EMF Worldwide | Spiral Sweep - Finnish
The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga for The Lattice, Reflections, The Waves


Kierrepyyhkäisy

Kierrepyyhkäisyharjoitus on pieni, mutta tärkeä osa täydelliseen EMF-tasapainotustekniikkaan (EMF Balancing Technique) sisältyvästä tiedosta. Harjoituksen käyttäminen auttaa valmistamaan energiakehoa suurempaan sähkövaraukseen, jota kykenemme nyt kantamaan ja käyttämään arkipäiväisessä elämässämme. Kuten monet meistä ovat nyt huomaamassa, se pyhä tapahtuma, jota olemme etsineet, on aivan edessämme, meidän elämissämme! Halutessasi voit ensin lukea harjoituksen hitaasti siihen perehtyen. Kun olet tutustunut siihen paremmin, voit mennä eteenpäin niin nopeasti kuin haluat. Voit jopa vain visualisoida (kuvitella) energiakuviot, kun etenet ykkösestä kahteentoista.

1 - Kultainen luuranko

Tunne, aisti, kuvittele tai ajattele kultaisen energian pyörehtivän jalkojesi ympärillä myötäpäivään. Anna tämän kyseisen energian täyttää ja läpäistä jalkapohjasi. Luiden kivennäisrakenne tekee niistä hyvän johteen tälle kultaiselle energialle.

Ohjaa nyt luu luulta tämä energia luurankosi jokaiseen luuhun. Ohjaa energia virtaamaan läpi varvasluiden, läpi kaikkien jalan ja nilkan luiden aina polviin, polvilumpioon ja resiluihin saakka. Ohjaa tämä kultainen energia lantioluun läpi alas häntäluuhun ja sieltä läpi ristiselän ylös selkärankaa. Huuhtele jokainen selkänikama tässä kultaisessa energiassa. Ohjaa energia virtaamaan olkapäiden ja lapaluiden kautta alas rintalastaan sekä kylkiluihin. Ohjaa energian virtaus edelleen olkapäistä käsivarsien kautta ranteisiin ja sieltä kaikkiin käden ja sormien pieniin luihin. Ohjaa nyt huomiosi ja kultainen energia ylös niskasi luihin, leuan ympäri sekä hampaittesi läpi ja sieltä koko pääkalloosi.

Olet juuri kylvettänyt koko luustosi kultaisella energialla. Anna kultaista energiaa sädehtivän / hehkuvan luurangon tunteen tai aistimuksen tai kuvan olla.

Hengitä syvään ja rentoudu.

2- Kultaiset aivot

Keskitä huomiosi pyhiin aivoihisija anna aivojesi imeä itsensä täyteen tätä kultaista energiaa. Aloita aivokuoresta, siitä harmaasta aivokudoksesta joka peittää aivojen yläosaa. Aivan harmaan aivokudoksen alla on valkoinen aivokudos josta suurin osa aivoista koostuu. Anna valkoisen aivokudoksen imeä itseensä tätä kultaista energiaa kuin sieni. Tietoisuutesi tasapainottaa tämän kultaisen energian "tuntemuksen" molempien aivopuoliskojen kesken. Eräs valkoisen aivokudoksen tehtävistä on auttaa kaikissa yliaistillisissa havainnoissa.

Keskitä huomiokykysi hieman kulmakarvojen väliin jäävän tilan yläpuolelle noin 2,5 cm aivojen keskustaa kohti. Täältä löytyy aivolisäke (pituitary), joka on pieni päärynän muotoinen rauhanen. Ohjaa kultainen energia kokonaan ympäröimään tätä rauhasta ja anna sen imeä itsensä täyteen tätä energiaa. Samalla, kun ohjaat energiaa tämän rauhasen läpi, ilmaise tahtosi, että seuraavaa kehitysaskeltasi tukevat hormonimuutokset alkavat kehossasi. Aivolisäke (pituitary) on ensimmäinen energeettinen kontaktipiste, joka on yhteydessä käpylisäkkeeseen (pineal).

Nyt keskitä huomiokykysi aivojesi keskustaan. Tämä alue tunnetaan myös pyhänä kammiona. Täältä löytyy käpylisäke, joka on pieni munuaisenmuotoinen rauhanen. Ohjaa kultainen energia kokonaan ympäröimään käpylisäke ja anna sen imeä itsensä tätä energiaa niin paljon kuin se vain voi.

Tältä samalta aivojen alueelta löytyvät myös hypotalamus (alanäkökukkula, väliaivojen pohja) ja talamus (näkökukkula, väliaivojen yläosa). Talamus on viuhkamainen elin, joka koostuu harmaasta aivokudoksesta, jossa on valkoisen aivokudoksen muodostamia pilkkuja. Talamuksen kaksi osaa löytyvät aivojen kahdelta eri puoliskoilta.

Talamus on visualisoinnin (jota käytät juuri nyt) alkulähde. Kuvittele tai luo kuva kultaisesta perhosesta, joka kuvaa kultaista energiaa säteilevää talamusta. Ilmaise tahtosi voimistaa pyhän luonteesi ilmentämistä.

Siirrä huomiokykysi aivojesi takaosaan, erikoisesti aivojesi juureen. Täältä löydät munanmuotoisen elimen nimeltään aivosilta. Kuvittele tämän elimen, aivosillan, kokonaan hohtavan kultaista valoa. Lopuksi lujan tahdon saattamana ohjaa tämä energia alas selkäydintäsi aivan "pohjalle" saakka. Olet juuri energisoinut aivosi.

Hengitä syvään ja rentoudu.

3 - Umpieritysjärjestelmä

Keskitä huomiokykysi uudelleen. Ala nyt johtaa energiaa alaspäin umpieritysjärjestelmän läpi.

Keskitä ensin kultainen energia lisäkilpirauhasen ja kilpirauhasen sisälle. Nämä rauhaset sijaitsevat kurkun alueen alaosassa. Anna molempien rauhasten imeä itsensä täyteen tätä energiaa.

Sydänkeskuksen yläpuolella rintalastan takana on rauhanen nimeltään kateenkorva. Kateenkorvaan liittyvä energiakeskus on nimeltään yläsydänkeskus. Kateenkorva ja yläsydänkeskus ovat tärkeitä fyysisen kehon sisäisiä lähteitä tälle kultaisen energian säteilylle. Yläsydänkeskuksesta säteilevän energian vahvistaminen on avainasemassa meidän sähköis-henkisen luonteemme voimakkaaseen ilmentämiseen. Kun lisäämme kykyämme ilmaista tätä sähköistä energiaa, voimme sen avulla nopeuttaa kehon paranemisprosessia, kun se on joutunut epätasapainotilaan. On oman etumme mukaista aktivoida tätä aluetta. Ohjaa kultainen energia ympäröimään kateenkorvaa ja anna sen täydellisesti imeytyä tähän rauhaseen. Vahvista tahdonilmaustasi ja kun kateenkorva täyttyy kultaisesta energiasta, niin se saavuttaa kyllästymispisteen ja alkaa säteillä kultaista energiaa koko sydänalueen soluihin. Visualisoi koko sydänalueesi hehkuvan kultaista valoa!

Keskitä huomiosi sydänlihakseen. Sydän ei ole umpieritysjärjestelmän osa. Kuitenkin sydänpussi, pussi joka ympäröi sydäntä, voi täyttyä muutamalla tipalla arvokasta hormoninestettä. Tämä hormonineste edesauttaa sydänkeskuksessa lisääntyneen energian säteilyä. Ilmaise tahtosi täyttää sydämesi kehityksen ja rakkauden kultaisella energialla.

Navan vasemmalla puolella sijaitsee haima. Kun aktivoimme haimaa kultaisella energialla, ilmaise tahtosi vahvistaa kykyäsi sulattaa ja sulauttaa ne energeettiset muutokset, joita koko olemuksessasi tapahtuu.

Kohdista nyt huomiosi alaselkään, lisämunuaisiin. Lisämunuaiset sijaitsevat munuaisten yläpinnalla. Käytä kultaista energiaa ja ilmaise tahtosi uudistaa lisämunuaiset täydellisesti.

Siirrä huomiosi hieman alempana sijaitseviin sukupuolirauhasiin, munasarjoihin ja kiveksiin. Pidä kultaista energiaa tässä kehosi osassa. Valaistuminen on jokaista kehosi solua varten, mukaan lukien vyötärön alapuolella sijaitsevat solut.

Ohjaa energia edelleen lantion läpi reisiin, pohkeisiin ja jalkapohjiin. Fyysinen kehosi on nyt energisoitu.

Hengitä syvään ja rentoudu.

4 - Energia jalkojen ympärillä

Energia pyörteilee nyt jalkojesi ympärillä saaden aikaan voimakkaan maadoittavan vaikutuksen. Vahvista maadoitusilmiötä ymmärtämällä kuinka tärkeää on omata syvä suhde Maan energian kanssa. Tämä pyhä maadoitus edesauttaa meitä pitämään ne korkeammat energiat, jotka nyt ovat saatavillamme.

Energian värähtelytaajuus muuttuu ja se alkaa lempeästi nousta ylöspäin energiakentän läpi kultaisena valon ja energian keskittyneenä säteenä. Tulemme ohjaamaan tämän energian rauhasjärjestelmään liittyvien energiapyörteiden läpi.

Muutos energiassa voidaan joskus aistia / havaita lämpötilan muutoksena tai kihelmöintinä / pistelynä, kun alat ohjata energiaa ylöspäin jalkojen energiapyörteen kautta jalkojen energian läpi selkärangan alaosaan.

5 - Peruskeskus

Kohdista nyt huomiosi selkärangan alapäähän ja tunne, aisti, kuvittele tai ajattele hohtavaa punaista elinvoimaista energiapalloa. Kun kultainen säde hellästi työntyy tämän pallon sisälle, niin kaunis kuvio, kuin kultainen tähtisade, alkaa muodostua ja säteilee joka suuntaan. Ilmaise tahtosi siunata, vahvistaa ja tasapainottaa selkärankasi juuressa sijaitseva energiakeskus. Näin tehdessäsi luot ne pyhät perustukset olemuksesi sisälle, joita tarvitaan, kun jatkat yhdentymistä jumalallisen luonteesi energian kanssa.

Kultainen säde nousee seuraavaan energiakeskukseen, luovuuden / seksuaalisuuden keskukseen.

6 - Luovuuden / seksuaalisuuden keskus

Kun kultainen energia säde nousee ylöspäin kohti luovuuden / seksuaalisuuden keskusta, niin keskitä huomiosi oman luovuutesi oranssin värisen pallon sisälle. Kultainen valo säteilee jälleen tähtisateen muodossa kautta koko pallon. Ilmaise tahtosi olla tietoinen siitä, kuinka ilmaiset seksuaalista energiaasi. Seksuaalinen energiasi on osa elinvoimaasi ja se voidaan ohjata edistämään kehitystäsi. Tämä alue on myös luovuutesi tyyssija. Rohkaise energiaa virtaamaan täältä vahvistamaan kanssaluomispyrkimyksiäsi elämässäsi. Ilmaise tahto siunata, vahvistaa ja tasapainottaa tämä keskus.

Hengitä.

7 - Solar plexus-keskus

Nyt kultainen energiasäde nousee ylöspäin. Ohjaa kultainen energia solar plexuksen keltaisen pallon sisään. Kun kultainen energia resonoi tämän alueen kanssa, voit tuntea, aistia, ajatella tai kuvitella kuvion joka näyttää auringonkukalta.

Muista, että solar plexus tunnetaan myös alitajunnan tyyssijana ja kaikki säkenöivän auringonkukan pinnat ovat muistutus sinun osa-alueistasi.

Hengitä syvään ja anna itsellesi lupa olla!

8 - Sydän- ja yläsydänkeskukset

Ohjaa nyt huomiosi ja kultainen energiasäde ylemmäksi, sydänkeskuksesi kauniiseen smaragdinvihreään väriin.

Tunne, kuinka energia voimallisesti sekoittuu kullan- ja vihreänenergian kaleidoskoopiksi muodostaen sykkiviä monimutkaisia kuvioita. Jokainen meistä säilyttää sydämessään alkuperäistä osaa Luojasta ja yhdessä muodostamme sen Ykseyden.

Keskitä huomiosi sydämen yläpuolelle kateenkorvan alueelle, jota kutsumme yläsydänkeskuksen alueeksi. Täältä löydät kultaisen valon keskittymän; ilmaise tahtosi vahvistaa tätä kultaista valoa. Voit tuntea sydämesi lämmön ja kylläisyyden, kun sydämesi ainutlaatuinen energiakuvio avautuu. Samalla, kun tunnet tai aistit tasapainon sydämessäsi, niin ruoki itseäsi ensin tällä rakkaudella ja säteile sen jälkeen rakkautta ulospäin.

9 - Kurkkukeskus

Samalla, kun rakkauden energia jatkaa säteilyään ulospäin, niin ohjaa kultainen säde ylöspäin kurkkukeskuksen siniseen väriin. Tämä keskus on erikoinen yhdyskäytävä, se on paikka, jossa "niin ylhäällä kuin alhaalla" -energia yhdistyy ja muuntuu käyttökelpoiseksi voimaksi. Sinussa on osa totuutta ja tämä on sen totuuden osan ilmaisun keskus. Muista lausutun / puhutun sanan voima. Pyri puhumaan vain totuuden sanoja, jopa pienimmissäkin asioissa. Anna energian kiillottaa / hioa sen, miten ilmaiset itsesi maailmalle.

Voit kääntää päätäsi hitaasti puolelta toiselle samalla kun työstät energian kurkun alueen läpi. Olet lähellä tämän harjoituksen loppua.

Hengitä syvään ja kohdista huomiosi uudelleen.

10 - Kolmas silmä

Ohjaa ja keskitä nyt kultainen energiasäde ylös aivojesi keskustaan. Aivojen keskustan käpyrauhasen ja otsan keskialueella sijaitsevan aivolisäkkeen välinen alue muodostaa ns. kolmannen silmän alueen. Täällä väri on indigonsininen. Kun kultainen säde hellävaraisesti läpäisee ja säteilee tämän majesteettisen indigonsinisen keskuksen läpi, niin valokuviot muistuttavat monisärmäistä jalokiveä. Ilmaise tahtosi syventää viisauttasi ja lisätä ymmärrystäsi. Voit pohtia, mitä merkitsee "ajatella sydämellä ja tuntea mielellä / aivoilla". Tämä keskus liittyy myös telepatiaan, siihen kuudenteen aistiin, jota nyt kehitämme kiihtyvällä vauhdilla.

11 - Kruunukeskus

Lisää huomiokykyäsi ja keskitä se uudelleen samalla, kun ohjaat kultaisen valon kruunukeskuksen läpi. Samalla, kun kultainen energia kieppuu hellästi pääsi yläosan ympärillä, niin sinun ainutlaatuinen energiakuviosi, säde / valokehä, muodostuu. Tämä on yhdistymisen energiakuvio. Ihmisluonteesi kultainen energia sulautuu yhteen jumalallisen luonteesi puhtauden kanssa.

12 - Pidätys ja uloshengitys

Hengitä nyt syvään nenäsi kautta ja pidätä hengitystä hetki, anna energian muodostua. Voimakkaan tahdon saattelemana hengitä ulos suusi kautta ja samalla, kun hengität ulos, visualisoi värillisen energian lähde, josta energia nousee ylös päästäsi ja kiertyy alaspäin koko olemuksesi ympärille ja sen lävitse. Tämä liike vahvistaa hilaasi sekä syventää yhteyttäsi Maan energiaan. Nauti tästä muutama hetki. Voit jopa tuntea olevasi kotona.

Namaste, rakas ystävä.

Tämä päättää harjoituksen / meditaation.