεσή μας είναι να μετουσιώσουμε την "ενεργειακή μας ιστορία" ή το "παρελθόν" σε μια κολώνα χρυσής σοφίας και στήριξης. Απαλά απελευθερώνουμε την περίσσεια "αρνητική" ενέργεια, ώστε τώρα, απελευθερωμένη, να χρησιμοποιηθεί με πιο ωφέλιμους τρόπους καθώς συν-δημιουργούμε την πραγματικότητα μας στο ΤΩΡΑ. Ζούμε σε μια εποχή όπου δίδεται η ευκαιρία για Καρμική απελευθέρωση με χάρη. Αυτές οι ίνες είναι οι αγωγοί για το μεγαλύτερο φορτίο ενέργειας που χρειαζόμαστε για να διεκδικήσουμε αυτήν την προσωπική αίτηση χάριτος.

Παρατηρείστε στην απεικόνιση την στήλη από καθαρό φως που διαπερνά το κέντρο του σώματος. Εδώ, στο κέντρο σας, βρίσκεται στην εξέλιξή του η ενοποίηση του συστήματος των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα). Αυτή είναι η ενέργεια του πυρήνα, το ανοικτό κύκλωμα του UCL που μας συνδέει με την Απεριόριστη Πηγή. Όσο πιο μεγάλη είναι η ροή της ενέργειας εδώ, τόσο πιο μεγάλη είναι η απελευθέρωση της πνευματικής γνώσης μέσα μας. Όπως μας είπε ο Κρύων στη Λίμνη Γενεύη, η σοφία των ετών βρίσκεται ακριβώς μέσα μας. Η πνευματική ευφυΐα ενυπάρχει σε όλους μας, και εξαρτάται από εμάς να εκδηλώσουμε την πρόθεση να τη χρησιμοποιήσουμε. Το πάντρεμα του Πνεύματος και της Βιολογίας είναι μια πραγματικότητα, και το καθήκον μας εδώ είναι να διευκολύνουμε αυτήν την πραγματικότητα. Ένα χαρακτηριστικό αυτής της διαδικασίας είναι μια αίσθηση βαθιάς γαλήνης ανεξάρτητα από αυτό που μπορεί να συμβαίνει γύρω σας. Θυμάστε την "Παραβολή του Λάκκου με την Πίσσα" του Κρύων; [Οι Παραβολές του Κρύων, Λη Κάρολ, Εκδόσεις Κρύων ΕΠΕ, 2004]. Καθώς απελευθερώνετε τα περίσσεια φορτία ενέργειας του παρελθόντος και ενδυναμώνετε την ενέργεια του πυρήνα σας, η πηχτή "πίσσα" που επιβράδυνε την εξέλιξή σας καθαρίζεται. Τώρα κινείστε προς τη συνεργασία με τον Ανώτερο Εαυτό σας και τελικά στο επίπεδο της Ανάληψης. Εδώ, στον πυρήνα σας, μπορείτε να αρχίσετε να βιώνετε το αιώνιο τώρα.

Όσο περισσότερο είστε παρόντες στο τώρα, τόσο μεγαλύτερο είναι το ηλεκτρικό φορτίο που φέρετε. Το ηλεκτρικό φορτίο της ιστορίας σας και το φορτίο της μελλοντικής δυναμικής σας, όλα τροφοδοτούνται στο τώρα. Η δύναμη ή ο "χυμός" που είναι απαραίτητα για την Ανάληψη βρίσκονται στο ενοποιημένο τώρα. Οι ίνες φωτός που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, αποτελούν το πεδίο των πιθανών δυνατοτήτων. Στο γραμμικό χρόνο, αυτό το ονομάζουμε μέλλον. Εδώ, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας και τα όνειρά μας και τις ευχές μας. Επίσης τοποθετούμε σε αυτό το τμήμα του UCL τα γεγονότα που είναι γεμάτα από φόβο και ανησυχία. Οι δίσκοι φωτός που περιέχονται σε αυτές τις μακρές πληροφοριακές ίνες λειτουργούν ως πομποί, προσελκύοντας "παρόμοια" ενέργεια. Το Σύμπαν δεν κάνει κριτική - έχουμε ελεύθερη βούληση εδώ. Είμαστε οντότητες με άπειρες δυνατότητες. Εξαρτάται από το πόσο δυνατή είναι η μετάδοση, το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι μια δυνητική πραγματικότητα. Βέβαια, όταν εστιάζουμε στις ελπίδες και στις επιθυμίες μας με θετικές σκέψεις, δουλεύουμε προς την εξάλειψη των φόβων και ανησυχιών μας. Άρα, ενδυναμώνουμε την συν-δημιουργική μας ικανότητα ενώ καθαρίζουμε την "πίσσα" και "φυτεύουμε" την συν-δημιουργική πρόθεσή μας στο πεδίο των μελλοντικών δυνατοτήτων. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τις τεχνικές πληροφορίες για το UCL, τι συμβαίνει καθώς συν-δημιουργείτε και γιατί μας λένε ότι γινόμαστε αυτό στο οποίο εστιάζουμε την προσοχή μας.

Κυκλικός Χρόνος

Καθώς μελετάτε και πάλι την απεικόνιση του UCL, παρατηρείστε πώς η ενέργεια από πίσω (το παρελθόν) συνδέεται και τροφοδοτεί με πληροφορίες την ενέργεια στο κέντρο (το παρόν). Αυτή η ενέργεια του πυρήνα συνδέεται και τροφοδοτεί με πληροφορίες την ενέργεια που υπάρχει μπροστά (το μέλλον). Τα κανάλια είναι ανοιχτά και προς τις δύο κατευθύνσεις, έτσι το μέλλον μπορεί να τροφοδοτήσει το παρόν, αλλά ακόμη και το παρελθόν. Εδώ αρχίζουμε να κατανοούμε τι σημαίνει να ζούμε στον κυκλικό χρόνο. Η σύνδεση αυτή του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος δημιουργεί το αιώνιο ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κανένα παρελθόν, παρόν ή μέλλον, υπάρχει μόνο το ΤΩΡΑ. Η πληροφορία αυτή δεν είναι καινούργια. Διάβασα (και μου άρεσε πάρα πολύ) το βιβλίο του Ραμ Ντας "Be Here Now" (Να βρίσκεστε Εδώ Τώρα) σχεδόν πριν από εικοσιπέντε χρόνια. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια μελέτης, έχω επιστρέψει στο "be here now", δηλαδή "να βρίσκομαι εδώ τώρα".

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια διαφορά: μπορούμε να το κάνουμε αυτό με έναν τρόπο που ποτέ πριν δεν μας ήταν διαθέσιμος. Αυτό, λόγω των μαγνητικών ρυθμίσεων που κάνει ο Κρύων στον πλανήτη. Ο Κρύων μας ενθαρρύνει να βιώσουμε το να βρισκόμαστε στο ΤΩΡΑ, όταν λέει σε επικοινωνία ότι «οι πληροφορίες αυτές είναι για εκείνους από εσάς που ακούτε αυτό στο τώρα, καθώς και για εκείνους από εσάς που θα ακούσετε αυτό σε κασέτα στο τώρα ή που θα διαβάσετε αυτές τις λέξεις στο τώρα». Στο Πόρτλαντ, μας υπενθύμισε ότι «ο χρόνος είναι ο ίδιος, το πλαίσιο του χρόνου είναι πανομοιότυπο». Καθώς μαθαίνουμε να ζούμε στην αρένα που ονομάζεται κυκλικός χρόνος, πράγματι «φέρουμε μεγαλύτερο φορτίο της οντότητάς μας». Η EMF Balancing Technique μας διδάσκει έναν πρακτικό τρόπο να λειτουργούμε στο ΤΩΡΑ με αυτή τη γνώση.

Κάλεσμα Για Συμπαντική Εξισορρόπηση

Ο Κρύων μας αποκαλύπτει ότι το Cosmic Lattice είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία του Πνεύματος που υπάρχουν σήμερα. Παρακινεί τους φυσικούς να μελετήσουν την ενέργεια του Cosmic Lattice και υπόσχεται ότι θα γίνουν μεγάλες ανακαλύψεις που θα ωφελήσουν το ανθρώπινο είδος. Ο Κρύων επίσης μας προσκαλεί να προχωρήσουμε σε μια δονητική συχνότητα μέσα στην οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά την ενέργεια του Cosmic Lattice. Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε πιο πολύ από την ενέργειά του στην καθημερινή μας ζωή, πρέπει να δυναμώσουμε και να εξισορροπήσουμε τη δική μας ενεργειακή ανατομία. Το UCL είναι η προσωπική μας διασύνδεση με το Cosmic Lattice. Η διαδικασία αυτή της εξέλιξης θα επιφέρει, μέσα στα φυσικά μας σώματα, την πλήρη εκδήλωση των χρυσών ενεργειακών οντοτήτων που είμαστε. Η ενεργειακή αυτή ευθυγράμμιση θέτει τις βάσεις για μια μοναδική, αλληλένδετη ένωση με το Δημιουργό. Η εξισορρόπηση μας καθιστά ικανούς να κρατάμε και να εκφράζουμε το αυξανόμενο ηλεκτρικό φορτίο που είναι στη διάθεσή μας χάρη στην εργασία του Κρύων. Αναφερόμαστε σε αυτό ως την επανακαλωδίωση στη νέα ενέργεια. Το ηλεκτρικό φορτίο είναι η πνευματική σπίθα, η δύναμη που υπάρχει μέσα σε όλους μας. Ο σκοπός της πρόσκλησης προς τη Συμπαντική Εξισορρόπηση είναι να δημιουργήσουμε συνειδητά μια πιο δυνατή ένωση με το Άπειρο, χρησιμοποιώντας την προσωπική μας διασύνδεση, το UCL. Οι συμπτώσεις (ή συγχρονικότητες) είναι μόνο η αρχή! Μερικοί από εσάς τώρα βιώνετε την πραγματικότητα ότι η εστία είναι ακριβώς εκεί που εσείς είστε. Τα αισθήματα της μοναχικότητας ξεθωριάζουν, καθώς το πέπλο που μας χωρίζει από το Πνεύμα γίνεται ακόμη πιο διάφανο. Η διαδικασία αυτή έγινε πιο έντονη στις αρχές του 1990 και θα συνεχίσει να γίνεται πιο έντονη μέχρι το έτος 2012. Η ενεργειακή εργασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ύψιστης σημασίας!

Η Αποκατάσταση των Ηλεκτρομαγνητικών Νόμων της Αγάπης

Οι Πνευματικοί νόμοι της αγάπης και του Ηλεκτρομαγνητισμού αναμένουν να ανακαλυφθούν και να αποκατασταθούν για τη δική μας χρήση της επανασύνδεσης με το Πνεύμα μέσα σε συν-δημιουργία και ακεραιότητα. Το UCL είναι ζωντανό και δονείται με αγάπη και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε. Όταν ερμήνευα τις πληροφορίες για την ενεργειακή εξισορρόπηση που μου δόθηκαν από την Άνια, συνήθως μπορούσα να παρακολουθήσω τα ενεργειακά πρότυπα σωστά. Όταν δεν έκανα μια συγκεκριμένη κίνηση με το σωστό τρόπο, η Άνια απαλά με ευθυγράμμιζε με έναν τρόπο γεμάτο αγάπη και υπομονή. Αισθάνθηκα σαν να μην ήταν δικά μου τα χέρια μου καθώς με απαλότητα κινούνταν σύμφωνα με την προτιμητέα ακολουθία. Από τότε έχουν αλλάξει οι Οδηγοί μου κάμποσες φορές, αλλά αρχικά υπήρχαν τρεις υψηλές οντότητες χρυσού φωτός. Πάντα ήταν παρόντες και στεκόντουσαν στην αριστερή μου πλευρά. Με πολύ αγάπη τους ονόμαζα "Οι τρεις σοφοί φίλοι". Μια ημέρα μου έγινε ξεκάθαρο ότι είχε έρθει η ώρα να ονομάσω αυτήν την εργασία. Ακολουθώντας ισχυρή καθοδήγηση, ονόμασα αυτήν τη διαδικασία "The EMF Balancing Technique " (όπου το EMF/ΗΜΠ σήμαινε Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο). «Τι!», είπα, «Αυτό δεν τραβά το μάτι ούτε είναι φανταχτερό! Τι βαρετό όνομα. Δεν μπορώ να το ονομάσω "Αστρική Πύλη" ή κάτι άλλο;». «Όχι» απάντησαν με έμφαση, και μετά με χάρη μου εξήγησαν ότι στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι θα αποκτήσουν συνειδητότητα για το Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο (EMF/ΗΜΠ) και ότι αυτό το όνομα θα είχε νόημα γι’ αυτούς. Να θυμάστε ότι αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν το 1989. Τώρα γνωρίζουμε ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος κρατά πολλά κλειδιά για την εξέλιξή μας.

Χρυσά Ενεργειακά Πρότυπα - Ενεργειακά Σχήματα Φωτός

Μαζί με τις πληροφορίες που μου δόθηκαν, μέσω επικοινωνίας από την Άνια, συνειδητοποίησα ότι ακτινοβολούσε από μέσα και γύρω από όλους μας ένα χρυσό φως. Επίσης είδα πολλά σχέδια από κρυστάλλινο φως. Η δική μου εμπειρία της επικοινωνίας αυτών των προτύπων ήταν «ενεργειακά να γίνω» αυτά. Δεν είναι ο χώρος για να περιγράψω αυτή τη διαδικασία, αλλά μέχρι σήμερα έχω «γίνει» πέντε από αυτά τα πρότυπα. Μοιάζουν με σχήματα σε μορφή διαμαντιού, από φως και ενέργεια. Αντιλαμβάνομαι αυτά τα ενεργειακά πρότυπα ως εργαλεία τα οποία είναι η καρδιά της EMF Balancing Technique. Τα ενεργειακά πρότυπα είναι καταλυτικά καθώς αφυπνίζονται οι πληροφορίες ή γίνονται πιο διαυγείς μέσα στο UCL του κάθε ατόμου. Τα ενεργειακά πρότυπα με καθιστούν ικανή να διδάξω πολύ γρήγορα την τεχνική ενεργειακής εξισορρόπησης και να κάνω τις ρυθμίσεις στα ενεργειακά πεδία των μαθητών έτσι ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στο UCL.

Τα μαθήματα παρουσιάζονται με τη μορφή διαλέξεων, πρακτικής και επικοινωνίας χωρίς λέξεις: χρησιμοποιούνται λέξεις για την εξήγηση της θεωρίας, εξάσκηση της τεχνικής για την εμπειρία με τη χρήση των χεριών, και μέσω ανώτερης επικοινωνίας διοχετεύονται τα ενεργειακά πρότυπα φωτός για οδηγίες χωρίς λέξεις. Η διδαχή είναι πολύ οπτική και πολύ εύκολη να τη μάθει κανείς. Υπάρχει μεγάλη χαρά και οι συμμετέχοντες σχολιάζουν πάντα την αίσθηση της ιερότητας και της αγάπης της ενέργειας. Αυτά τα χρυσά ενεργειακά πρότυπα διαγράφονται μέσα σε όλο το πεδίο με μια επαναλαμβανόμενη σειρά κινήσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα έναν ενεργειακό επανασχεδιασμό ή συντονισμό της ενέργειας με συγκεκριμένες προθέσεις για την ενεργοποίηση και την ενδυνάμωση του UCL σε μια κατάσταση χάρης, χωρίς να είναι απαραίτητο να ξαναβιώσει κανείς τον πόνο του αρχικού τραύματος. Μάθημα που έχουμε μάθει ισοδυναμεί με Σοφία που έχουμε αποκτήσει. Η εργασία αυτή επίσης διευκολύνει την κατανόηση της δυναμικής που υπάρχει από την ηλεκτρομαγνητική σύνδεση ανθρώπου προς άνθρωπο. Οι κινήσεις είναι γεμάτες χάρη και θυμίζουν Τάϊ Τσι, καθώς δουλεύουμε αυτά τα σχέδια μέσα στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Οι διαδικασίες είναι ακριβείς και πολύ επιμελημένες. Εργαζόμαστε από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, από μπροστά μέχρι πίσω, και μετά από το κεφάλι και πάλι προς τα πόδια. Πάντα ολοκληρώνουμε αυτή τη συμπαντική ευθυγράμμιση με μια γερή σύνδεση με τη Γη. Δε χρειάζεστε εμένα για να σας πω πόσο ιερό και αναγκαίο είναι να τιμάμε τη συνεργασία μας με τη Γη!

Οι Τέσσερις Φάσεις της EMF Balancing Technique® - Μια Σύντομη Επισκόπηση

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας της EMF Balancing Technique, η διαδικασία της εξισορρόπησης συμβαίνει για όλους, είτε κάποιος έχει συνειδητότητα γι’ αυτό είτε όχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την ενέργεια να κινείται μέσα από τα σώματά τους, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για μια επιτυχημένη συνεδρία. Η κάθε συνεδρία ξεκινά: «Από τον Δημιουργό μέσα μου, στον Δημιουργό μέσα σου και στην παρέα που κάνουμε, ας ξεκινήσουμε». Αυτό έχει ως σκοπό την αμοιβαία αναγνώριση και τιμή της εσωτερικής σοφίας. Η διαδικασία της EMF Balancing περιέχει τέσσερα διαφορετικά ενεργειακά πρότυπα ή Φάσεις, που διαγράφονται μέσα στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Οι κινήσεις αυτές διευκολύνουν την εξισορρόπηση και ρύθμιση, η οποία με τη σειρά της ενδυναμώνει την προσωπική σύνδεση (ή όπως εγώ το ονομάζω καμιά φορά "σύνδεση της Ανάληψης") με το Cosmic Lattice.

Το κάθε πρότυπο έχει συγκεκριμένη πρόθεση:

Φάση Ι: να εξισορροπήσει την σοφία και τα συναισθήματα (τον νου και την καρδιά). Το πρώτο αυτό πρότυπο έχει ως αποτέλεσμα την ελάττωση του στρες και μια αίσθηση ελευθερίας και ευεξίας. Βοηθάει, στην καινούργια ενέργεια, να αναλογιστεί κανείς τι μπορεί να σημαίνει να σκέφτεται με την καρδιά και να αισθάνεται με τον νου. Να μάθετε να εργάζεστε με τις ίνες φωτός και ενέργειας που αποτελούν ένα επίπεδο της ενεργειακής ανατομίας το οποίο συσχετίζεται με το σύστημα των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα). Η εξισορρόπηση της σοφίας και των συναισθημάτων είναι σημαντική. Με τη λέξη σοφία αναφέρομαι στις νοητικές ικανότητες της λογικής σκέψης, της οργάνωσης και της κατανόησης.

Φάση ΙΙ: να εστιάσει στην Αυτο-διεύθυνση και Αυτο-υποστήριξη. Εδώ, μπορούμε με χάρη και απαλότητα να απελευθερώσουμε συναισθηματικά ζητήματα που είναι αποθηκευμένα μέσα στην ιστορία μας, χωρίς να χρειάζεται κανείς να ξαναβιώσει τα οδυνηρά γεγονότα που ευθύνονται γι’ αυτά. Η πρόθεσή μας είναι να μεταλλάξουμε την ιστορία μας σε μια κολώνα χρυσής σοφίας και υποστήριξης, μια κολώνα με ενέργεια του πυρήνα που μας φέρνει στο κέντρο μας στο τώρα. Η χρυσή αυτή στήλη υποστηρίζει την ενεργειακή στάση της Αυτο-ενδυνάμωσης. Δεν υπάρχουν πλέον άγκυρες αρνητικής ενέργειας από το παρελθόν μας που να μας κρατάνε πίσω! Η ερώτηση είναι: «Πώς μπορώ να συνδεθώ πιο αποτελεσματικά με το Όλον;». Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να καταλάβετε τις ίνες, τις οποίες εγώ βλέπω ως γεωμετρικά σχεδιασμένους δίσκους από φως που περιέχουν πληροφορίες -κληρονομικότητας, γενετικής, προηγούμενων ζωών, παρούσας ζωής. Η παραμικρή λεπτομέρεια είναι καταγεγραμμένη. Ο Κρύων (8 Μαΐου 1999) μίλησε για το μαγνητικό περικάλυμμα του DNA μας, το οποίο είπε ότι οι επιστήμονες δεν θα μπορέσουν να βρουν μέχρι να αντιληφθούν ότι υπάρχει «κάτι που λείπει». Αυτοί είναι οι μαγνητικοί κώδικες του Δημιουργού.

Φάση ΙΙΙ: να δυναμώσει την ενέργεια του πυρήνα. Αυτό μας επιτρέπει να ακτινοβολούμε το φως που φέρουμε. Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η πλατινένια ενέργεια, και συμβαίνει μια ένωση εντός της ενεργειακής ανατομίας καθώς τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) ευθυγραμμίζονται με την ενέργεια του πυρήνα. Η ευθυγράμμιση αυτή είναι απαραίτητη καθώς αναλαμβάνουμε μεγαλύτερη ευθύνη στο Συμπαντικό σχέδιο των πραγμάτων. Εδώ είναι που εκφράζουμε την πνευματική μας ευφυΐα, και βιώνουμε την γαλήνη και την ενθύμηση του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ό,τι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

Φάση ΙV: να εστιάσει στην ενεργειακή εκδήλωση. Έχουμε ένα δυναμικό στο οποίο αναφερόμαστε συχνά ως το μέλλον μας. Σε αυτή τη φάση μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε να συντονίζουμε συγκεκριμένους ενεργειακούς δέκτες και πομπούς εντός του UCL με σκοπό να συν-δημιουργήσουμε τη ζωή μας με το Πνεύμα. Εξισορροπούμε αυτό το μέρος του Δικτυώματος, ώστε να μπορούμε με χαρά να συν-δημιουργούμε μαζί το δυναμικό μας. Τι προνόμιο είναι να συνεργάζεται κανείς με το Δημιουργό!

Σε όλες τις φάσεις, ακολουθείται το πρότυπο με τον ίδιο τρόπο που το έλαβα αρχικά από το Πνεύμα, αλλά η εξισορρόπηση είναι πάντα σύμφωνη με την εσωτερική σοφία του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας είναι μοναδικός, έτσι τα αποτελέσματα είναι πάντα ενδιαφέροντα και ατομικά. Ακόμη εκπλήσσομαι με το πόσο προσωπικό είναι το Σύμπαν με τον καθένα από εμάς! Το Cosmic Lattice είναι ένα περίπλοκο μέρος όλων μας, και είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Έτσι, ο Κρύων μας αποκαλεί Οικογένεια - όλους εμάς.

Mastery (Κυριότητα του Εαυτού): Η Στάση της Ισορροπίας

Μια βασική εστίαση της εργασίας της EMF Balancing είναι η στάση της ισορροπίας στην καθημερινή ζωή. Αυτή η χρυσαφένια στάση της ισορροπίας προκαλείται επανειλημμένα καθώς εμείς, η γη μας και το Σύμπαν εξακολουθούμε να ρυθμιζόμαστε προς τις νέες δομές της ενεργειακής πραγματικότητας που αναπτύσσονται. Καθώς κρατάτε αυτή τη στάση και αποκτάτε τις υψηλότερες δονήσεις που ανταποκρίνονται σε αυτή, θα βρείτε ότι καταστάσεις που βρίσκονται εκτός ισορροπίας μπορεί απλώς να εξαφανιστούν. Τότε έχετε αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν θεραπεία. Καθώς κρατάτε την προσωπική σας ιερή ισορροπία, συνεισφέρετε επίσης μεγάλη γαλήνη και ισορροπία στο συλλογικό όλον. Αυτή η ισορροπία γίνεται τότε το κλειδί για την έκφραση της Χάρης.

Να θυμάστε ότι μας έχει ζητηθεί να εξασκήσουμε το mastery (την κυριότητα του εαυτού). Η απόκτηση του mastery είναι να κρατάμε το πλήρες φορτίο της ύπαρξής μας. Ο Κρύων μας ζητά να το κάνουμε αυτό και μας λέει ότι μπορούμε να το κάνουμε με χάρη. Μερικοί από εμάς μπορεί να το κάνουμε κωμικά, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορούμε να το κάνουμε. (Η Άνια λέει ότι επιτρέπεται να είμαστε κοσμικά παλιόπαιδα που και που, αρκεί να το κάνουμε με αγάπη και χιούμορ). Σκεφτείτε για ένα λεπτό τι μπορεί να σημαίνει για εσάς να ζείτε με mastery: μια γαλήνια έκφραση πάντα, χαρούμενη καρδιά, πλήρη έλλειψη κριτικής των άλλων, υπομονή, χιούμορ, τρυφερότητα, ταπεινοφροσύνη, ησυχία, χάρη και λοιπά. Η εξάσκηση του mastery περιλαμβάνει την απόκτηση της σοφίας να γνωρίζει κανείς πότε να δώσει και πότε να λάβει• περιλαμβάνει την διάκριση για την οποία μιλάει ο Κρύων.

Αποκτώντας το mastery του εαυτού μας, την κυριότητα του εαυτού, βοηθάμε τους άλλους να αποκτήσουν το δικό τους mastery, ώστε όλοι να μπορούμε να κρατάμε την ενέργεια για να φτάσουμε στο επίπεδο της Ανάληψης. Είναι μια διαδικασία αγάπης - κάνουμε τη δική μας ζωή πιο χαρούμενη και ανεβάζουμε τη δόνησή μας, βοηθώντας τους άλλους να ανεβάσουν τη δική τους. Ένας απ’ τους δασκάλους της EMF Balancing Technique είπε γι’ αυτή την εργασία: «Το να εξηγήσει κανείς τι μπορεί να περιμένουμε από αυτό το σύστημα θα ήταν μια αδύνατη εργασία, καθώς όταν αρχίζει να συγχωνεύεται το Πνεύμα με τη βιολογία, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ το ίδιο από τον έναν άνθρωπο στον άλλον. Αλλά πάντα επιτυγχάνει το ανώτερο καλό για τον καθένα από εμάς, τη γη μας και το Σύμπαν μας».

Ο δεξιοτέχνης των πολεμικών τεχνών γίνεται δάσκαλος καθώς μαθαίνει τις φόρμες και εξασκεί τις στάσεις που δυναμώνουν την ικανότητα να κατευθύνει την ενέργεια. Ο βιολιστής που δίνει κονσέρτα αφιερώνει τη ζωή του στην εξάσκηση του οργάνου. Ο Φωτισμένος Άνθρωπος μπορεί να εξασκήσει το mastery, ζώντας σα να έχει σημασία το κάθε λεπτό και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για συνεχόμενη ανάπτυξη. Εδώ υπάρχει μια πνευματική στρατηγική η οποία, όταν συνδυάζεται με την πρόθεση και την ακεραιότητα, μπορεί να εξασκηθεί για να κάνει τις συν-δημιουργικές σας προσπάθειες πολύ πιο ισχυρές. Το διδάσκω αυτό σε κάθε σεμινάριο της EMF Balancing Technique. Πρώτον, να τιμάτε την ιστορία σας (το παρελθόν) εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την σοφία που έχετε αποκτήσει. Δεύτερον, να επικεντρώνεστε στην ενέργεια του πυρήνα σας (το παρόν), το οποίο ευθυγραμμίζει τη σύνδεσή σας με την απεριόριστη δύναμη. Αυτό οδηγεί στο τρίτο βήμα: επεκταθείτε προς τα εμπρός με ισορροπία, στην δυνητική πραγματικότητα (το μέλλον). Από δω και μπρος θα συν-δημιουργείτε με συνέπεια και με μεγαλύτερη διαύγεια, όποια κι αν είναι η πρόθεσή σας. Όσο πιο πολύ εξασκείστε στο να ζείτε με τη στάση του Αυτο-ενδυναμωμένου Ανθρώπου, τόσο πιο Αυτο-ενδυναμωμένοι θα γίνεστε. Αυτό δεν είναι και τόσο μυστικιστικό, αλλά είναι αποτελεσματικό!

Ένα Σχολείο με Φτερά

Διδάσκω την EMF Balancing Technique εδώ και οκτώ χρόνια. Τα χρόνια της εμπειρίας μου, μού έχουν δώσει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στις Οντότητες του Φωτός που συμμετέχουν σε κάθε τάξη μαζί μου. Το ημερήσιο σεμινάριο του Universal Calibration Lattice είναι για όλους• παρέχει βοηθητικές πληροφορίες για το UCL καθώς και ενεργειακές ασκήσεις για την ενδυνάμωσή του και σας δίνει πρακτικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την πρώτη κιόλας ημέρα. Εκείνοι που επιλέγουν να συνεχίσουν, μπορούν να μάθουν τα πρότυπα και των τεσσάρων φάσεων της τεχνικής και μπορούν να προχωρήσουν να γίνουν σύμβουλοι ή ακόμη και δάσκαλοι. Η πιστοποίηση των Τεσσάρων Φάσεων των συμβούλων και το πρόγραμμα της προσωπικής ανάπτυξης απαιτούν τρεις ημέρες για τη βασική εκπαίδευση και άλλες τρεις ημέρες για την ανώτερη. Η εκπαίδευση προχωράει γρήγορα επειδή παρέχει στον κάθε μαθητή μια απ’ ευθείας ευθυγράμμιση με τη νέα ενέργεια και η διδασκαλία είναι σύντομη και σαφής. Οι κινήσεις έχουν χάρη και είναι εύκολες να τις μάθει κανείς. Η ενέργεια είναι αυτο-ρυθμιζόμενη και αυτο-κατευθυνόμενη και μετακινείται μέσα στο σώμα ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου.

Τα σεμινάρια της EMF Balancing Technique είναι ενεργειακά γεγονότα! Μερικοί άνθρωποι μαθαίνουν την τεχνική για δική τους προσωπική χρήση και ίσως για τους συγγενείς και φίλους τους. Μερικοί την μαθαίνουν ως μια επιπρόσθετη μέθοδο που συμπληρώνει την εξάσκηση ενός επαγγέλματος. Ακόμη άλλοι μαθαίνουν την Τεχνική για να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα ως σύμβουλοι της EMF Balancing Technique. Για εκείνους που αισθάνονται μια ισχυρή ευθυγράμμιση με αυτή την εργασία, υπάρχει επίσης ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα για δασκάλους. Ο κάθε δάσκαλος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και την εκπαίδευση των συμβούλων, αλλά και το πρόγραμμα εκπαίδευσης των δασκάλων που διαρκεί έξι ημέρες. Ένας δάσκαλος έχει το δικαίωμα να προσφέρει και τις τέσσερις φάσεις της τεχνικής, καθώς και να διδάξει και τις τέσσερις φάσεις σε άλλους.

Παντρεύοντας το Πνεύμα και τη Βιολογία Μέσα από το UCL

Ο Κρύων μας λέει ότι η ανθρώπινη συνειδητότητα έχει ανεβάσει τη Γη σε μια καινούργια δόνηση, ότι έχει αλλάξει τη φυσική της δικής μας πραγματικότητας (στις επικοινωνίες που μόλις διαβάσατε στο Νέο Χαμσάιρ). Η ανθρωπότητα έχει κάνει βήματα μπροστά για να αναλάβει την ευθύνη και να εργαστεί προς την Ανάληψη. Πράγματι, έχουμε ήδη φτάσει την κρίσιμη μάζα. Καθώς αποκτάμε mastery του εαυτού μας (κυριότητα του εαυτού μας), προχωράμε στην κατεύθυνση όπου κρατάμε όσο πιο πολύ φως και ενέργεια μπορούμε. Το UCL έχει πάρει μορφή ως αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς που έχει γίνει από Εργάτες του Φωτός παντού. Έχουμε την ικανότητα να χρησιμοποιούμε το οριζόντιο ενεργειακό πρότυπο για να δυναμώσουμε τη διαδικασία της συν-δημιουργίας και μέσα απ’ αυτόν το μηχανισμό έχουμε φέρει την ενέργεια της συν-δημιουργίας στο εδώ και τώρα. Όλοι έχουμε ένα ρόλο σε αυτή τη διαδικασία της εξέλιξης, παρ’ όλο που είμαστε επίσης τα όργανα της πραγματοποίησής της. Είναι σαφές ότι τα δώρα αυτής της νέας εποχής έρχονται ως το αποτέλεσμα μιας αληθινής συνεργασίας μας με το Πνεύμα.

Καθώς φτάνουμε το πλήρες δυναμικό μας, θα συμβούν αλλαγές στο φυσικό επίπεδο. Οι ορμόνες μας θα εκκρίνονται διαφορετικά. Αυτό θα προκαλέσει μια χημική αντίδραση στον εγκέφαλό μας και στα σώματά μας, που με τη σειρά τους θα μας προετοιμάσουν για Ανάληψη και για να ζούμε σε μια νέα εποχή και μια νέα πραγματικότητα. Άπαξ και η ενέργεια κινηθεί μέσα από ολόκληρο το πεδίο μας -μέσα από το ενεργειακό σώμα- θα επηρεάσει το φυσικό σώμα μέσα από αυτές τις ορμονικές και χημικές αλλαγές. Τελικά, το σώμα θα μπορέσει να θεραπευτεί και να αναζωογονηθεί μόνο του ξανά και ξανά, με απίστευτη ταχύτητα, και έτσι επιτυγχάνεται η παρατεταμένη διάρκεια ζωής για την οποία μας έχει μιλήσει ο Κρύων. Επί πλέον, οι διαδικασίες μάθησής μας θ’ αλλάξουν, καθώς θα μαθαίνουμε με δραματικά νέους τρόπους, γνωρίζοντας πλέον πώς να συνδεθούμε με τη συλλογική συνειδητότητα προκειμένου να αποκτήσουμε πληροφορίες.

Το UCL ξεκινάει στην καρδιά σας, στον ίδιο τον πυρήνα της ψυχής σας -της ύπαρξής σας. Ενδυναμώνει τη βιολογία σας σε μια κατάσταση χάρης και σας καθιστά έναν ολοκληρωμένο Αυτο-ενδυναμωμένο άνθρωπο. Εδώ είναι που ξεκινάει η προσωπική σας σύνδεση με το συλλογικό Όλον. Ο καθένας από εμάς κρατάει ένα κομμάτι της συλλογικής αλήθειας μέσα του/της. Στο μονοπάτι της πνευματικής επιτυχίας, όταν βοηθάμε έναν άλλον άνθρωπο να κινηθεί μπροστά στην πλήρη έκφραση της δικής του/της Θεϊκής δυνατότητας, βοηθάμε τον εαυτό μας -τόσο συνδεδεμένοι είμαστε! Όπως λέει ο Κρύων, «Ενέργεια απελευθερώνεται, και ο χρόνος αλλάζει- και όλα αυτά μέσα από την ανθρώπινη πρόθεση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν από την Ανθρώπινη Πρόθεση και την Αγάπη (επικοινωνία στο Νέο Χαμσάιρ)». Ο Κρύων επίσης μας υπενθυμίζει πόσο πολύ μας αγαπά το Πνεύμα. Η προσωπική σας σύνδεση με το Cosmic Lattice σας καθιστά ικανούς ώστε με mastery να εκφράζετε την αγάπη, να μεγαλώσετε μέσα στην αγάπη και να είστε η απεριόριστη αγάπη του Πνεύματος.

Ο Εορτασμός της Εξισορρόπησης

Ο σύζυγος μου, Στήβεν, είναι το άλλο μισό της εργασίας της EMF Balancing Technique. Ο Στήβεν κι εγώ παρουσιάζουμε τα σεμινάριά μας σε όλον τον κόσμο. Αγαπάμε την εργασία μας και τους ανθρώπους που γνωρίζουμε. Τώρα υπάρχουν πιστοποιημένοι δάσκαλοι της Τεχνικής σε δέκα χώρες: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Σιγκαπούρη, Μεξικό, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη και Μαλαισία. Η Δασκάλα/Συνεργάτης μου, η Άνια, η Φωτεινή Οντότητα από την οποία έλαβα όλες αυτές τις πληροφορίες, εκπέμπει αγάπη αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Και είναι σε κατάσταση εορτασμού. Μου υπενθυμίζει να σας πω κάτι που με ευχαριστεί να λέω στους μαθητές μου: οι μακρές ίνες του Δικτυώματος που σας περιβάλλουν συχνά μοιάζουν με φτερά για μένα!

Ναμάστε, Αγαπητή Οικογένεια.

Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο

Σχετικά Links

The Cosmic Lattice - Part I (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1997

The Cosmic Lattice - Part II (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1998