EMF Worldwide | Spiral Sweep - Danish
The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga for The Lattice, Reflections, The Waves


Spiral Sweep

"Spiral Sweep" øvelsen indeholder en vigtig del af EMF Balancing Technique® (EMF balancing teknikken). At bruge denne øvelse hjælper til at forberede vores energetiske krop til at holde og benytte en større kvantitet energi i vores daglig dag. Som mange af os realiser, er den hellige begivenhed som vi har ledt efter lige foran os, vores eget liv. Du kan læse denne øvelse langsomt hvis du vil, men efter du bliver kendt med den, kan du læse den så hurtigt som du ønsker. Du kan visualisere energistrømmen mens du læser numrene 1 til 12.

1 - Gylden skelet

Føl, formen, forestil eller tænk på, at gylden energi drejer med uret, rundt om dine fødder. Tillad denne energi at gennemtrænge dine fodsåler. Mineral-sammensætningen af dine knogler gør, at dit skelet er en god leder for denne forfinede energi.

Send den gyldne energi, knogle efter knogle, gennem dit skelet. Send energien gennem dine tæers knogler, knoglerne i dine fødder, ankler, op til dine knæ, knæskallerne, og gennem knoglerne i dine lår. Send denne energi gennem dine hofter, ned til dit haleben, op til korsbenet og nu op igennem din rygsøjle. Bad hver enkel af dine hvirvel med denne gylden energi. Send energien gennem knoglerne af dine skuldre og skulderblade, ned til dit brystben og omkring dine ribben. Send gylden energi ned gennem dine knogler i dine arme, ud til dine håndled, og til alle de små knogler i dine hænder og fingre. Send energien op og ret opmærksom mod knoglerne i din nakke, omkring din kæbe, dine tænder og dit kranium.

Du har badet hele dit skelet med gylden energi. Tillad følelsen, fornemmelsen, eller billedet af at stråle en gylden skær gennem alle knoglerne i din krop.

Ånd dybt ind og slap af.

2 - Gylden hjerne

Fokuser på din hellige hjerne og udtryk intentionen om at give hjernen energi. Begynd med barken, det grå materie, som udgør toppen af hjernen. Under det grå materie er der det hvide materie, den største del af hjernen. Tillad det hvide materie at absorbere den gyldne energi som en svamp. Din bevisthed vil balancere "følelsen" af denne gyldne energi gennem begge sider af din hjerne. En af funktionerne af det hvide materie er at støtte alle de oversanselige perception.

Fokuser din opmærksomhed på mellemrummet mellem dine øjenbryn, lidt op og ca. 2.5 cm ind i din hjerne. Her finder du hypofysen, en lille pæresformet kirtel. Diriger den gyldne energi omkring denne lille kirtel, udtryk bagefter intentionen om at denne energi bliver fuldstændigt absorberet. Efterhånden som du kanaliserer denne energi gennem denne kirtel, udtryk intentionen om at aktivere alle de hormonalle ændringer i din krop, som er nødvendig for at nå det næste trin i din udvikling. Hypofysen er det første kontaktpunkt, som er energetisk forbundet til pinealkirtelen.

Fokuser på centrummet af din hjerne. Dette område er også kendt som "det hellige kammer". Her finder du pinealkirtelen. Det er en lille bønneformet kirtel. Send energien til at omringe din pinealkirtel, og udtryk bagefter intentionen om at denne kirtel absorberer så meget gylden energi som muligt.

I dette område finder du også thalamus og hypothalamus. Din thalamus er et organ med vifteform, det bestå af grå og hvid materie. De to sektioner af dit thalamus er lokaliseret i de to halvdele af storhjernen.

Thalamus er den, som er ansvarlig for den kraftige visualisering som du har. Visualiser og forestil dig en gylden sommerfugl mens din thalamus skinner gyldent! Udtryk intentionen om at forøge udtrykket af dit hellige væsen.

Koncentrer dig om dit baghoved. Fokuser på basen af din hjerne. Her finder du et æggeformet organ, som hedder ”the pons” Forestil dig at dette organ skinner gyldent. Til sidst og med en stærk intention, send den gyldne energi ned gennem din rygsøjle. Du har fyldt din hjerne med energi.

Ånd dybt ind og slap af.

3 - Det endokrine system

Koncentrer dig igen og begynd med at sende gylden energi ned gennem dit endokrine system.

Diriger din gylden energi til dine thyroidea og parathyroideakirtler som findes i det nedre område af din hals. Udtryk intentionen om at den gyldne energi bliver absorberet og imprægnerer disse kirtler.

Over centrummet af dit hjerte og under brystbennet, ligger thymuskirtel. Det energetiske centrum i forbindelse med din thymuskirtel hedder centrummet af dit højhjerte. Denne kirtel og energien i dette område er en vigtigt punkt for at udstråle gylden energi fra vores krop. Intensiveringen af energien, som udstråler fra centrum af dit højhjerte, er en af nøglerne til stærkt at udtrykke vores spirituelle elektriske natur. Efterhånden som vi forøger vores evne, til at udtrykke denne elektriske energi, kan vi fremskynde den helbredsproces, som er nødvendigt for vores krop, som er i ubalance. Det er i vores egen interesse at stimulere dette område. Diriger den gyldne energi til omkring thymus, for at den kan blive absorberet. Forøg din intention og efter som thymussen fylder sig med energien, strål den gyldne energi gennem alle celler i hjertets område. Visualiser hele hjertets området med udstrålende gylden energi!

Fokuser dig på din hjerte-muskel. Hjertet er ikke del af endokrin systemet. Alligevel kan hjertesækken -en sæk som omgiver hjertet- blive fyldt med nogle smukke dråber af hormonal sekretion. Disse dråber bidrager med at forøge hjertets energi udstråling. Udtryk intention om at fylde dit hjerte med den gylden energi af kærlighed og udvikling.

Til venstre for din navle ligger bugspytkirtelen, og når du stimulerer dette organ med gylden energi, udtrykker du intentionen om at fremme din evne til at forsætte med at fordøje og tilegne dig de energetiske ændringer, som er sket i din væsen.

Vær nu opmærksom på binyrerne i lænder. Binyrerne ligger over nyrerne. Brug den gylden energi og udtryk intentionen om at binyrerne bliver fuldstændigt genskabt.

Fokuser på ovarierne eller testiklerne, og hold den gyldne energi i dette område af kroppen. Behandlingen er for alle celle i din krop, også dem som ligger under din talje.

Send energien ned gennem dine hofter, lår, læg og fodsål. Din fysiske krop er blevet fyldt med energi.

Ånd dybt ind og slap af.

4 - Energi omkring fødderne

Energien omgiver dine fødder og skaber en stærk forbindelse til jorden. Frem denne forbindelse med jorden, og forstå hvor vigtig det er at have en stærk forbindelse med jordens energi. Denne hellige tilknytning bidrager til at beholde de højere energier, som nu er opnåelig.

Vibrationfrekvensen af energien ændrer sig og begynder at gå op gennem energie feltet, som en stærk gylden stråle af lys og energi. Lad os sende denne gyldne stråle gennem alle de energi centre som er tilknyttet kirtlersystemet.

Ændringen af energien kan nogle gange føles som en temperaturændring eller en let krible, mens der sendes energi gennem energicenter i fødderne, gennem benenes energicenter, til basen af rygsøjlen.

5 - Rodcenter

Fokuser dig på basen af rygsøjlen og føl, fornem, forestil eller tænk på en rød sfære af lys og vital energi. Efterhånden som den gyldne stråle kommer ind i denne sfære, begynder et smukt gylden mønster at udvikle sig og stråle i alle retninger. Udtryk intentionen om at velsigne, fremme og balancere energicentret i basen af din rygsøjle. Mens du gør det, skaber du den hellige base af dig selv, som er nødvendig mens du forsætter med at integrere energien i din guddommelige natur.

Den gyldne stråle stiger til det næste energicenter, det seksuelle/kreative center.

6 - Seksuel/kreativ center

Efter som den gyldne stråle stiger op, til det seksuelle/kreative center, fokuser på dit orange kreativitets sfære. Igen, stråler denne gyldne energi igennem den orange sfære i et smukt mønster i alle retninger. Udtryk intentionen om at være bevidst om hvordan du udtrykker din seksuelle energi. Din seksuelle energi er en del af din vitalkraft og kan være sendt for at lette din evolution. Dette område er også der hvor kreativitet ligger. Opmunter denne energistrøm for at forhøje dine medskabende udfordringer i livet. Udtryk intentionen om at velsigne, fremme og balancere dette center.

Ånd dybt ind.

7 - Solar plexus center

Nu bevæger den gyldne stråle af energi sig op. Diriger den gyldne energi til den gule sfære af dit solar plexus. Mens den gyldne energi resonerer i dette område, kan du føle, fornemme, forestille og tænke på et mønster, som ligner en solsikke.

Husk at solar plexus kendes også som det sted hvor underbevisthedden ligger, og alle facetter af dette funklende billede af solsikken er en afspejling af alle dine facetter.

Ånd dybt ind og tillad dig selv at være!

8 - Hjertecenter og højhjerte center

Fokuser på og send den gyldne stråle af energi længere oppe, til det smukke og smaragdgrønne hjertetcenter.

Fornem energien, som eksploderer i et prægfuldt kalejdoskop af gylden og grøn energi, som pulserer i komplicerede mønstre. Hver af os beholder et oprindeligt stykke af Skaberne i vores hjerte, og tilsammen skaber det EN.

Ret opmærksomheden mod et sted overfor dit hjerte, i thymusområdet. Vi kalder dette områder højhjertecenter. Her vil du finde en koncentreret gylden energi; udtryk intentionen om at denne gyldne energi forstærkes. Du kan føle varme og fuldstændigheden i dit hjerte, mens de unikke mønster af lys fra dit hjertes energi udvikler sig. Efterhånden som du føler eller fornemmer balancen i dit hjerte, giv dig selv denne kærlighed og lad bagefter kærligheden strål ud.

9 - Hals center

Mens kærlighedsenergien forsætter med at stråle, sender du den gyldne stråle op til dit hals center. Dette center er en speciel dør, det er stedet, hvor energien af "hvad det er op, og ned" dukker op og forandrer sig til nyttig energi. Dette er centeret for at udtrykke din sandhed. Husk styrken af det talte ord. Anstreng dig, for kun at sige sandhedsord, selv i de mindste sager. Tillad at energien forbedrer din måde hvorpå du udtrykker dig overfor verden.

Du kan bevæge dit hoved fra side til side efterhånden som du arbejder med energien gennem hals-området. Vi er næsten færdig med denne øvelse.

Ånd dybt ind og fokuser din opmærksomhed igen.

10 - Tredje øje

Koncentrer dig og send den gyldne energi stråle op til centrum af din hjerne. Fra pinealkirtlen i midten af hjernen, til hypofyse tæt på centrummet i din pande, findes der et område, som vi kalder det tredje øje. Her er energien blå. Mens den gyldne energi stråler gennem dette herlige indigoblå center, ligner lysmønstrene en smuk juvel med mange facetter. Udtryk intentionen om at uddybe din visdom og forøge din forståelse. Du kan overveje, hvad det betyder ”at tænke med dit hjerte og føle med din hjerne”. Dette område er også knyttet til telepati, det sjette sans, som vi nu hurtig udvikler.

11 - Krone center

Fokuser og øg din opmærksomhed mens du sender gylden energi op til dit krone center. Efterhånden som den gyldne energi blidt drejer rundt om toppen af dit hoved, former den dit unikke lysmønster, en glorie. Dette er et mønster af forbindelses-energi. Denne gyldne energi fra dit menneskelige væsen forbindes med dit gudommelige væsen.

12 - Hold og slip

Ånd dybt ind gennem din næse og hold dit åndedræt et øjeblik, lad energien vokse. Med stærk intention, udånd gennem din mund og mens du ånder ud, visualiser en kilde af farverig energi, som går op, ud af dit hoved, ned i en spiral, omkring og gennem dit væsen. Denne bevægelse styrker dit netværk og øger din forbindelse med jordens energi. Nyd øjeblikket. Du kan have en fornemmelse af at være hjemme.

Namaste, kære venner.

Dette fuldender øvelsen.