EMF Worldwide | Kryon Book 7 EMF Chapter - Finnish
The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga for The Lattice, Reflections, The Waves


EMF luku seitsemännestä Kryon kirjasta

Universaalista Kalibrointihilasta (Universal Calibration Lattice® eli UCL) kirjoittanut Peggy Phoenix Dubro

Tämä artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran editoituna versiona lukuna kirjassa Kirjeitä Kotoa - Lee Carrolin Kryon kirja VII.

Esittely Lee Carrollilta…

Peggy Phoenix Dubro on kanavoinut tietoa Universaalista Kalibrointihilasta (Universal Calibration Lattice® eli UCL), meidän ihmisten energia-anatomiaan kuuluvasta järjestelmästä, joka yhdistää jokaisen meistä Kosmiseen Hilaan. Peggy myös pani alulle ja kehitti EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique®). Tämä on uusi energiajärjestelmä, joka nopeuttaa Hengen ja biologian yhdistymistä, jotta voisit kohentaa terveyttäsi ja kanssaluoda oman olemuksesi ihmeen. EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique) on myös suunniteltu toimimaan yhdessä UCL:n kanssa ja vahvistamaan ja nopeuttamaan kehitysprosessia. Tekniikka hyödyntää kahden ihmisen sähkömagneettisenkentän välistä vaikutusta ja se on yksinkertainen, systemaattinen menetelmä, jonka kuka tahansa voi oppia. Tämä Hengeltä kanavoitu menetelmä on arvokas väline, jota voimme nyt käyttää. Tämä on ensimmäinen uuden energian järjestelmistä, joihin Kryon viittaa kehottaessaan meitä kantamaan olentomme koko latausta. Tämä on positiivista käytännön voimaantumista.

Peggy on työskennellyt hilatiedon kanssa jo vuosikymmenen, ja on vakiinnuttanut asemansa tämän Hengen lahjan luonteen ja hyötyjen johtavana asiantuntijana. Kryon sanoo, että Kosminen Hila on hienoin työväline, joka meidän ihmisten käytettävissä nyt on (New Hampshiren kanavointi, jonka juuri luit). Kytkeydy Kosmisen Hilan energiaan, oman UCL:si kautta, ja siirry solutietoisuuden tilaan, joka nostaa esiin uusia kykyjä. Aktivoitaviin piileviin kykyihin lukeutuvat selkeys, syvällinen rauha, parempi terveys, ja nuorentuminen. Ihmiset ovat kaikkialla maailmassa heräämässä Jumalaiseen Luontoonsa, ja haluavat auttaa muita muistamaan.

EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique) avaa oven UCL:ään lempeällä, voimallisella, kasvattavalla tavalla. Peggy ja Steve, kansainvälisen Kryon-seminaaritiimin jäseninä, pitävät elämää voimaannuttavia workshopeja tästä tekniikasta ympäri maailmaa. Tekniikka on nykyajan vihkimys uuteen tietoisuuteen sähkömagneettisesta luonteestamme. Se tarjoaa tietoa energia-anatomiastamme, joka vakiinnuttaa pysyvästi voimakkaan yhteyden Kosmiseen Hilaan ja sallii meidän käyttää tuota uutta energiaa välittömästi. Itse asiassa EMF-tekniikka johdottaa meidät uudelleen uutta energiaa varten, jotta voimme ottaa vastaan olentomme suuremman varauksen. Peggy on saavuttanut ainutlaatuisen ymmärryksen ihmisen energiakentästä valo- ja energiasäikeinä. Pyydän nyt Peggyä kertomaan teille hänen pioneerityöstään UCL:n ja EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique) parissa. Kryon kutsuu UCL:ää "oveksi Kosmiseen Hilaan". EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique) on se energiatyö, jonka Kryon ennusti.

EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique®)- Kehittynyt rakkauden energiajärjestelmä

On kaunis, aurinkoinen päivä Kaliforniassa. Huone on kirkas ja täynnä valoa. Tarkkailen kahtatoista ihmistä, jotka työskentelevät huoneessa energeettisesti keskenään. Kunkin energiakentässä olevia kultaisia säikeitä kalibroidaan EMF-tasapainotustekniikaksi (EMF Balancing Technique) kutsutun menetelmän avulla. Tänään on neljäs päivä kuusipäiväisestä koulutusseminaarista tämän tekniikan harjoittajille, ja heidän liikkeistään heijastuu sulavuus ja taito. Kasvot loistavat ilosta ja sisäisen Luojan tunnistamisesta heidän työskennellessään kultaisella energialla. Yhtäkkiä tuttu lämpö, jonka tunnen Kryonina, alkaa tiivistyä sydämessäni. "Katso näitä ihmisiä, näitä Rakkaita ystäviä", hän sanoo. "Vain muutamia päiviä sitten he kaikki olivat niin sanotusti vieraita, nyt perhettä - kaikki." Silmäni täyttyvät ilonkyynelistä, samalla kun tunnen rakkaushuuhtelun pyyhkäisevän huoneen läpi. Kun mainitsen osallistujille, mitä juuri tapahtui, he kertovat tunteneensa tuon rakkauden energian. Kerron heille, että edellisellä kurssilla joku hyräili sävelmää "Getting to Know You" [suom. Tutustumassa sinuun], ja me kaikki nauramme. Tämä on Kryonin energiatyötä toiminnassa.

Täyden varauksemme kantaminen - Vanhan ja uuden energian yhdistäminen

Kryon hoputtaa meitä olemaan itsevaltaistuneita ihmisiä ja rohkaisee meitä kantamaan oman olentomme koko varauksen. Hän sanoo, että kannamme jo nyt enemmän omasta energiastamme kuin koskaan aiemmin. Upea haaste, joka meillä kaikilla ihmisillä on edessämme, on sellaisen voimakkaan hengen luominen ja ylläpitäminen, joka kykenee kantamaan ja käyttämään kaiken tämän energian. Tämä voi näyttää toisinaan ylivoimaiselta tehtävältä, mutta itsevaltaistuneina ihmisinä me olemme ansainneet monia meitä auttavia lahjoja. Universaali kalibrointihila eli UCL (Universal Calibration Lattice) on yksi niistä. Se sallii meidän käyttää Kosmisen Hilan loputonta energiaa. Tähän asti henkisen etsijän yleinen polku on ollut pystysuora, toisin sanoen, me olemme kurottaneet ylöspäin kohti Korkeampaa Minäämme, tai olemme kurottaneet alas kytkeytyäksemme Maahan. Tämä liike oli tarkoituksenmukainen vanhassa, perinteisessä energiassa. Nyt me kykenemme tuon pystysuoran liikkeen lisäksi käyttämään uutta vaakasuoraa energialiikettä tuodaksemme energiaa jokapäiväiseen elämään tässä ja nyt. Tämä mahdollistaa kanssaluomisprosessin, jossa Henki on kumppanina.

Katsoessasi kuvaa UCL:stä näet vaakasuoria säikeitä, jotka kytkevät chakrat UCL:n pitkiin pystysuoriin säikeisiin. Kun opit voimistamaan näitä vaakasuoria säikeitä, lisäät kykyäsi kanssaluoda yhdessä Jumalan/Luojan kanssa. Tämä on uusi henkinen polku uudessa energiassa, tulos kaikesta tehdystä työstä Maan energiaverkkojen muuttamiseksi. Me voimme nyt päästä käsiksi UCL:ään mahdollistaaksemme kanssaluomisprosessin kokonaan. Kun UCL aktivoidaan tiedostamisen, energiaharjoitusten ja tunteidemme viisauden kautta, se on kuin näkymätön haarniska, joka vahvistaa olentoa. Samalla kun alamme oivaltaa, että koti on juuri siellä missä me olemme, me saamme tilaisuuden rakentaa nuo puitteet ilolla.

Hiukan henkilöhistoriaa ja suuri tapaaminen Ahnyan kanssa

Kaksikymmentäseitsemän vuotta sitten, hiukan yli kaksikymppisenä, halusin syvästi muistaa Jumalan/Luojan. Minut kasvatettiin uskonnollisessa ympäristössä; kävin kirkossa, lauloin kuorossa, ja näyttelin jouluenkeliä joka vuosi. Olin intohimoinen Jumalan suhteen ja päättelin, että jos Jumala oli Isäni (en tiennyt silloin Äiti Jumalattaresta), niin on täytynyt olla aika, jolloin olin osa Jumalaa. Halusin muistaa Jumalan - en tuomitsevaa, raamatullista vanhanajan Jumalaa, vaan nykyisen Jumalan.

En tiennyt silloin, että haluni tuntea Jumala tämän elämän aikana oli samalla halu muistaa, kuka minä olin. En tiennyt mitään meditaatiosta tai mantroista.

Siitä huolimatta aloin elää ja hengittää tätä mantraa: "Minä muistan, minä muistan". Ja minä tosiaan muistin. Ylitsevuotavan energiapurkauksen myötä minusta tuli "ei alkua eikä loppua". Kaikkialla oli valoa. Energiaa syöksyi kehoni jokaisen solun läpi, tuntui siltä kuin olisin astunut ajan ulkopuolelle, ja rakkaus oli niin syvällistä ja ei-tuomitsevaa, että tiesin Jumalan olevan todellisuutta. Niin valtavaa rakkautta, niin valtavaa Valoa, ja … niin valtavaa hämmennystä! Tuntui kuin kehoni kaikki solut olisi väännetty täydelle teholle, ja tuo voima oli rakastavasti ylikuormittanut virtapiirini. Myöhemmin aloin ymmärtää, että kaikki chakrani olivat räjähtäneet ammolleen.

Ei ollut mitään New Age -lehtiä tai lähteitä, jotka olisivat auttaneet minua ymmärtämään, mitä minulle oli tapahtunut. Seuraavat kuusitoista vuotta tutkin kaikkea, mikä olisi voinut selittää tuon kokemani kiihkeän rakkausenergian. Viittaan nykyisin tuohon elämänvaiheeseeni nimellä "Valon hämmentämä". Tuona aikana uppouduin moniin erilaisiin oppeihin - Zen-buddhismiin, shamanismiin (afrikkalaiseen, brasilialaiseen, alkuperäisamerikkalaiseen), uudelleen syntyneeseen kristillisyyteen, Siddha-joogaan, jopa taistelulajeihin (Tae Kwon Do, Tai Chi, ja Kung Fu). Kokeilin mitä vain saadakseni tuon ihanan energian aktiiviseksi elämässäni. Tutkimukseni tuottivat monia hienoja henkisiä totuuksia: "Totuus on sisälläsi ja niin ovat kaikki vastauksetkin"; "Me olemme mahtavia olentoja ja kykenemme Mestariuteen". Tämä antoi minulle toivoa, mutta minun oli vaikea käyttää näitä totuuksia päivittäisessä elämässäni, eivätkä ne tuottaneet sitä kiihkeää rakkausenergiaa, josta halusin niin kovasti nauttia uudelleen. Vuosien työstä huolimatta elämäni, työni ja kotini olivat rempallaan! Olin koskettanut Ääretöntä ja sain yhä vaikuttavia näkyjä, mutta silti päivittäinen elämäni heijasteli voimattomuutta. Turhautumiseni syveni, mutta rakkauteni Jumalaan säilyi. Tiesin, että minussa oli "voimapakkaus", mutta miten saisin sen päälle? Tämä oli pysyvä ajatus etsintäni aikana. Sydämeni täyttyi uudelleen ja uudelleen ymmärrykseni karttuessa ikivanhoista totuuksista ja siitä oivalluksesta, että olemme kaikki yhtä. Halusin myös intohimoisesti kantaa oman totuuteni sähköistä varausta. Vuosien etsinnän jälkeen, kysyin avoimesti ja ärsyyntyneesti, "Jos totuudet ovat kerran sisälläni, niin silloin haluan tietää tarkalleen, missä ne minussa ovat… ja MITEN pääsen niihin käsiksi?"

Lopulta, keväällä 1988, sain taas autuaallisen "ei alkua eikä loppua" -kokemuksen. Tällä kertaa mahtava, loistava naisenergiahahmo oli läsnä. Hänen nimensä on Ahnya. Kryon kertoo meille, ettei Hengen valtakunnassa ole sukupuolta. Olen kokenut Ahnyan naisenergiana, joten kuvaan tätä olentoa naisena, vaikka hän on todellisuudessa sukupuolettoman olennon puoli. Hän on yksi Kryon-ryhmän opettajista, osa seuruetta, joka täydentää Kryonin planetaarisia muutoksia tuomallamme työllä. Ahnya on aina paikalla, kun opetan. Huomaan kanavoivani vähän väliä, koska tuo yhteensulautuminen on minulle tällä hetkellä hyvin miellyttävää. Ahnya on läsnä aina ja kaikkialla, missä EMF Balancing Technique opettaja esittelee tätä työtä, tai kun EMF-ammattilainen pitää hoitosession.

Ahnya ja minä sulauduimme yhdeksi olennoksi ja minuun imeytyi energiakuvio, jota myöhemmin kutsuisimme UCL:ksi. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni kanavoinnista, ja sain suunnattoman määrän tietoa tämän yhden tärkeän tapahtuman aikana. Saadessani ensi kertaa UCL:n energiakuvion Ahnyalta tiesin, että se oli lahja, mutten tiennyt mitä varten. Tuo energia lojui käyttämättömänä vuoden ajan. Sitten, vuonna 1989, Kryonin saapumisen myötä, UCL aktivoitui. Minun työni (tai sopimukseni, kuten nyt ymmärrän) paljastui: Minun oli määrä tulkita UCL:ää, opetella käyttämään sitä, ja opettaa muille sen käyttöä. UCL:n lahjat paljastettiin osa osalta. Vietin kuusi vuotta tulkiten ja kartoittaen UCL:ää, jonka näet kuvassa, ja kehittäen EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) neljää ensimmäistä vaihetta.

Vuonna 1989 aloin työskennellä kotona ja antaa energiasessioita seuraten Ahnyan minulle näyttämiä kuvioita. (Myöhemmin vertasin sitä viljakuvioiden piirtämiseen ihmisen energiakentän läpi.) Seurasin kuvioita sitä mukaa, kun niitä annettiin minulle, mutta tulokset vaihtelivat kunkin henkilön tarpeiden, tai tahdon, mukaan. Joskus tapahtui fyysisiä paranemisia, mutta näin ne sivuvaikutuksina, koska keskityin itse tasapainottamaan ja aktivoimaan tämän uuden järjestelmän energiakentässä, jota kosketin. Samaan aikaan elämäni alkoi muuttua dramaattisesti. Aktivoidessani UCL:ää toisissa oma energiajärjestelmäni tuli vahvemmaksi, se kykeni paremmin "kantamaan tuota varausta". Nyt minulla oli paikka, jossa kaikki tuo universaali energia saattoi kiertää. Huomasin, että saatoin kantaa omaa voimaani - kutsun tätä "Ydinenergiaksi" - ja kumppanuuteni Hengen kanssa alkoi elää. Ensimmäistä kertaa aloin tuntea oloni kotoisaksi juuri täällä Maa-planeetalla.

Sana asiakkaitteni elämissä tapahtuneista positiivisista tuloksista levisi ja yksityisvastaanottoni sai alkunsa. Ihmiset kertoivat tuntevansa olonsa "erilaiseksi", ja "kevyemmäksi", ja he huomasivat, että heidän elämänsä oli tyydyttävämpää. Tämä ei tullut aina helpolla, sillä siihen tarvittiin työtä, mutta asiakkaideni mielestä heillä oli enemmän energiaa ja vahvempi ohjaus viedä loppuun sielujensa seuraavat vaiheet. Säilyttämällä johdonmukaisuuden ja työskentelemällä yhden ihmisen kanssa kerrallaan, työn maine kasvoi. Seuraavina vuosina opetin monissa julkisten koulujen aikuiskoulutusohjelmissa ja luennoin yliopistoilla, New Age -kaupoissa, kokonaisvaltaisen terveydenhoidon näyttelyissä sekä keskivertoyrityksissä. Esiinnyin pienissä radio- ja televisio-ohjelmissa, ja sain positiivista julkisuutta paikallisissa sanomalehdissä.

Matkan varrella tapahtui eräs jännittävä asia: Kesällä 1995 arvostettu connecticutilainen tutkimus- ja kehitysyhtiö otti yhteyttä Stepheniin ja minuun. Yhtiö oli erikoistunut hallitus- ja sotilassopimuksiin (ja tuotti J. Everett Koopin terveysvideosarjan). He halusivat tehdä yhteistyötä kanssamme hakeakseen NASA:lta rahoitusta tutkimukseen EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) vaikutuksista yksilöllisen ja tiimisuorituskyvyn parantamisessa, ja astronauttien terveyden ylläpitoprosessin vahvistamisessa. Meidän osamme kokeesta oli tarjota koulutusta ja harjoituksia, joilla testattaisiin sähkömagneettisen kentän energiatasapainotuksen vaikutuksia. Toisin sanoen, meidän oli määrä stimuloida kollektiivista tietoisuutta yhdistämällä Henki ja biologia! Selvisi, ettei aika ollut tuolloin oikea, ja petyimme, kun yhtiö ei saanut NASA:n rahoitusta. Tämä rohkaisi meitä silti suuresti ja tiesimme olevamme oikealla raiteella. Vuotta myöhemmin Stephen ja minä luimme vihdoin Kryonin sanoja. Monien muiden tapaan se tuntui vaikuttavan tutulta. Vuoden 1996 syksyyn mennessä olimme tavanneet Kryonin, Lee Carrollin ja Jan Toberin. Helmikuussa 1997 meistä tuli virallisesti yhteistyökumppaneita.

Universaali kalibrointihila (Universal Calibration Lattice) on itsevaltaistumisen energiakuvio

"Miltä itsevaltaistumisen energiakuvio näyttää?" Esitin tämän kysymyksen Leelle/Kryonille, kun olimme Atlantassa Kryon-kanavointitilaisuudessa. Samalla kun tunsin tutun lämmön sydämessäni, jonka tiedän olevan Kryon, Lee sanoi, "En tiedä, mitä tämä vastaus tarkoittaa, mutta se on ’virkattu’". Kyllä, siinäpä vasta hieno tapa kuvata UCL, jonka kanssa olen työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta! Tuon itsevaltaistumisen energiakuvion tiedostaminen ja ymmärtäminen ovat olennainen osa evoluutiotamme. Valo- ja energiasäikeet levittäytyvät vaakatasossa chakroista. Nämä säikeet muodostavat kahdeksikonmuotoisia silmukoita, jotka johtavat pitkiin pystysuoriin energiasäikeisiin, jotka ympäröivät energia-anatomiaamme ja läpäisevät sen. Nämä ovat ne puitteet, jotka muodostavat UCL:n. Minä ajattelen sitä näin. Fyysinen anatomia sisältää monia järjestelmiä, esim. lihaksiston, luuston, jne. Myös energia-anatomiassa on järjestelmiä. Tämän kyseisen järjestelmän - UCL:n - peruskuvio on universaali, ts. se on pohjimmiltaan sama jokaisessa ihmisessä. Kun valosäikeet venyvät yhdessä osassa UCL:ää, toiset säikeet voivat reagoida toisessa osassa. Kuten Kosminen Hila, UCL on taipuisa ja yhtenäinen. Henkilökohtainen energiahilamme on makrokosmoksen mikrokosmos! UCL toimii samaan tapaan kuin sähkömuuntaja, siirtäen energiaa yhdestä piiristä toiseen. Siksi viittaamme tähän prosessiin "uudelleenjohdotuksena uutta energiaa varten". Se sallii meidän vastaanottaa ja käyttää energiaa, jota olemme oppimassa vapauttamaan Kosmisesta Hilasta tahdonilmaisumme kautta.

Tahdonilmaisun merkitys

Vaikka UCL:n peruskuvio on meille kaikille sama, kalibrointi (tarkoittaa mittaamista tai vahvistamista) on ainutlaatuisen yksilöllinen. Se määrittyy jokaisen henkilön värähtelytaajuuden ja Kosmisen Hilan välisen matemaattisen suhteen mukaan. Energia-anatomian säikeiden kalibrointi on varsin monimutkaista, ja juuri tässä TAHDONILMAUKSEN merkitys on niin tärkeä. Perustahdonilmaus EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) energiasessiossa on tasapainottaa ihmisen sähkömagneettinen kenttä, mikä sallii yksilön energian avata niin monta piiriä Kosmiseen Hilaan kuin mahdollista.

Liikkeet ovat sulavia ja yksinkertaisia suorittaa. Hoidon vastaanottava henkilö voi ilmaista tahtonsa melkein mille tahansa - paranemisesta itsetietoisuuteen, yksinkertaiseen stressin vähenemiseen tai DNA:n uudelleenyhdistämiseen saakka. Hoidon edetessä yksilön energiakenttä uudelleenjohdotetaan, ja kenttään luodaan uusi järjestys, joka tuottaa vahvemman rakenteen energian vastaanottamiseksi Äärettömästä Lähteestä (Kosminen Hila). Yhteyksien luomisen jälkeen näemme usein dramaattisen lisäyksen elämän kanssaluomisprosessissa. Ratkaiseva tekijä on sielun kasvu. Sähkömagneettisen kentän tasapainotusprosessi voi johtaa spontaaniin vapautumiseen, jopa ilman ymmärrystä, silmänräpäyksessä. Tämän vahvan perustan avulla me nostamme omaa värähtelytasoamme, mikä puolestaan nostaa Maan värähtelytasoa. Näin voimme saavuttaa omakohtaisesti sen, minkä monet käsittävät Ylösnousemuksena.

Kryon muistuttaa meitä siitä, Luojalle, Mestareille (kuten Jeesukselle ja Buddhalle), henkisille johtajillemme, perheillemme, ja toisille ihmissuhteille antamamme rakkaus on heijastusta rakkaudesta itseämme kohtaan. Sisäistäessämme tuon rakkauden itsekunnioitus kasvaa. Tämä "Korkeamman Minämme" rakkaus on valtava, ja biologian täytyy olla riittävän voimakas, jotta se voisi kantaa sen. Siksi valmistelu on tarpeen! Kun kannamme tuota rakkautta ensin itsessämme, meistä tulee kokonaisia, vilpittömiä tai "eheäsydämisiä". Silloin jaamme rakkauttamme muille eri näkökulmasta - sellaisesta, jota emme ehkä koskaan aiemmin tunteneet. UCL:n aktivointi ja käyttäminen ovat olennainen osa valmistautumista vastaanottamaan itsensä rakastamisen ja arvostamisen energiaa sen kohotessa meissä feeniks-linnun lailla. Tämä on Hengen lahja siirtyessämme sulouteen. En ollut vähään aikaan puhunut opetuksessani rakkaudesta. Minusta tuntui vuosien mittaan siltä, että tuota sanaa käytettiin väärin. Sitten tapasin Kryonin ja voi, miten sydämeni täyttyi! Maan energia oli viimein valmis jatkuvaan rakkaudenvirtaan, ja me pystyisimme pian hallitsemaan sen. Me voimme tehdä tämän hienostuneesti, rakastavasti, ja riemullisesti UCL:ää käyttäen.

Universaalin Kalibrointihilan (Universal Calibration Lattice) säikeiden näppäileminen - sähköinen evoluutio

Jos haluat olla todella hyvä kommunikoimaan Maailmankaikkeuden kanssa, voit kehittää tätä taitoa harjoittelemalla. Se muistuttaa paljon kielisoittimen näppäilyä. Monet teistä kurottavat jo ulos näppäilemään suoraan Kosmisen Hilan säikeitä, luoden värähtelyä meditaation, energiatyön tai tahdonilmaisun kautta. Näppäilemällä ensin UCL:n säikeitä, lisäät yhteyteen oman yksilöllisen puumerkkisi, ja annat Maailmankaikkeudelle paluuosoitteesi! UCL:n ulkoiset säikeet ovat osa energia-anatomiaasi. Katsoessasi niitä kuvassa voit aistia niiden olevan elossa ja värähtelevän. Kun opit, miten näitä energiasäikeitä käytetään, niin selkeytät ja vahvistat yhteyttäsi Kosmisen Hilan kanssa. Tuloksena oleva värähtely UCL:ssä voi nyt reagoida suoraan ja intiimisti sinuun. UCL:n koskettaminen oman yksilöllisen yhteytesi kautta edistää paljon tehokkaampaa itsevaltaistumista. Sinua pyydetään osallistumaan asioiden kosmiseen suunnitelmaan tavalla, johon ovat aiemmin pystyneet vain Mestarit. Sinä olet mestari, sinä olet sielu. Me kehotamme sinua avaamaan oman mestariutesi.

Olemme tehneet suuria muutoksia planeetalla kaikkien "valotyöläisponnistelujemme" avulla, ja olemme tehneet suuria muutoksia itsessämme. Energia-anatomiamme heijastelee näitä pyrkimyksiä siirtyessämme kohti sitä, että kannamme niin paljon valoa ja energiaa kuin pystymme. Kova työmme on vaikuttanut osaltaan nykyisen energiajärjestelmämme syntyyn, UCL mukaan lukien. Luiden mineraalikoostumus tekee luustostamme ihanteellisen johteen sähkömagneettiselle energialle. Me kaikki olemme sisältä sähkönsinisiä, ihonväristämme riippumatta. Se "aines", josta UCL koostuu, on osa energiakenttääsi ja se on alkanut muotoutumaan. Työskennellessäni jatkuvasti energiakuvioiden kanssa oivallan, että minulla on huikea etuoikeus tarkkailla valokehon evoluutiota eturivin paikalta. Tässä esitetty tieto UCL:stä on tulos työskentelystä tuhansien ihmisten parissa, yksilöllisesti ja ryhmissä (katso kuvaa).

Kahdeksikonmuotoiset ikuisuussilmukat

Ahnya alkoi selittää minulle kahdeksikonmuotoisia säikeitä, jotka levittäytyvät chakroista ja kytkevät meidät Ydinenergiaan. Nämä ovat UCL:n itsetasapainottuvia silmukoita. Ne muodostavat ikuisuussymbolin, joka edustaa ikuista yhteyttä sinun ja Luojan välillä. Havaitsin näiden valosäikeiden syöttävän tietoa maailmankaikkeudesta takaisin ihmisbiologiaan. Nähdessäni biologian lähettävän tietoa takaisin ulospäin näiden kahdeksikkosilmukoiden kautta, tajusin meidän ottaneen pitkän evoluutioloikan aktivoimalla tämän osan energia-anatomiaa. Tässä on keino tuoda kanssaluominen tähän hetkeen. Energian paluuaalto maailmankaikkeudesta tuo tullessaan kokemuksia, jotka muokkaavat tulevaa todellisuuttamme.

Pian sen jälkeen, kun ensi kertaa havaitsin kahdeksikonmuotoiset ikuisuussilmukat, muodostuivat pitkät säikeet, jotka luovat UCL:n ulkoiset puitteet. Kaksitoista tällaista pitkää säiettä luovat perustan UCL:n ulkokerrokselle. Äskettäin ovat aktivoituneet toiset kaksitoista säiettä, jotka kulkevat näiden kahdeksikkosilmukoiden keskeltä. Työskentely tahdonilmaisujen ja energiaharjoitusten kanssa, samalla seuraten valo- ja energiakuvioita kentän läpi, auttaa UCL:ää saavuttamaan täydellisen muotonsa. Miten kaunista evoluutiota tämä onkaan! Kun harjoitat UCL:ää, vahvistat omia edellytyksiäsi kantaa uutta energiaa omassa Biologiassasi. Tämä puolestaan auttaa UCL:ää saavuttamaan täydellisen muotonsa. Jopa näitä sanoja lukemalla ja kuvaa tutkimalla sinä tehostat UCL:n energiaa omassa olemuksessasi. Kun saamme peruskäsityksen siitä, miten tämä "viestijärjestelmä" toimii, oivallamme todellakin olevamme oman todellisuutemme luojia. Lähettämällä ulospäin voimakkaampia, selkeämpiä viestejä rakastavalla, hienostuneella tavalla, me luomme voimakkaamman, selkeämmän todellisuuden.

11:11 -tapahtumassa me hyväksyimme itsellemme suuremman vastuun. Osa Solaran työtä oli vastaanottaa enemmän omaa energiaamme ja, sen seurauksena, yksilölliset tallenteemme vapautettiin energiakenttiimme. Oma historiasi - perityt kaavat, menneiden elämien tallenteet, ja kaikki tapahtumat, jotka olet kokenut tässä elämässä - on talletettu pitkiin tietosäikeisiin takanasi. Nämä tallenteet näyttävät pieniltä valokiekoilta; ne pitävät tiedon paikallaan sähkömagneettisesti. Kun liiallinen sähkövaraus ympäröi yhtä näistä kiekoista, se ilmentyy usein todellisuudeksi, joka toistuu yhä uudestaan ja uudestaan niin sanotussa nykyisyydessä. Jos tuo todellisuus on se mitä toivomme, hyvä niin. Mutta liian usein "energiahistoriamme" luo toistuvan kuvion, josta tulee negatiivisuuden ankkuri, joka estää meitä kehittymästä eteenpäin. Tasapainottaessamme energiavarauksia takanamme olevissa pitkissä säikeissä pyrkimyksemme on muuntaa "energiahistoria" tai "menneisyys" kultaisen viisauden ja tuen pilariksi. Me vapautamme hellävaraisesti liiallisen "negatiivisen" energian, joka voidaan nyt käyttää vapaasti hyödyllisemmillä tavoilla kanssaluodessamme omaa todellisuuttamme NYKYHETKESSÄ. Me elämme ajassa, jossa meillä on tilaisuus Karmalliseen vapautukseen suloudessa. Nämä säikeet ovat kanavia korkeampaan energiavaraukseen, jota tarvitsemme omaksuaksemme tämän henkilökohtaisen suloudentilan.

Kiinnitä huomiota kuvassa olevaan puhtaan valon pilariin, joka kulkee suoraan alas kehon keskuksen kautta. Tässä, omassa keskuksessasi, on käynnissä charkajärjestelmän yhdistyminen. Tämä on se ydinenergia, se UCL:n avoin piiri, joka kytkee meidät Äärettömään Lähteeseen. Mitä suurempi energiavirtaus täällä on, sitä enemmän henkistä tietoa vapautuu sisältä. Kuten Kryon kertoi meille Genevejärvellä, ikiaikojen viisaus on suoraan sisällämme. Henkinen älykkyys on meille kaikille synnynnäistä; meidän täytyy vain ilmaista tahtomme käyttää sitä. Hengen ja Biologian liitto on todellisuutta, ja tehtävänä on edistää tuota todellisuutta. Tämän prosessin ominaispiirteenä on syvällinen rauhantunne, tapahtuipa ympärillä mitä tahansa. Muistatko Kryonin "Tarinan tervakuopasta"? [Kryonin tarinat, Lee Carroll, 1996] Vapauttaessasi liiallisen energiavarauksen menneestä ja vahvistaessasi ydinenergiaasi sitkeä "terva", joka hidasti etenemistäsi, pyyhkiytyy pois. Nyt alat kulkea kohti kumppanuutta Korkeamman Minäsi kanssa, ja lopulta Ylösnousemusasemaan. Tässä, sinun ytimessäsi, voit alkaa kokea ikuisen nykyhetken.

Mitä enemmän olet läsnä nykyhetkessä, sitä suurempaa sähkövarausta kannat. Oman historiasi sähkövaraus ja tulevaisuutesi mahdollisuuksien varaus syöttävät molemmat nykyhetkeen. Ylösnousemukseen vaadittava voima tai "virta" on yhdistyneessä nykyhetkessä. Ihmisen energiakentän etupuolella olevat valosäikeet sulkevat sisäänsä potentiaalisten mahdollisuuksien kentän. Lineaarisessa ajassa me kutsumme tätä tulevaisuudeksi. Tänne me laitamme toiveemme, unelmamme ja haaveemme. Me laitamme myös pelon- ja huolentäyteiset tapahtumat tähän osaan UCL:ää. Näiden pitkien tietosäikeiden sisältämät valokiekot toimivat kuin lähettimet, vetäen puoleensa "samanlaista" energiaa. Maailmankaikkeus ei arvostele - meillä on täällä vapaa tahto. Me olemme loputtomien mahdollisuuksien olentoja. Kyseisen lähetyksen voimakkuudesta riippuen tuo potentiaalinen todellisuus voi ilmentyä. Totta kai, kun keskitämme toiveemme ja haaveemme positiiviseen ajatteluun, pyrimme eliminoimaan pelkomme ja huolemme. Siten vahvistamme kanssaluomiskykyämme, kun pyyhimme pois "tervan" ja "istutamme" kanssaluomistahtomme tulevaisuuden mahdollisuuksien kenttään. Nyt saatat ymmärtää paremmin UCL:n teknistä tietoa, mitä tapahtuu kun kanssaluot, ja miksi meille sanotaan, että meistä tulee sitä, mihin keskitämme huomiomme.

Kehäaika

Tutkiessasi vielä kerran kuvaa UCL:stä, huomaa, miten takaa (menneestä) tuleva energia kytkeytyy ja syöttää tietoa keskustassa (nykyisyys) olevaan energiaan. Tämä ydinenergia kytkeytyy ja syöttää tietoa edessä (tulevaisuus) olevaan energiaan. Kanavat ovat auki molempiin suuntiin, joten tulevaisuus voi syöttää nykyisyyttä ja edelleen jopa menneisyyttä. Tässä alamme ymmärtää, mitä kehäajassa eläminen tarkoittaa. Tämä menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden yhteys luo ikuisen NYKYHETKEN. Todellisuudessa ei ole olemassa mennyttä, nykyistä tai tulevaa; on vain NYKYHETKI. Tämä tieto ei ole uutta. Luin (ja rakastin) Ram Dassin kirjaa "Be Here Now" (suom. Ole nyt tässä) lähes 25 vuotta sitten. Kaikkien näiden tutkimusvuosien jälkeen olen palannut "olemaan nyt tässä".

Yksi ero on silti: Me voimme tehdä tämän tavalla, joka ei koskaan aiemmin ole ollut käytettävissämme. Tämä johtuu magneettisäädöistä, joita Kryon on tekemässä planeetalla [muutokset valmistuivat vuoden 2002 lopussa, suom.huom.]. Kryon rohkaisee meitä kokemaan NYKYHETKESSÄ olemisen, kun hän sanoo kanavoinnissa, että "tämä tieto on niille teistä, jotka kuulevat tämän nykyhetkessä, ja niille teistä jotka kuuntelevat tätä nauhalta nykyhetkessä, tai lukevat näitä sanoja nykyhetkessä". Portlandissa hän muistutti meitä siitä, että "aika on sama; aikakehys on identtinen." Kun opimme, miten elää kehäajaksi kutsutulla areenalla, me tosiaankin "kannamme oman olentomme suurempaa varausta". EMF-tasapainotustekniikka (EMF Balancing Technique) opettaa meille käytännöllisen tavan työskennellä NYKYHETKESSÄ tämän tiedon avulla.

Kutsu universaaliin kalibrointiin

Kryon paljastaa meille, että Kosminen Hila on yksi tehokkaimmista nykyisistä Hengen työvälineistä. Hän hoputtaa fyysikkoja tutkimaan Kosmisen Hilan energiaa ja lupaa sieltä suuria löytöjä, jotka hyödyttävät ihmiskuntaa. Kryon myös pyytää meitä siirtymään värähtelytaajuudelle, jossa voimme käyttää Kosmisen Hilan energiaa yksilöllisesti. Voidaksemme hyödyntää suuremman osan sen energiasta päivittäisessä elämässämme, meidän täytyy vahvistaa ja tasapainottaa omaa energia-anatomiaamme. UCL on yksilöllinen liittymämme Kosmiseen Hilaan. Tämä evoluutioprosessi synnyttää fyysisissä kehoissamme täydellisen ilmentymän niistä kultaisista energiaolennoista, joita olemme. Tämä energeettinen säätö valmistelee näyttämöä ainutlaatuiselle, vuorovaikutteiselle liitolle Luojan kanssa. Kalibrointi antaa meille kyvyn kantaa ja ilmaista lisääntyvää sähkövarausta, jonka Kryonin työ on antanut käyttöömme. Käytämme tästä nimeä uudelleenjohdotus uutta energiaa varten. Tuo sähkövaraus on henkinen kipinä tai voima meissä kaikissa. Päämääränä kutsulla Universaaliin Kalibrointiin on luoda tietoisesti vahvempi liitto Äärettömän kanssa käyttäen omaa yksilöllistä liittymäämme, UCL:ää. Yhteensattumat (tai synkronismit) ovat vasta alkua! Jotkut teistä elävät nyt todellisuudessa, jossa koti on siellä missä te olette. Yksinäisyydentunne on haihtumassa, kun Hengen erottava verho muuttuu yhä läpinäkyvämmäksi. Tämä prosessi kiihtyi 1990-luvun alussa ja jatkaa kiihtymistään aina vuoteen 2012 asti. Energiatyö on äärimmäisen tärkeää tänä aikana!

Rakkauden sähkömagneettisten lakien palauttaminen

Rakkauden ja sähkömagnetismin henkiset lait odottavat, että löydämme ne ja palautamme ne käyttöömme kytkeytyessämme uudelleen Henkeen kanssaluomisessa ja rehellisyydellä. UCL on elävä ja värähtelee rakkaudella, ja tätä täytyy kunnioittaa. Tulkitessani Ahnyalta saamaani energian tasapainotustietoa kykenin yleensä seuraamaan energiakuvioita oikein. Kun en heti tehnyt tiettyä liikettä, Ahnya ohjasi minua hellävaraisesti rakastavasti ja kärsivällisesti. Tuntui kuin käsivarteni ja käteni eivät olisi olleet omani, kun niitä liikutettiin hellävaraisesti paremmassa järjestyksessä. Olen sittemmin kokenut useita opasvaihdoksia, mutta alkujaan paikalla oli kolme pitkää kultaista valo-olentoa. He olivat aina läsnä ja seisoivat vasemmalla puolellani. Kutsuin heitä rakastavasti Kolmeksi viisaaksi hepuksi. Yhtenä päivänä minulle selvisi, että oli aika antaa työlle nimi. Voimakasta ohjausta seuraten nimesin tämän prosessin ”EMF-tasapainotustekniikaksi” ("EMF Balancing Technique" jossa EMF tarkoittaa sähkömagneettista kenttää, engl. ElectroMagnetic Field). "Mitä!" sanoin. "Tuo ei ole iskevä tai tarttuva nimi! Onpa tylsää. Enkö voisi kutsua sitä ’Tähtiportiksi’ tai joksikin muuksi?" "Et", he vastasivat painokkaasti, selittivät hyväntahtoisesti, että lähitulevaisuudessa ihmiset tulisivat hyvin tietoiseksi sähkömagneettisesta kentästä (EMF) ja tämä nimi merkitsisi heille jotakin. Muista, tämä tieto vastaanotettiin vuonna 1989. Me tiedämme nyt, että ihmiskehon sähkömagneettisessa kentässä on monia avaimia evoluutioomme.

Kultaiset energiakuviot - Valokaaviot

Ahnyan minulle kanavoiman tiedon myötä aloin tiedostaa kultaisen valon, joka säteili sisältä ja kaikkialla ympärillämme. Näin myös monia kristallivalokuvioita. Kokemukseni näiden kuvioiden kanavoimisesta oli "muuttua energeettisesti" niiksi. En kuvaa tuota prosessia tässä, mutta tähän mennessä olen "muuttunut" viideksi näistä kuvioista. Ne näyttävät timantinmuotoisilta valo- ja energiakaavioilta. Pidän näitä kaavioita työkaluina, jotka ovat EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) sydän. Kaaviot toimivat katalyytteina, kun tieto herätetään, tai selkiinnytetään, kunkin yksilön UCL:ssä. Kaaviot suovat minulle mahdollisuuden opettaa energiatasapainotustekniikkaa hyvin nopeasti, ja tehdä säätöjä oppilaiden energiakenttiin, jotta he voisivat välittömästi päästä käsiksi UCL:ään.

Kurssit koostuvat luennosta, harjoittelusta ja sanattomasta viestinnästä: Sanat selittävät teoriaa, tekniikan harjoittelu antaa käytännön kokemusta, ja valokaavioiden kanavointi sanattomia ohjeita. Ohjaus on hyvin havainnollista ja helppoa oppia. Mukana on paljon iloa, ja osallistujat kommentoivat aina energian pyhää ja rakastavaa tunnetta. Näitä kultaisia energiakuvioita seurataan kentän poikki toistuvissa liikesarjoissa. Tämä johtaa energian uudelleenkuviointiin, tai sen virittämiseen, tiettyjen tahdonilmaisujen avulla UCL:n aktivoimiseksi ja vahvistamiseksi sulouden tilassa, ilman tarvetta elää uudelleen alkuperäisen loukkauksen tuskaa. Opittu läksy = saavutettu viisaus. Työ auttaa myös ymmärtämään kahden ihmisen välisen sähkömagneettisen yhteyden dynamiikkaa. Liikkeet ovat sulavia ja muistuttavat Tai Chi’tä työstäessämme näitä kuvioita ihmisen energiakentän läpi. Menettelytavat ovat tarkkoja ja hyvin perusteellisia. Me työskentelemme jaloista päähän, edestä taakse, ja päästä takaisin jalkoihin. Me täydennämme aina tämän universaalin säädön voimakkaalla Maa-yhteydellä. Minun ei tarvitse kertoa sinulle, miten pyhää ja välttämätöntä on se, että kunnioitamme kumppanuuttamme Maan kanssa!

EMF-tasapainotustekniikkan (EMF Balancing Technique®) neljä vaihetta - lyhyt yleiskuva

EMF-tasapainotussession (EMF Balancing Technique) session aikana kalibrointiprosessi tapahtuu kaikille, olipa asiakas siitä tietoinen tai ei. Useimmat ihmiset tuntevat energian liikkuvan kehossaan, mutta tämä ei ole välttämätöntä onnistuneelle sessiolle. Jokainen sessio alkaa: "Luojasta minussa Luojaan sinussa, sekä meitä ympyröivän seurueen nimissä, aloittakaamme." Tämä toimii molemminpuolisena sisäisen viisauden hyväksymisenä ja kunnioittamisena. EMF-tasapainotusmenetelmä sisältää neljä erilaista energiakuviota, tai vaihetta, jotka piirretään ihmisen energiakentän läpi. Nämä liikkeet auttavat kalibroinnissa, mikä puolestaan vahvistaa henkilökohtaista yhteyttä (tai kuten joskus sitä kutsun, "Ylösnousemusyhteyttä") Kosmiseen Hilaan.

Jokaisella kuviolla on tietty tahdonilmaus:

Vaihe I: viisauden ja tunteiden (mieli ja sydän) tasapainottaminen. Tämä ensimmäinen kuvio johtaa stressin vähenemiseen ja vapauden- ja hyvänolontunteeseen. Uudessa energiassa on hyödyllistä pohtia, mitä sydämellä ajatteleminen ja mielellä tunteminen voisivat tarkoittaa. Opettele työskentelemään niiden valo- ja energiasäikeiden kanssa, jotka muodostavat sen energia-anatomian tason, joka on keskinäisessä suhteessa chakrajärjestelmään. Viisauden ja tunteiden tasapainottaminen on tärkeää. Viisaudella viittaan tässä älyllisiin päättely-, organisointi- ja ymmärryskykyihin.

Vaihe II: itseohjautumiseen ja tukeen keskittyminen. Tässä voimme sulavasti ja hellävaraisesti vapauttaa tunneongelmia, jotka on talletettu historiaamme ilman tarvetta elää uudelleen niitä tuskallisia tapahtumia, joista ongelmat nousivat. Pyrkimyksemme on muuntaa historiamme kultaisen viisauden ja tuen pilariksi, ydinenergian pilariksi, joka keskittää meidät nykyhetkeen. Tämä kultainen pilari tukee itsevaltaistumisen energiatilaa. Mitkään negatiiviset energia-ankkurit menneisyydestämme eivät enää pidättele meitä! Kysymys kuuluu, "Miten voin kytkeytyä kokonaisuuteen tehokkaammin?" Siksi on niin tärkeää ymmärtää näitä säikeitä, jotka näen geometrisesti kuvioituina valokiekkoina, jotka sisältävät tietoa - perittyä, geneettistä, menneestä elämästä, nykyisestä elämästä. Jokainen pieni yksityiskohta on tallennettu. Kryon puhui (8. toukokuuta 1999) DNA:tamme ympäröivästä magneettikotelosta, jota tieteilijät eivät hänen mukaansa kykenisi löytämään, ennen kuin oivaltaisivat, että "jotain puuttuu". Nämä ovat Luojan magneettisia koodeja.

Vaihe III: ydinenergian vahvistaminen. Tämä sallii meidän säteillä kantamaamme valoa. Mukaan tuodaan platinaenergiaa, ja energia-anatomiassa tapahtuu yhdistyminen, kun chakrat järjestäytyvät ydinenergian mukaan. Tämä järjestäytyminen on tarpeen, kun otamme suuremman vastuun asioiden Universaalista suunnitelmasta. Tässä ilmaisemme henkisen älykkyytemme ja koemme rauhan, ja muistikuvan "MINÄ OLEN mitä MINÄ OLEN" -olemuksesta.

Vaihe IV: energeettiseen toteutukseen keskittyminen. Meillä on potentiaali, johon usein viittaamme tulevaisuutenamme. Tässä vaiheessa opimme, miten päätämme virittää tiettyjä energiavastaanottimia ja -lähettimiä UCL:ssä, tarkoituksenamme kanssaluoda elämämme Hengen kanssa. Me kalibroimme tämän osan UCL:ää, jotta voisimme riemullisesti kanssaluoda potentiaalimme yhdessä. Mikä etuoikeus onkaan olla Luojan kumppanina!

Kaikissa Vaiheissa kuviota seurataan samalla tavalla kuin se alkujaan saatiin Hengeltä, mutta kalibrointi on aina sopusoinnussa henkilön luontaisen viisauden kanssa. Jokainen on ainutlaatuinen, joten tulokset ovat aina mielenkiintoisia ja yksilöllisiä. Olen edelleen hämmästynyt siitä, miten yksilöllinen Maailmankaikkeus on meille jokaiselle! Kosminen Hila on monisäikeinen osa meitä kaikkia, ja me kaikki olemme yhteydessä toisiimme. Siksi Kryon kutsuu meitä Perheeksi - kaikkia.

Mestarius: Tasapainotila

EMF-tasapainotustyön (EMF Balancing Technique) tärkein painopiste on tasapainotila jokapäiväisessä elämässä. Tämä kultainen tasapainotila on jatkuvasti koetuksella, kun me, meidän Maamme, ja Maailmankaikkeus jatkavat kalibroitumista uusiin, kehittymässä oleviin energeettisen todellisuuden rakenteisiin. Kun pidät yllä tätä tilaa, ja saavutat siihen liittyviä korkeampia värähtelyjä, tulet huomaamaan, että epätasapainossa olevat tilanteet tulevat yksinkertaisesti murenemaan. Silloin saat sen, mitä monet ihmiset kutsuvat paranemiseksi. Kun pidät yllä yksilöllistä pyhää tasapainoasi, annat omalta osaltasi suuren rauhan ja vakauden kollektiiviselle kokonaisuudelle. Tämä tasapaino on silloin avain sulouden ilmentymiseen.

Muista, meitä on pyydetty harjoittelemaan mestariutta. Mestariuden saavuttaminen tarkoittaa olentomme täyden varauksen kantamista. Kryon pyytää meitä tekemään tämän ja kertoo meille, että voimme tehdä sen sulavasti. Jotkut meistä voivat tehdä sen koomisesti, mutta kykenemme siihen silti. (Ahnya sanoo, että joskus on ihan ok olla kosminen kakara, kunhan sen tekee rakkaudella ja huumorilla.) Ajattele hetken aikaa, mitä mestarina eläminen voisi merkitä sinulle: aina rauhallinen olemus, riemullinen sydän, muiden täydellinen tuomitsemattomuus, kärsivällisyys, huumori, ystävällisyys, nöyryys, hiljaisuus, sulous, ja niin edespäin. Mestariuden harjoittelu sisältää sellaisen viisauden saamisen, että tietää, milloin antaa ja milloin vastaanottaa; se sisältää erottelukyvyn, josta Kryon puhuu.

Tulemalla itse mestareiksi me autamme muita yltämään oman mestariuteensa niin, että voimme kaikki pitää yllä energiaa saavuttaaksemme Ylösnousemuksen. Tämä on rakastava prosessi - me teemme elämistämme onnellisempia ja nostamme värähtelyämme, auttaen muita nostamaan omaansa. Eräs EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) opettajistamme sanoi tästä työstä: "On mahdotonta yrittää selittää, mitä tästä järjestelmästä voi odottaa, sillä kun alamme yhdistää Henkeä ja Biologiaa, lopputulos ei ole koskaan sama eri ihmisillä. Mutta se tavoittaa aina korkeimman hyvän jokaiselle meistä, Maallemme ja Maailmankaikkeudellemme."

Taistelulajien harrastajasta tulee mestari, kun hän oppii mallit ja harjoittelee asentoja vahvistaakseen kykyään ohjata energiaa. Konserttiviulisti omistaa koko elämänsä soittimen harjoittelemiselle. Valaistunut Ihminen voi harjoitella mestariutta elämällä niin kuin jokainen hetki olisi tärkeä, ja ottamalla vastuun jatkuvasta kasvusta. Tässä on henkinen strategia, joka tahdonilmaisuun ja rehellisyyteen yhdistettynä voi harjoittelun myötä tehdä kanssaluomispyrkimyksistäsi paljon voimallisempia. Minä opetan sitä jokaisessa EMF-tasapainotusseminaarissa. Ensiksi, kunnioita historiaasi (menneisyys) ilmaisemalla kiitollisuutesi hankkimaasi viisautta kohtaan. Toiseksi, keskity ydinenergiaasi (nykyisyys), joka säätää yhteytesi äärettömään voimaan. Tämä johtaa kolmanteen askeleeseen: kurota, tasapainoisesti, kohti potentiaalista todellisuutta (tulevaisuus). Tästä eteenpäin tulet kanssaluomaan johdonmukaisesti ja suuremmalla selkeydellä, pyritpä mihin tahansa. Mitä enemmän harjoittelet elämistä Itsevaltaistuneen Ihmisen asemassa, sitä Itsevaltaistuneempi sinusta tulee. Tämä ei ole kovin mystistä, mutta se toimii!

Siivekäs koulu

Olen opettanut EMF-tasapainotustekniikkaa (EMF Balancing Technique) kahdeksan vuotta. Vuosien kokemus on antanut minulle suuren luottamuksen ohjelmaan ja niihin Valo-olentoihin, jotka ovat läsnä jokaisella kurssilla kanssani. Yksipäiväinen esittelyseminaari on tarkoitettu kaikille; se tarjoaa hyödyllistä tietoa UCL:stä, samoin kuin energiaharjoituksia sen vahvistamiseksi sekä antaa sinulle käytännöllisiä työvälineitä, joita voit käyttää alusta lähtien. Ne, jotka päättävät jatkaa, voivat oppia tekniikan kaikkien neljän vaiheen kuviot, ja voivat jatkaa tullakseen ammattilaisiksi, ja jopa opettajiksi. Neljän vaiheen ammattilaissertifikaatti ja henkilökohtaisen kasvunohjelma vaativat kolme päivää perusopetukseen ja toiset kolme päivää jatko-opetukseen. Opetus etenee nopeasti, koska se tarjoaa jokaiselle oppilaalle suoran säädön uuteen energiaan, ja ohjeet ovat pelkistettyjä. Liikkeet ovat sulavia ja ne on helppo oppia. Energia on itsesäätelevää ja itseohjautuvaa; se liikkuu kehon läpi yksilön erityistarpeiden mukaan.

EMF-tasapainotusseminaarit ovat energiatapahtumia! Jotkut ihmiset opettelevat tekniikan henkilökohtaista käyttöään varten, ja ehkä myös sukulaisia ja ystäviä varten. Jotkut opettelevat EMF:n lisämenetelmäksi täydentämään olemassa olevaa vastaanottoa. Jotkut taas opettelevat tekniikan voidakseen aloittaa uuden uran EMF-ammattilaisina. Niille, jotka tuntevat tämän työn voimakkaasti omakseen, on tarjolla myös opettajaohjelma. Jokainen opettaja on suorittanut menestyksekkäästi sekä ammattilaiskurssin että kuusipäiväisen opettajankoulutusohjelman. Opettaja on pätevä suorittamaan tekniikan kaikki neljä Vaihetta, samoin kuin opettamaan kaikkia neljää Vaihetta muille.

Hengen ja Biologian liitto UCL:n kautta

Kryon sanoo meille, että ihmistietoisuus on nostanut Maan uuteen värähtelyyn, että se on muuttanut oman todellisuutensa fysiikkaa (New Hampshiren kanavoinnit, jotka juuri luit). Ihmiskunta on astunut eteenpäin ottaakseen vastuun ja tehdäkseen työtä kohti Ylösnousemusta. Tosiaankin, me olemme jo saavuttaneet kriittisen massan. Tullessamme mestareiksi me siirrymme siihen suuntaan, että kannamme niin paljon valoa ja energiaa kuin voimme. UCL on muotoutunut tämän työn seurauksena, jota Valotyöläiset tekevät kaikkialla. Me kykenemme käyttämään vaakasuoraa energiakuviota tehostaaksemme kanssaluomisprosessia; tämän mekanismin myötä olemme tuoneet kanssaluomisenergian tähän hetkeen. Meillä kaikilla on oma osamme tässä evoluutioprosessissa, sillä me olemme tämän saavutuksen välikappaleita. Selvästikin nämä uuden aikakauden lahjat ovat seurausta todellisesta kumppanuudesta Hengen ja MEIDÄN välillä.

Saavuttaessamme täyden potentiaalimme tapahtuu fysiologisia muutoksia. Hormonimme erittyvät eri lailla. Tämä saa aikaan kemiallisen reaktion aivoissamme ja kehoissamme, mikä puolestaan valmistelee meitä Ylösnousemusta varten ja elämään uudella aikakaudella ja uudessa todellisuudessa. Kun tämä energia virtaa koko kenttämme läpi - energiakehon läpi - se vaikuttaa fyysiseen kehoon näiden hormonaalisten ja kemiallisten muutosten kautta. Lopulta keho kykenee parantamaan itsensä ja uusiutumaan jatkuvasti uskomattomalla nopeudella; se merkitsee pidempää elinikää, josta Kryon on meille kertonut. Lisäksi oppimisprosessimme muuttuvat, kun opimme uusia dramaattisia tapoja tietämällä, miten kytkeytyä kollektiiviseen tietoisuuteen tiedon hankkimiseksi.

UCL alkaa sydämessäsi aivan sielusi/minuutesi ytimessä. Se vahvistaa biologiaasi sulavuuden tilaan täysin itsevaltaistuneena ihmisenä. Tästä alkaa yksilöllinen yhteytesi kollektiiviseen Kaikkeuteen. Jokainen meistä kantaa itsessään osaa kollektiivisesta totuudesta. Kun autamme toista ihmistä pääsemään eteenpäin oman Jumalaisen potentiaalinsa täyteen ilmentymään, matkallamme kohti henkistä menestystä, me autamme itseämme - niin kytköksissä olemme toisiimme! Kuten Kryon sanoo, "Energiaa on vapautumassa ja aikaa ollaan muuttamassa - kaikki ihmisten tahdonilmauksen kautta. Maailmankaikkeudessa ei ole suurempaa voimaa kuin Ihmisen Tahto ja rakkaus (New Hampshiren kanavointi)". Kryon myös muistuttaa meitä siitä, miten suuresti Henki rakastaa meitä. Oma henkilökohtainen yhteytesi Kosmiseen Hilaan antaa sinulle mestarillisen kyvyn ilmentää rakkautta, kasvaa rakkaudessa ja olla Hengen rajaton rakkaus.

Kalibrointijuhla

Mieheni Stephen on toinen puoli EMF-tasapainotustyötä. Stephen ja minä pidämme seminaarejamme ympäri maailmaa. Me aktivoimme valokuvioita, yksi ihminen kerrallaan. Tällä hetkellä (1999) EMF-tasapainotustekniikan (EMF Balancing Technique) opettajia on seitsemässä maassa: Yhdysvalloissa, Ranskassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, Iso-Britanniassa ja Singaporessa. Opettaja/kumppanini Ahnya - Valo-olento, jolta sain kaiken tämän tiedon - säteilee rakkautta tälläkin hetkellä. Ja hän on täynnä iloa. Hän muistuttaa minua kertomaan sinulle jotain, minkä kerron mielelläni omille oppilailleni: UCL:n pitkät säikeet, jotka ympäröivät sinua, näyttävät minusta siiviltä!

Namaste, Rakas Perhe.

Peggy Phoenix Dubro

Related Links

The Cosmic Lattice - Part I (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1997

The Cosmic Lattice - Part II (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1998