EMF Worldwide | Kryon Book 7 EMF Chapter - Romanian
The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga for The Lattice, Reflections, The Waves


Capitolul dedicat EMF din Kryon Cartea 7

Universal Calibration Lattice® (Reteaua Universala de Calibrare) de Peggy Phoenix Dubro

Acest articol a aparut initial intr-o versiune editata ca un capitol in Scrisori de acasa - Cartea #7 a lui Kryon de Lee Carroll.

Introducere de Lee Carroll

Peggy Phoenix Dubro a transmis informatia pentru Universal Calibration Lattice®, un sistem din cadrul anatomiei noastre ce ne conecteaza pe fiecare din noi la Cosmic Lattice (Reteaua Cosmica). Peggy este totodata cea care a initiat si dezvoltat EMF Balancing Technique®. Acesta este un in nou sistem energetic ce accelereaza integrarea spiritului si biologiei, astfel incat va puteti imbunatati starea sanatatii si co-crea miracolul de a fi. EMF Balancing Technique este totodata destinat sa contribuie impreuna cu Universal Calibration Lattice la largirea si accelerarea procesului evolutiv. Tehnica foloseste "efectul de la om la om" asupra campului electromagnetic si este un procedeu simplu, sistematic, pe care oricine il poate invata. Canalizat de Spirit, acest procedeu este o unealta pretioasa pe care o putem folosi acum. Acesta este totodata primul dintre sistemele noii energii la care se refera Kryon atunci cand ne indeamna sa folosim intregul potential al fiintei noastre. Este o imputernicire pozitiva practica.

Peggy a lucrat cu informatia despre aceasta retea timp de 10 ani si s-a impus ca o autoritate in ceea ce priveste natura si beneficiile darurilor Spiritului. Kryon spune ca Cosmic Lattice este cea mai importanta unealta pe care noi, oamenii, o avem la dispozitie acum (transmisia din New Hampshire,Noiembrie 1997). Patrundeti in energia Cosmic Lattice prin propria voastra retea si intrati intr-o stare de constienta celulara ce aduce cu sine noi capacitati. Capacitatile latente activate se refera la claritate, pace profunda, o mai buna sanatate si reintinerire. Oameni din intreaga lume trezesc in ei natura divina si doresc sa-i ajute si pe altii sa-si aminteasca.

EMF Balancing Technique deschide usa catre Universal Calibration Lattice intr-o maniera delicata si puternica .Ca membri ai echipei Kryon International Seminar, Peggy si Steve sustin seminarii de imputernicire a vietii in toata lumea folosind aceasta tehnica.Tehnica este o initiere moderna catre o noua constienta a naturii noastre electromagnetice. Ea asigura informatii despre anatomia noastra energetica ce stabileste in permanenta o conexiune puternica cu Cosmic Lattice si ne permite sa utilizam noua energie imediat. In fapt, EMF Balancing Technique ne reconecteaza la noua energie astfel incat putem accepta un potential energetic marit pentru fiinta noastra. Peggy a dezvoltat o intelegere unica a campului energetic uman sub forma unor fibre de lumina si energie. O invit acum pe Peggy sa va povesteasca despre munca ei de pionierat cu UCL si EMF Balancing Technique. Kryon numeste Universal Calibration Lattice "poarta de acces catre Cosmic Lattice". Aceasta este lucrarea energetica prezisa de Kryon.

EMF Balancing Technique® - Un Sistem Energetic Evolutiv de Iubire

Este o zi frumoasa, insorita in California. Camera este stralucitoare, plina de lumina. Urmaresc doisprezece oameni din camera lucrand energetic unii cu altii. Fasciculele aurii din campul energetic al fiecaruia sunt calibrate utilizand un procedeu denumit EMF Balancing Technique. Astazi este a patra din cele sase zile de seminar pentru practicantii acestei tehnici, iar miscarile lor reflecta deja gratie si indemanare. Fetele stralucesc cu bucurie si recunoastere a Creatorului din interior in timp ce lucreaza cu energia aurie. Deodata, caldura familiara pe care o recunosc ca fiind Kryon incepe sa se intensifice in inima mea. "Priveste acesti oameni, acesti dragi oameni", spune. "Doar cu cateva zile in urma, erau ce s-ar numi straini, acum sunt cu totii o familie". Ochii mi se umplu de lacrimi de bucurie pe masura ce simt un val de iubire inundand camera. Cand le spun participantilor despre ceea ce tocmai s-a intamplat, ei imi spun la randul lor ca au simtit acea energie a iubirii. Le spun ca la ultima lectie cineva a fredonat melodia "Ajungand sa te cunosc" si toata lumea a ras. Aceasta este energia lui Kryon in actiune.

Purtand cu noi intregul potential energetic-Integrarea Vechii si Noii Energii

Kryon ne indeamna sa ne auto-capacitam si ne incurajeaza sa purtam cu noi intregul potential al fiintei noastre. El spune ca deja purtam mai multa energie decat inainte. Minunata provocare ce apare pentru fiecare dintre noi, oamenii, acum creaza si mentine un spirit puternic, capabil de a pastra si utiliza toata aceasta energie ! Aceasta poate, uneori, sa para ca o misiune coplesitoare, dar ca oameni auto-capacitati, ne-am creat multe daruri care sa ne ajute. Universal Calibration Lattice (UCL) este unul dintre ele. El ne permite sa folosim energia nelimitata a Cosmic Lattice. Pana acum, calea generala a unui cautator spiritual era verticala, adica ne-am inaltat catre sinele Superior sau ne-am conectat jos cu Pamantul. Aceasta miscare a fost potrivita in energia veche, traditionala. Acum, in plus fata de miscarea verticala, suntem capabili sa folosim o noua miscare energetica orizontala pentru a aduce energia aici si acum in viata de zi-cu-zi. Aceasta imputerniceste procesul de co-creatie impreuna cu spiritul ca partener.

Privind imaginea UCL puteti vedea fibrele orizontale ce conecteaza chakrele cu fibrele lungi ale retelei. Pe masura ce invatati sa intariti aceste fibre orizontale,va mariti capacitatea de co-creatie impreuna cu Dumnezeu/Creatorul. Aceasta este noua cale spirituala in noua energie, rezultatul muncii depuse pentru schimbarea grilei energetice a Pamantului. Putem accesa acum UCL pentru a imputernici procesul de co-creatie. Acest lattice, activat catre constienta, exercitii energetice si intelepciunea emotiilor , este ca o armura invizibila ce intareste fiinta. Pe masura ce realizam ca acasa este exact unde suntem , ni se da posibilitatea de a construi un nou cadru cu bucurie.

O scurta istorie personala si o mare intalnire cu Ahnya

In urma cu douazeci si sapte de ani, am simtit dorinta puternica de a mi-l aminti pe Dumnezeu/Creatorul. Am fost adusa intr-un mediu religios; am mers la biserica, am cantat in cor si am interpretat ingerul Craciunului in fiecare an. Eram pasionata de Dumnezeu si am gandit eu ca daca Dumnezeu era Tatal meu (pe vremea aceea nu stiam despre Mama Zeita), atunci trebuie sa fi existat o vreme cand eram parte a lui Dumnezeu. Cu toata inima mea, mi-am dorit sa mi-l amintesc pe Dumnezeu-nu pe Dumnezeul judecator, biblic, ci pe Dumnezeul de ACUM.

Nu stiam pe atunci ca dorinta mea de a-l cunoaste pe Dumnezeu in viata aceasta era totodata a dorinta de a-mi aminti cine sunt. Nu stiam nimic despre meditatii si mantre.

Am inceput sa traiesc si sa respir aceasta mantra: "Imi amintesc, imi amintesc". Si mi-am amintit. Intr-o revarsare coplesitoare de energie, am devenit "fara inceput si fara sfarsit". Era lumina pretutindeni. Era o infuzie de energie prin fiecare celula a fiintei mele, o senzatie ca am pasit in afara timpului, si o iubire atat de profunda si non-judecatoare incat am stiut ca Dumnezeu este o realitate .O asemenea iubire, o asemenea lumina, si…atata confuzie ! Era ca si cum toate celulele din corpul meu erau aduse la puterea deplina, si ca acea putere imi supraincarca circuitele cu iubire. Mai tarziu am inteles ca chakrele mele s-au deschis larg.

Au existat reviste new-age si surse care sa ma ajute sa inteleg ce mi s-a intamplat. In urmatorii saisprezece ani, am studiat orice m-ar fi putut ajuta sa explic intensa energie a iubirii pe care am experimentat-o. Despre acel segment din viata mea vorbesc acum ca fiind "Derutata de lumina". In acest timp m-am lasat absorbita de multe alte discipline –Zen Buddhism, Shamanism (African, brazilian, nati American), Crestinism, Siddha Yoga, chiar si arte martiale (Tae Kwon Do, Tai Chi si King Fu). Am incercat orice pentru a avea acea minunata energie activa in viata mea. Studiile mele au realizat cateva adevaruri spirituale : "adevarul este in tine si tot asa si raspunsurile", "suntem fiinte magnifice si capabile de Maiestrie". Asta mi-a dat speranta, dar mi-a fost greu sa folosesc aceste adevaruri in viata mea de zi-cu-zi si nici nu mi-au produs acea energie intensa a iubirii pe care imi doream atat de mult s-o experimentez din nou. In ciuda anilor de efort, munca mea si casa mea erau intr-o mare dezordine ! Am atins Nelimitarea si am continuat sa am viziuni profunde si cu toate acestea viata mea reflecta lipsa de putere. Frustrarea mea s-a adancit, dar dragostea mea pentru Dumnezeu a aramas. Stiam ca eram in posesia pachetului de putere, dar cum il puteam porni ? Acesta a fost un gand constant in timpul cautarilor mele. Inima mea se umplea inca o data si inca o data pe masura ce intelegeam vechile adevaruri si constienta de a fi toti unul. Totodata doream cu ardoare sa pastrez incarcatura electrica a adevarului meu. Dupa ani de cautare, cu sinceritate si exasperare, am cerut :"Daca raspunsurile sunt in mine, atunci vreau sa stiu exact unde in mine sunt …si CUM pot sa le gasesc ?".

In final, in primavara anului 1998, am avut experienta minunata de "fara inceput, fara sfarsit". De data aceasta,o energie feminina magnifica, luminoasa, a fost perezenta. Numele ei este Ahnya. Kryon ne spune ce nu exista genuri pe taramul Spiritului. Am experimentat-o pe Ahnya ca energie feminina, deci, pentru usurinta, descriu aceasta fiinta ca o ea, chiar daca ea este un aspect al unei entitati fara gen in totalitatea sa. Ea este unul din profesorii lui Kryon, o parte a echipei lui, completand schimbarile planetare ale lui Kryon cu munca pe care noi o aducem. De cate ori predau, Ahnya este prezenta. Ma regasesc in si in afara transmisiei pentru ca aceasta forma este cea mai confortabila pentru mine in acest moment. Ahnya este prezenta oricand si oriunde un profesor EMF Balancing Technique prezinta tehnica, si oriunde un practicant EMF desfasoara o sesiune EMF.

Ahnya si eu am fuzionat ca o singura fiinta si mi s-a infuzat modelul energetic pe care l-am numi UCL.Aceasta a fost prima mea experienta de channelling, si am primit o cantitate enorma de informatie in timpul acestui eveniment. Prima data cand am primit modelul energetic UCL de la Ahnya, am stiut ca acela era un dar, insa nu stiam pentru ce. Energia a ramas nefolosita timp de un an. Atunci, in 1989, odata cu aparitia lui Kryon, reteaua s-a activat. Misiunea mea (sau contractul, asa cum inteleg acum) a fost dezvaluita :eu trebuia sa interpretez acel Lattice (retea), sa invat cum se foloseste si sa-i invat si pe altii sa-l foloseasca. Unul cate unul, darurile acestui Lattice au fost dezvaluite. Am petrecut sase ani interpretand si schitand reteaua asa cu o vedeti in imagine, si dezvoltand primele patru faze ale EMF Balancing Technique.

In 1989, am inceput sa lucrez in afara casei, oferind sesiuni energetice conform modelelor pe care Ahnya mi le-a aratat (mai tarziu am comparat asta cu trasarea unor modele circulare prin campul energetic uman). Am urmat modelele asa cum mi-au fost date, dar rezultatele au variat in functie de nevoile fiecarei persoane, sau de intentiile lor. Uneori aveau loc vindecari fizice, dar pe acestea le-am vazut ca efecte secundare de vreme ce atentia mea era concentrata in a echilibra si activa acest nou sistem al campului energetic pe care il atingeam. In acelasi timp, viata mea a inceput sa se schimbe dramatic. In timp ce activam reteaua la altii, propria mea energie devenea mai puternica. Acum aveam un loc unde toata energia universala putea circula. Am realizat ca-mi puteam pastra propria putere-eu o numesc "coloana centrala de energie" si astfel parteneriatul meu cu Spiritul a luat fiinta. Pentru prima data, am inceput sa ma simt acasa aici, pe planeta Pamant.

Informatia dsepre rezultatele pozitive pe care clientii mei le aveau in viata s-a raspandit si astfel am inceput sa practic. Oamenii raportau senzatii de "diferit" si "mai usor" si au observat ca vietile lor incepeau sa devina din ce in ce mai satisfacatoare. Nu intotdeauna era usor pentru ca mai era inca multa munca de facut, dar clientii au realizat ca aveau mai multa energie si o mai puternica indrumare catre urmatoarele trepte din calatoria sufletelor lor. Dovedind consistenta si lucrand cu o singura persoana odata, reputatia muncii mele a crescut. In anii urmatori, am predat in cadrul multor programe de educatie a adultilor si am tinut conferinte in universitati, magazine new-age, expozitii pe teme de sanatate. Am aparut la cateva posturi mici de radio si show-uri TV si mi s-a facut o prezentare pozitiva in ziarele locale.

In vara anului 1995, o firma respectata de cercetare si dezvoltare din Connectitut ne-a abordat pe Stephen si pe mine. Compania s-a specializat in in contracte guvernamentale si militare (si a produs seria video a lui J.Everett Koop). Ei doreau o colaborare cu noi pentru un proiect NASA legat de studierea efectelor utilizarii EMF Balancing Technique in imbunatatirea performantelor individuale si de echipa si intarirea procesului de mentinere a sanatatii astronautilor. Misiunea noastra in cadrul experimentului era de a asigura instruirea si exercitiie necesare pentru a testa efectele echilibrarri campului electromagnetic. Cu alte cuvinte, aveam sarcina de a stimula constiinta colectiva prin integrarea spiritului cu biologia ! Am aflat mai apoi ca nu era totusi momentul cel mai potrivit si am fost foarte dezamagiti cand am aflat ca respectiva companie nu a obtinut permisiunea NASA. Cu toate astea, am fost incurajati si am stiut ca eram pe calea cea buna. Un an mai tarziu, in vara lui 1996, Stephen si eu am citit cuvintele lui Kryon. Ca si multi altii, recunosaterea pe care am simtit-o a fost profunda. Spre sfarsitul lui 1996, l-am intalnit pe Kryon, Lee Carrol si Jan Tober. In februarie 1997, am devenit formal colaboratori.

Universal Calibration Lattice ca model energetic al auto-capacitarii.

"Cum arata modelul energetic al auto-capacitarii ?" l-am intrebat pe Lee/Kryon pe cand ne aflam in Atlanta pentru un channel al lui Kryon. In timp ce simteam o caldura familiara in inima pe care o stiu ca fiind Kryon, Lee aspus, "Nu stiu ce inseamna acest raspuns, dar este CROSETAT". Da, ce mod minunat de a descrie reteaua cu care am lucrat in ultimii zece ani ! Constienta intelegerii modelului energetic al auto-capacitarii este un aspect crucial al evolutiei. Fibre de lumina si energie radiaza orizontal din chakre. Aceste fibre formeaza cercuri de forma cifrei opt care se conecteaza in fibre verticale lungi de energie ce inconjoara si se infiltreaza in anatomia noastra energetica. Acesta este cadrul ce formeaza UCL. Astfel il gandesc eu. Anatomia fizica are multe sisteme in interior, ca de exemplu cel muscular, osos, etc. Anatomia energetica contine si ea sisteme. Modelul de baza al acestui sistem –Lattice-ul, este universal, adica este acelasi in orice persoana. Cand fibrele luminoase sunt stimulate intr-o parte a UCL, alte fibre raspund intr-o parte diferita a Cosmic Lattice, UCL fiind pliabil si interconectat. Reteaua noastra personala de energie este un microcosmos al macrocosmosului ! UCL functioneaza similar unui transformator electric, transferand energia de la un circuit la altul. De ceea vorbim despre acest proces ca "reconectare la noua energie". El ne permite sa primim si folosim energia pe care invatam sa o eliberam din Cosmic Lattice prin intentie.

Rolul Intentiei

Desi modelul de baza al UCL este acelasi pentru noi toti, calibrarea este personala, unica. Ea este determinata de relatia matematica dintre frecventa vibrationala a fiecarei persoane si Cosmic Lattice. Calibrarea fibrelor anatomiei energetice este complexa, si acesta este punctul in care rolul INTENTIEI se dovedeste a fi important. Intentia de baza a unei sesiuni energetice EMF Balancing Technique este de a echilibra campul electromagnetic uman, permitand energiei individuale sa deschida atatea circuite cate sunt posibile catre Cosmic Lattice.

Miscarile sunt gratioase si simplu de efectuat. Persoana care primeste sesiunea poate exprima intentia pentru orice-de la vindecare la auto-cunoastere si la simpla reducere a stress-ului sau reconectarea ADN. Pe masura ce sesiunea se desfasoara, o refacere a campului electromagnetic are loc si o noua ordine este creata in interiorul campului, producand o structura mai puternica care sa primeasca energie din sursa Nelimitata (Cosmic Lattice). Dupa ce conexiunile sunt facute, deseori putem observa o crestere dramatica in procesul de co-creare a vietii. Factorul determinant este cresterea sufletului. Procesul de echilibrare a campului electromagnetic poate conduce la o eliberare spontana, chiar neintuita, intr-o singura bataie a inimii. Cu aceasta fundatie puternica, ne ridicam propriul nivel vibrational, care in schimb ridica nivelul vibrational al pamantului. Astfel putem obtine personal ceea ce multi gandesc a fi Ascensiunea.

Kryon ne reaminteste ca iubirea data Creatorului, Maestrilor (ca Iiisus sau Buddha), liderilor nostri spirituali, familiilor si relatiilor noastre este o reflectare a iubirii pe care ne-o dam noua insine. Pretinzand acea iubire, aprecierea de sine creste. Iubirea pentru Sinele nostru superior este vasta, iar biologia trebuie sa fie suficient de puternica pentru a o tine. Iata de ce pregatirea este necesara ! Pastrand acea iubire in noi mai intai, noi devenim un intreg. Atunci impartim iubirea noastra cu altii dintr-o perspectiva diferita, una pe care poate ca nu am cunoscut-o niciodata inainte. Activarea UCL este pare integranta a pregatirii pentru a primi energia iubirii de sine si aprecierii de sine asa cum ea se ridica asemeni pasarii Phoenix din noi. Acesta este un dar al spiritului pe masura ce ne parcurgem drumul catre catre gratie. A fost o vreme in propria mea experienta ca profesor in care vorbeam de iubire. Am simtit, de-a lungul anilor, ca acest cuvant a fost folosit abuziv. Atunci l-am intalnit pe Kryon si inima mea s-a umplut ! Energia Pamantului este in final gata pentru o curgere constanta de iubire, iar noi urmeaza sa fim capabili de a o folosi. Putem face asta cu gratie, iubire, folosind UCL.

Folosirea benzilor Universal Calibration Lattice-O evolutie electrica.

Daca va doriti cu adevarat sa fiti buni in comunicarea cu Universul, va puteti dezvolta aceasta capacitate prin practica. Seamana mult cu a face sa vibreze un instrument cu coarde. Multi dintre voi doar se intind si fac sa vibreze benzile Cosmic Lattice, creind vibratie prin meditatie, munca cu energia, sau intentie. Facand sa vibreze aceste benzi mai inaalte, adaugati semnatura voastra personala acestei conexiuni si dati Universului adresa voastra pentru retur ! Benzile exterioare ale UCL sunt parte a anatomiei voastre energetice. Privindu-le in imagine, ati putea simti ca sunt vii si vibrante. Atunci cand invatati cum sa le folositi, clarificati si amplificati comunicarea cu Cosmic Lattice. Vibratia rezultanta din Lattice va poate raspunde acum direct si intim. Atingerea UCL prin conexiunea voastra personala creaza conditiile unei mult mai puternice imputerniciri a sinelui. Sunteti invitati sa luati parte la schema cosmica a lucrurilor intr-un fel in care numai Maestrii au reusit pana acum. Sunteti maestri, sunteti suflete. Va invitam sa deblocati propria voastra maiestrie.

Am facut schimbari uriase pe planeta cu toate eforturile noastre de lucratori cu lumina, si am facut totodata shimbari in noi insine. Energia anatomiei noastre reflecta aceste eforturi pe masura ce ne deplasam in diretia de a pastra atat de multa lumina si energie cat putem. Munca noastra grea a contribuit la nasterea acestui sistem energetic modern, incluzand UCL. Compozitia minerala a oaselor voastre face din scheletul vostru un conductor ideal de energie electromagnetica. Ceea ce sta la baza UCL este o parte din campul vostru energetic care a inceput sa ia forma. Lucrand cu modelele energetice, realizez ca am privilegiul extraordinar de a ocupa un loc in fata pentru a vedea evolutia corpului de lumina. Informatia prezentata aici despre UCL rezulta din munca desfasurata cu mii de oameni, individual si in grup.

Cifra 8 Buclele Infinitului

Ahnya a inceput sa-mi dezvaluie fibrele de forma cifrei opt ce radiaza din chakre si ne conecteaza cu coloana centrala de energie. Acestea sunt buclele de auto-echilibrare ale UCL. Ele formeaza simbolul infinitului, reprezentand conexiunea infinita intre voi si Creator. Am observat aceste fibre de lumina transmitand informatia inapoi catre biologia umana dinspre Univers. Aici se gaseste semnificatia aducerii co-creatiei spre aici si acum. Valul de energie din Univers aduce cu el experiente care dau forma realitatii voastre viitoare.

La scurt timp dupa ce am observat pentru prima oara buclele infinitului in forma cifrei opt, fibrele lungi care creaza cadrul exterior al UCL s-a format. Douasprezece din aceste fascicule constituie stratul exterior al Lattice-ului. Recent, inca douasprezece fascicule ce traverseaza buclele cifrei opt s-au activat. Lucrand cu intentie si exercitii energetice, ca si cu identificarea de modele prin camp, Lattice-ul ia o forma completa. Ce evolutie frumoasa ! Pe masura ce experimentezi UCL, iti intaresti capacitatea de a-ti mentine noua energie in biologia ta. In schimb, aceasta ajuta UCL sa atinga forma completa. Chiar citind aceste cuvinte si studiind imaginea, stimulezi energia Lattice-ului in interiorul fiintei tale. Atunci cand dobandim o intelegere de baza asupra felului in care sistemul de mesaje lucreaza, realizam ca suntem creatori ai propriei noastre realitati. Trimitand in exterior cu putere mesajele intr-o maniera iubitoare, gratioasa, cream o realitate ma puternica, mai clara.

La ora 11:11, noi am acceptat o mai mare responsabilitate pentru noi insine. Am acceptat mai mult din propria noastra energie si, ca rezultat, inregistrarile noastre personale au fost eliberate in campurile noastre energetice. Istoria voastra-modelele ereditare, inregistrarile din vietile trecute, si toate evenimentele pe care le-ati experimentat in aceasta viata sunt inregistrate in fibrele informationale lungi aflate in spatele vostru. Aceste inregistrari arata ca niste discuri foarte mici de lumina;ele detin informatia electromagnetica. Cand un exces de incarcare energetica inconjoara unul dintre aceste discuri, el se va manifesta des ca o realitate ce se repeta in ceea ce numim timpul prezent. Daca acea realitate este cea pe care ne-o dorim, e bine. Dar foarte frecvent istoria noastra energetica creaza un model repetitiv care devine o ancora de negativism ce ne trage inapoi de la cresterea noastra. Pe masura ce echilibram incarcatura energetica a fibrelor informationale din spatele nostru, intentia noastra este de a transmuta "istoria energetica", sau "trecutul" intr-o coloana de intelepciune si sprijin. Noi eliberam excesul de energie negativa, acum fiind liber pentru a fi folosit in moduri mai benefice pe masura ce co-cream realitatea noastra ACUM. Traim intr-un timp plin de oportunitati pentru eliberari karmice. Aceste fibre sunt canale pentru o incarcare mai buna cu energia necesara acestei stari personale de gratie.

Observati in imagine coloana de lumina pura ce traverseaza drept prin centrul corpului. Aici, in centrul vostru, se gaseste unificarea sistemului chakrelor. Aceasta este energia centrala, circuitul deschis al UCL care ne conecteaza cu Sursa Nelimitata. Cu cat este mai mare fluxul energetic aici, cu atat este mai mare eliberarea de cunostinte spirituale in interior. Asa cum a spus Kryon la Lacul Geneva, intelepciunea varstei este chiar inauntrul nostru. Inteligenta spirituala este inerenta in noi toti; depinde de noi sa dam intentia de a o folosi. Reunirea Spiritului si Biologiei este o realitate, iar misiunea consta in facilitarea acestei realitati. O caracteristica a acestui proces este o senzatie de pace profunda, indiferent de ceea ce se intampla in afara voastra. Va amintiti una din parabolele lui Kryon – "Parabola lui Tar Pit" ? [Prabolele lui Kryon, Lee Carroll, Hay House, Inc., 1996) Pe masura ce eliberati excesul energetic al trecutului si va intariti energia centrala, "tar"-ul gros care v-a incetinint progresul dispare. Acum va indreptati catre un parteneriat cu Sinele vostru Superior, si eventual catre starea de Ascensiune. Aici, in centrul vostru, puteti incepe sa experimentati eternul ACUM.

Cu cat sunteti mai prezenti ACUM , cu atat este mai mare potentialul electric pe care il detineti. Incarcarea electrica a istoriei voastre si a potentialului vostru viitor sunt reunite acum Fasciculele luminoase ce stau in fata campului energetic uman contin campul de posibilitati. In timpul linear, noi numim aceasta viitor. In el asezam sperantele, visele si dorintele noastre. Tot in aceasta parte a UCL asezam evenimentele incarcate de teama si ingrijoare. Discurile luminoase continute in fibrele informationale lungi functioneaza ca transmitatori, atragand o energie asemanatoare. Universul nu recurge la o actiune bazata pe judecata-avem liber arbitru. Suntem fiinte cu posibilitati infinite. In functie de cat de puternica este transmisia, o realitate potentiala se poate manifesta. Desigur, atunci cand ne focusam pe sperantele si dorintele noastre cu o gandire pozitiva, lucram pentru eliminarea fricii si grijilor. Astfel, intarim capacitatea noastra de co-creatie si plantam intentia noastra de co-creatie in campul posibilitatilor viitoare. Acum puteti intelege mai bine informatia tehnica despre UCL, ceea ce se intampla atunci cand co-creati si de ce ni se spune ca spre ce ne indreptam atentia, aceea devenim.

Timpul Circular

Studiind din nou imaginea UCL, puteti observa cum energia din spate (trecutul) conecteaza si transmite informatia catre energia centrala (prezentul). Aceasta energie centrala conecteaza si transmte informatia catre energia din fata (viitorul). Canalele sunt deschise spre ambele directii, astfel incat viitorul se poate conecta cu prezentul sau chiar cu trecutul. Aici incepem sa intelegem ce inseamna sa traiesti intr-un timp circular. Aceasta conexiune a trecutului, prezentului si viitorului creaza eternul ACUM. In realitate nu exista trecut, prezent si viitor; exista numai ACUM. Aceasta informatie nu este noua. In urma cu douazeci si cinci de ani am citit (si apreciat) cartea lui Ram Dass "Fii aici acum" . Dupa toti acesti ani de studiu, m-am intors la "a fi aici acum".

Exista, totusi, o diferenta :putem face asta intr-un fel inaccesibil pana acum. Aceasta se datoreaza ajustarilor magnetice pe care Kryon le face pe planeta. Kryon ne incurajeaza sa experimentam existenta in ACUM atunci cand in timpul channel-ului afirma ca "aceasta informatie este pentru aceia dintre voi care aud asta acum, si pentru cei care vor asculta aceasta caseta acum, sau citi aceste cuvinte acum". In Portland, el ne-a reamintit ca "timpul este acelasi; cadrul lui este identic". Pe masura ce invatam cum sa traim in aceasta arena circulara numita timp, putem spune intr-adevar ca "detinem un potential mai mare al fiintei noastre". EMF Balancing Technique ne invata o cale practica de a lucra ACUM cu aceste cunostinte.

Un apel la Calibrarea Universala

Kryon ne spune despre Cosmic Lattice ca este unul dintre cele mai puternice unelte ale Spiritului existente azi. El indeamna fizicienii sa studieze energia Cosmic Lattice si promite mari descoperiri de care va beneficia umanitatea. Kryon ne invita, de asemenea, sa ne miscam catre o frecventa vibrationala in care putem utiliza personal energia Cosmic Lattice. Pentru a utiliza mai mult din aceasta energie trebuie sa intarim si echilibram propria noastra energie anatomica. UCL este interfata noastra personala cu Cosmic Lattice. Acest eproces evolutiv va aduce cu sine in corpurile noatre fizice expresia completa a fiintelor de energie aurie care suntem. Aceasta aliniere energetica stabileste conditiile pentru o uniune unica, interactiva cu Creatorul. Calibrarea ne permite sa detinem si exprimam potentialul electric in crestere devenit acum disponibil datorita muncii lui Kryon. Potentialul electric este scanteia spirituala sau puterea ce se afla in fiecare dintre noi. Telul apelului la Calibrarea Universala este de a crea in mod constient o uniune mai puternica cu Infinitul folosind interfata noastra personala, UCL. Coincidentele (sau sincronicitatile) sunt doar inceputul ! Unii dintre voi traiesc acum realitatea ca acasa este exact acolo unde va aflati. Sentimentele de insingurare dispar pe masura ce valul separarii de Spirit devine mai transparent. Acest proces s-a intensificat la inceputul anilor 1990 si va continua astfel pana in anul 2012. Munca cu energia este de o maxima importanta in aceasta perioada !

Restaurarea Legii Electromagnetice a Iubirii

Legile spirituale ale iubirii si electromagnetismului asteapta sa fie descoperite si restaurate pentru a fi utilizate in reconectarea cu Spiritul, in co-creatie si integritate. UCL este viu si vibeaza cu iubire, iar acest lucru trebuie respectat. In timp ce interpretam informatiile despre echilibrarea energiei impartasite mie de Ahnya, eram de obicei capabila sa urmez modelele energetice in mod correct. Cand nu faceam o anumita miscare in mod corect, Ahnya ma corecta intr-un mod plin de iubire si rabdare. Simteam ca si cum bratele si mainile mele nu-mi mai apartineau ci erau miscate delicat in succesiunea corecta. De atunci am avut cateva schimbari ale ghizilor, dar initial erau trei fiinte de lumina aurie inalte. Erau mereu prezente si stateau in partea stanga. Ii numeam cu dragoste Cei Trei Tipi Intelepti. Intr-una din zie, mi-a devenit clar ca trebuia sa dau un nume muncii mele. Urmand o indrumare puternica, am numit acest procedeu EMF Balancing Technique. (cu EMF insemnand camp electromagnetic). "Ce !". "Mi-am sus," "Nu e destul de atragator si tipator ! Ce plictisitor. N-as putea s-o numesc Stargate sau altfel ?". "No", mi-au replicat ei cu hotarare, si apoi mi-au explicat cu gratie ca in viitorul apropiat, oamenii vor deveni foarte constienti de EMF si acest nume va avea insemnatate pentru ei. Retineti,a ceasta informatie a fost primita in 1989. Stim acum despre campul electromagnetic al corpului uman ca el detine o multime de chei catre propria noastra evolutie.

Modelele Energiei Aurii-Modele de Lumina

Odata cu informatia pe care Ahnya mi-a transmis-o prin channelling, am devenit constienta de lumina aurie radiind din noi imprejurul nostru. Am vazut, de asemenea, multe modele de lumina cristalina. Experienta mea de a canaliza aceste modele a constat in a deveni energetic aceste modele. Nu este aici locul pentru a descrie acest proces, dar pana acum am devenit cinci din aceste modele. Ele arata ca niste modele in forma de diamant de lumina si energie. Eu privesc aceste modele ca unelte care sunt inima EMF Balancing Technique. Ele imi permit sa predau despre tehnica echilibrarii energiei foarte repede, si sa fac ajustari in campurile energetice ale elevilor mei pentru a face ca ei sa aiba acces imediat la UCL.

Grupurilor de studiu le sunt prezentate lectii, sesiuni practice si comunicare non-verbala: cuvinte care sa explice teoria; practicarea tehnicilor pentru experienta hands-on; canalizarea modelelor de lumina pentru instruirea non-verbala. Instruirea este foarte vizuala si usor de invatat. Se face cu multa bucurie iar participantii fac comentarii asupra senzatiei sacre si iubitoare a energiei. Aceasta modele de energie aurie sunt trasate prin camp intr-o succesiune repetata de miscari. Aceasta rezulta intr-o remodelare energetica, sau acordare, a energiei cu intentia clara de activare si intarire a UCL intr-o stare de gratie. O lectie invatata = Intelepciune dobandita. Munca faciliteaza totodata intelegerea dinamicii conexiunii electromagnetice de-la-om-la om. Miscarile sunt gratioase asemanatoare cu cele din Tai Chi pe masura ce lucram cu aceste modele prin campul energetic uman. Procedeele sunt precise si foarte minutioase. Lucram de la talpi catre cap, din spate catre fata, si de la cap inapoi in jos catre talpi. Intotdeauna finalizam aceasta aliniere cu o conectare puternica la Pamant. Nu este nevoie sa va spun cat de sacru si important este sa onoram parteneriatul nostru cu Pamantul.

Cele patru faze ale EMF Balancing Technique® - O scurta prezentare

In timpul unei sesiuni EMF Balancing Technique, procesul de calibrare are loc pentru fiecare, fie ca este sau nu constient de acest lucru. Cei mai multi oameni simt energia miscandu-se prin corpurile lor, dar acest lucru nu este necesar pentru succesul sesiunii. Fiecare sesiune incepe astfel :"De la Creatorul din mine catre Creatorul din tine, si pentru relatia pe care o avem, sa incepem." Aceasta serveste unei recunoasteri reciproce si onorarii intelepciunii interioare. Procedeul EMF contine in el patru modele energetice diferite, sau faze, care sunt trasate in campul energetic uman. Aceste miscari faciliteaza calibrarea, care in schimb intareste conexiunea personala (sau, asa cum deseori obisnuiesc sa spun, "Conexiunea Ascensiunii) cu Cosmic Lattice.

Fiecare model are o intentie specifica:

Faza I: de a echilibra intelepciunea si emotiile (mintea si inima). Acest prim model determina reducerea stressului si o senzatie de libertate si de bine. Este de ajutor, in noua energie, sa contemplam ce poate insemna sa gandesti cu inima si sa simti cu mintea. Se invata lucrul cu fibrele de lumina si energie care compun un strat al anatomiei energetice ce relationeaza cu sistemul chakrelor. Echilibrarea intelepciunii si emotiilor este foarte importanta. Prin intelepciune, ma refer la calitatile mentale de rezonanta, organizare si intelegere.

Faza II: de concentrare asupra auto-orientarii si sprijinului. Aici, putem elibera cu gratie si foarte delicat aspectele emotionale din istoria noastra fara sa retraim evenimentele dureroase care le-au dat nastere. Intentia naostra este de a transforma propria noastra istorie intr-o coloana aurie de intelepciune si sprijin, o coloana de energie ce ne centreaza in momentul de fata. Aceasta sprijina postura energetica de auto-imputernicire. Energia negativa inceteaza sa ne mai blocheze in trecut ! Intrebarea este "Cum pot eu sa ma conectez la intreg mai eficient ?". De aceea intelegerea fibrelor, pe care eu le vad ca discuri modelate geometric de lumina continand informatie-ereditara, genetica, din vieti trecute, viata prezenta este foarte importanta. Toate detaliile sunt inregistrate. Kryon (8 Mai 1999) vorbea dsepre invelitorile magnetice ale ADN-ului nostru, despre care a spus ca oamenii de stiinta nu le vor putea descoperi pana nu realizeaza ca "ceva lipseste". Acestea sunt codurile magnetice ale Creatorului.

Faza III: de a intensifica energia centrala. Aceasta ne permite sa radiem lumina pe care o detinem. Energia de platina este introdusa aici, si ia nastere o uniune in anatomia noastra energetica pe masura ce chakrele se aliniaza la energia centrala. Aceasta aliniere este necesara pe masura ce ne asumam o responsabilitate crescuta in schema universala a lucrurilor. Aici ne exprimam inteligenta spirituala si experimentam pacea si reamintirea lui EU SUNT ceea ce SUNT.

Faza IV: de a ne concentra asupra realizarii energetice. Noi dispunem de un potential, la care deseori ne referim ca la viitorul nostru. In aceasta faza, invatam cum sa alegem sa acordam receptorii de energie si transmitatorii in UCL in scopul co-crearii propriilor noastre vieti impreuna cu Spiritul. Noi calibram aceasta parte a Lattice-ului astfel incat putem co-crea cu bucurie potentialul nostru impreuna. Ce privilegiu este sa fii in parteneriat cu Creatorul !

In toate fazele, modelul este urmat in acelasi mod in care l-am primit de la spirit, dar calibrarea este intotdeauna in acord cu intelepcinea interioara a fiecarei persoane. Fiecare este unic, astfel incat rezultatele sunt intotdeauna interesante si individuale. Sunt inca uimit de cat de personal este Universul cu fiecare dintre noi ! Cosmic Lattice este o parte complicata a noastra, a tuturor, si noi suntem toti interconectati. Astfel, Kryon ne numeste Familia-tuturor.

Maiestria: Postura Echilibrului

Un aspect important al muncii cu EMF Balancing este echilibrul in viata de zi-cu-zi. Aceasta postura de echilibru sufera o continua provocare pe masura ce noi, Pamantul nostru si Universul continua sa se calibreze spre noi structuri ale realitatii energetice care se dezvolta. Mentinad aceasta postura si dobandind vibratiile superioare asociate ei, veti vedea ca acele conditii aflate in afara echilibrului dispar pur si simplu. Atunci veti avea parte de ceea ce multi oameni numesc vindecare. Mentinandu-va echilibrul sacru individual, contribuiti totodata la pacea si stabilitatea ca un tot colectiv. Acest echilibru devine astfel o cheie de expresie a gratiei.

Amintiti-va, ni s-a cerut sa practicam maiestria. A dobandi maiestria inseamna a detine intregul potential al fiintei noastre. Kryon ne cere sa facem asta si ne spune ca o putem face cu gratie. Unii dintre noi o pot face intr-un mod comic, dar o putem face. (Ahnya spune ca este in regula sa fii un pusti din cand in cand atata timp cat o faci cu dragoste si umor). Ganditi-va un moment la ceea ce ar putea insemna pentru voi maestria: o permanenta expresie de pace, o inima voioasa, completa lipsa de judecata la adresa celorlalti, rabdare, umor, bunatate umilinta, liniste, gratie, si asa mai departe. Practicand maiestria inseamna dobandirea intelepciunii de a sti cand sa dai si cand sa primesti; ea include si discernamantul de care vorbeste Kryon.

Prin castigarea maiestriei asupra noastra insine noi ii ajutam si pe altii sa ajunga la maiestrie astfel incat putem detine energia pentru a ajunge la Ascensiune. Acesta este un proces plin de iubire-noi ne putem face vietile mai fericite si ne putem ridica vibratia, ajutandu-i si pe altii s-o ridice. Unul dintre profesorii nostri de EMF Balancing Technique spune despre aceasta munca: "A explica ce se poate astepta de la acest sistem poate fi o misiune imposibila, pentru ca atunci cand incepi sa integrezi Spiritul si Biologia, rezultatul nu este niciodata acelasi de la o persoana la alta. Dar el intotdeauna atinge cel mai inalt bine pentru fiecare dintre noi, pentru Pamantul nostru si pentru Univers".

Practicantul de arte martiale devine maestru pe masura ce practica posturile care ii intaresc abilitatea de a directiona energia. Violonistul isi dedica viata exersarii cu instrumentul sau. Omul Iluminat poate practica maiestria traind ca si cum fiecare moment conteaza, si asumandu-si responsabilitatea pentru o crestere continua. Aici rezida strategia spirituala care, atunci cand este combinata cu intentia si integritatea, poate fi practicat pentru a face eforturile voastre de co-creatie mai puternice. Eu afirm acest lucru la fiecare seminar EMF Balancing Technique. Mai intai, onorati istoria (trecutul) prin exprimarea recunostintei pentru intelepciunea pe care am dobandit-o. In al doilea rand, centrati-va in energie (prezentul) care va aliniaza conexiunea cu puterea nelimitata. Aceasta conduce catre cel de-al treilea pas: atingerea, in echilibru, a realitatii potentiale (viitorul). De acum inainte, veti co-crea intr-o maniera consistenta si cu o mai mare claritate, indiferent ce intentionati. Cu cat practicati mai mult aceasta postura a auto-capacitatii umane, cu atat mai auto-capacitati veti deveni. Nu suna foarte mistic, dar functioneaza !

O Scoala cu Aripi

Am predat EMF Balancing Technique timp de opt ani. Anii mei de experienta mi-au dat incredere in acest program si in Fiintele de Lumina care participa la seminar impreuna cu mine. Seminarul de o zi Universal Calibration Lattice este pentru oricine; el furnizeaza informatii utile despre UCL ca si exercitii energetice destinate intaririi lui si va ofera uneltele practice pe care le puteti folosi din prima zi. Aceia care aleg sa continue pot invata modelele tuturor celor patru faze ale tehnicii, si pot deveni practicanti sau chiar profesori. Certificatul de practicant fazele I-IV si programul de crestere personala necesita trei zile de instruire de baza si alte trei pentru avansati. Instruirea se desfasoara repede deoarece asigura fiecarui student o aliniere directa la noua energie iar instruirea este foarte concisa. Miscarile sunt gratioase si usor de invatat. Energia este auto-reglata si auto-directionata; ea se deplaseaza prin corp corespunzator nevoilor personale ale fiecarui individ.

Seminariile EMF Balancing Technique sunt evenimente ale energiei ! Unii oameni invata tehnica doar pentru uzul lor personal, sau poate si pentru rude sau prieteni. Altii invata EMF ca o modalitate de a completa o practica deja existenta. In fine, altii invata aceasta tehnica pentru a incepe o noua cariera ca practicanti EMF Balancing Technique. Pentru cei ce simt o puternica aliniere cu aceasta munca, un program de instruire ca profesori autorizati este , de asemenea, disponibil. Fiecare profesor trebuie sa finalizeze cu succes atat cursul pentru practicanti cat si pe cel de instruire a profesorilor ce dureaza sase zile. Un profesor este calificat sa efectueze toate fazele tehnicii, ca si sa instruiasca pe altii despre toate fazele.

Reunirea Spiritului si Biologiei prin UCL

Kryon ne spune ca datorita constiintei umane, Pamantul s-a ridicat catre o noua vibratie, care a schimbat insasi fizica propriei noastre realitati (channel-ul din New Hampshire, Noiembrie 1997). Umanitatea a pasit inainte asumandu-si responsabilitatea si lucrand pentru Ascensiune. Intr-adevar, am ajuns la masa critica. Pe masura ce dobandim maiestria asupra noastra insine, ne deplasam in directia detinerii a atat de multa energie si lumina cat putem. UCL a luat forma ca rezultat al acestei munci, facuta de lucratorii cu lumina pretutindeni. Suntem capabili de a utiliza un model de energie orizontal pentru a da putere procesului de co-creatie; prin acest mecanism, am adus energia co-creatiei aici si acum. Noi toti avem un rol in acest proces de evolutie chiar daca suntem instrumentele acestei realizari. In mod clar, aceste daruri ale noii ere rezulta dintr-un parteneriat veritabil intre Spirit si noi.

Pe masura ce ne atingem potentialul, vor aparea schimbari fiziologoce. Hormonii nostri vor secreta in mod diferit. Aceasta va determina o reactie chimica asupra creierelor noastre, asupra corpurilor, care in schimb, ne vor pregati pentru Ascensiune si pentru a trai intr-o noua era si o noua realitate. Odata ce energia se deplaseaza prin intregul nostru camp, prin energia corpului, ea va afecta corpul fizic prin aceste schimbari hormonale si chimice. Eventual, corpul va fi capabil sa se vindece si sa se regenereze singur cu o viteza uimitoare; de aici incolo, durata de viata prelungita despre care ne-a vorbit Kryon. Mai mult decat atat, procesele noastre de invatare se vor schimba pe masura ce invatam intr-un mod nou, dramatic, stiind cum sa ne conectam la constiinta colectiva pentru a obtine informatii.

UCL incepe in inima voastra, in zona centrala a sufletului/spiritului vostru. El va intareste biologa intr-o stare de gratie ca o fiinta complet auto-capacitata. Acesta este locul unde incepe conexiunea voastra personala cu TOTUL. Fiecare dintre noi detine o piesa a adevarului colectiv in el/ea. Pe drumul succesului spiritual, atunci cand ajutam o fiinta umana sa se miste inainte intr-o expresie deplina a potentialului sau divin, noi ne ajutam pe noi insine –atat de conectati suntem ! Asa cum spune Kryon, "Energia este eliberata si timpul este modificat – totul prin intentia omului. Nu exista putere mai mare in Unvers decat INTENTIA OMULUI si IUBIREA (channel-ul din New Hampshire). Kryon ne aminteste cat de iubiti suntem de catre Spirit. Conexiunea voastra personala cu Cosmic Lattice va permite sa exprimati ca un maestru iubirea, sa cresteti in iubire si sa fiti iubirea nelimitata a Spiritului.

O Celebrare a Calibrarii

Sotul meu, Stephen, este cealalta jumatate a EMF Balancing Technique. Stephen si eu sustinem seminarii in intreaga lume. Activam modelele de lumina, de la om la om. In prezent exista profesori EMF Balancing Technique in sase tari: USA, Canada, Noua Zeelanda, Marea Britanie, si Singapore. Profesoara s partenera mea, Ahnya, fiinta de lumina de la care am primit toata aceasta informatie, radiaza iubire in fiecare moment. Si ea este intr-o postura de celebrare. Imi aminteste sa va spun ceva ce-mi face placere sa le spun studentilor mei: fibrele lungi ale Lattice-ului ce va inconoara imi par deseori aripi !

Namaste, draga Familie.

Peggy Phoenix Dubro

Related Links

The Cosmic Lattice - Part I (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1997

The Cosmic Lattice - Part II (on Kryon website)
Kryon Channelling by Lee Carroll
New Hampshire - November 1998