EMF Worldwide | Spiral Sweep - Romanian
The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga for The Lattice, Reflections, The Waves


Rotirea in Spirala

Exercitiul Rotirea in Spirala este o parte mica,dar importanta a informatiei continute in sistemul complet EMF Balancing Technique. Utilizarea acestui exercitiu ajuta la pregatirea corpului pentru o mai mare incarcare energetica pe care suntem acum capabili de a o mentine si folosi in viata de zi cu zi. Asa cum multi dintre noi realizeaza, evenimentul sacru pe care l-am cautat este chiar in fata noastra, insesi vietile noastre. Exercitiul poate fi citit incet, daca doriti, dar odata familiarizati cu el, il puteti face cat de repede doriti. Puteti doar vizualiza fluxul de energie in timp ce parcurgeti numerele de la unu la doisprezece.

1 - Scheletul auriu

Simtiti, imaginati-va sau ganditi-va la energia aurie rotindu-se in jurul picioarelor in sensul acelor de ceasornic. Permiteti acestei energii sa patrunda in talpile picioarelor. Compozitia minerala a oaselor voastre face din schelet un bun conducator pentru aceasta energie rafinata.

Acum, os dupa os, directionati aceasta energie aurie prin intregul system osos. Directionati-o prin oase catre degetele picioarelor, glezne, in sus catre genunchi, rotulele genunchilor si apoi prin oase catre coapse. Ghidati-o apoi prin oasele soldului, in jos catre coccis, apoi in sus catre sacrum si coloana vertebrala. Imbaiati fiecare vertebra cu aceasta energie aurie. Directionati energia astfel incat sa curga prin oase catre umeri si omoplati, in jos catre stern si in jurul coastelor. Directionati-o apoi in jos prin oasele bratelor catre incheieturile mainilor si catre toate oasele mici ale mainilor si degetelor. Acum orientati-va atentia si energia in sus catre oasele gatului, in jurul maxilarului, prin dinti si intregul craniu.

Tocmai v-ati imbaiat intregul sistem osos in energie aurie. Lasati sa se manifeste aceasta senzatie sau imagine a energiei radiind in toate oasele corpului vostru.

Respirati adanc si relaxati-va.

2 - Creierul auriu

Deplasati-va atentia catre creier si exprimati intentia catre creierul vostru de a absorbi aceasta energie. Incepeti cu cortex-ul, materia cenusie care acopera partea superioara a creierului. Chiar sub materia cenusie se afla materia alba, cea mai mare parte a creierului. Permiteti materiei cenusii a creierului vostru sa absoarba aceasta energie aurie asemeni unui burete. Constiinta voastra va echilibra perceperea acestei energii aurii in ambele parti ale creierului vostru. Una din functiile materiei albe este legata de perceptiile extrasenzoriale.

Concentrati-va atentia intre sprancene, putin mai sus, aproximativ 2.5 cm in interiorul creierului. Aici se afla glanda pituitara, o glanda mica in forma de para. Directionati energie aurie in asa fel incat sa inconjurati complet aceasta glanda si exprimati intentia ca aceasta energie sa fie complet absorbita. In timp ce canalizati energia prin ea, exprimati intentia de a activa modificarile hormonale in corpul vostru necesare urmatoarei trepte din evolutia voastra. Glanda pituitara este primul punct de contact conectat energetic cu glanda pineala.

Acum, deplasati-va atentia in centrul creierului. Aceasta zona este uneori denumita "camera secreta". Aici se gaseste glanda pineala. Este o glanda mica, de forma unui bob de fasole. Directionati energia astfel incat sa inconjurati cu ea aceasta glanda, exprimand intentia ca ea sa absoarba toata energia pe care o poate absorbi.

Veti gasi, de asemenea, in aceasta parte a creierului hipotalamusul si talamusul. Talamusul este un organ in forma de evantai format din materie cenusie inconjurata de materie alba. Cele doua sectiuni ale talamusului se gasesc in cele doua emisfere ale creierului.

Talamusul este responsabil de puterea de vizualizare pe care o folositi chiar acum. Vizualizati sau imaginati-va un fluture de aur in timp ce talamusul radiaza aceasta lumina aurie ! Exprimati intentia de a intensifica expresia naturii voastre sacre.

Concentrati-va acum atentia catre partea din spate a capului, la baza creierului. Aici se gaseste puntea cerebrala. Imaginati-va acest organ iradiind. In final, cu o intentie puternica, directionati aceasta energie aurie in jos, prin intreaga coloana vertebrala. Tocmai ati energizat intregul creier.

Respirati adanc si relaxati-va.

3 - Sistemul endocrin

Concentrati-va din nou atentia si incepeti acum sa directionati energia aurie in jos, prin sistemul endocrin.

Pentru inceput, concentrati energia in glandele paratiroide si tiroide din zona inferioara a gatului. Exprimati intentia ca energia aurie sa fie complet absorbita in aceste glande.

Deasupra centrului inimii, sub stern, se gaseste timusul. Centrul energetic asociat acestei glande se numeste centrul inalt al inimii. Aceasta glanda si energia acestei zone sunt un important punct de origine pentru radiatia energiei aurii in intregul corp fizic. Intensificarea energiei ce radiaza din centrul inalt al inimii este una din caile catre o puternica expresie a naturii voastre spirituale. Pe masura ce imbunatatim capacitatea de a exprima aceasta energie, putem accelera procesul de vindecare atunci cand organismul este in dezechilibru. Este in interesul nostru sa stimulam aceasta zona. Directionati energie aurie in jurul timusului si lasati sa fie complet absorbita. Intensificati intentia pe masura ce timusul se umple cu aceasta energie. Odata atins punctul in care aceasta glanda este complet energizata, radiati energia prin toate celulele din zona inimii. Vizualizati intreaga zona a inimii radiind o lumina aurie !

Deplasati-va atentia acum catre muschiul inimii. Inima nu este parte a sistemului endocrin. Totusi, pericardul, un sac ce inconjoara inima, se poate umple cu cateva picaturi pretioase de fluid hormonal. Acest fluid va contribui la o si mai mare radiatie a centrului inimii. Exprimati intentia de a umple inima cu energia aurie a evolutiei si iubirii.

In stanga buricului se afla pancreasul si pe masura ce stimulati acest organ cu energie aurie, exprimati intentia de a va intari abilitatea de a continua sa digerati si asimilati schimbarile energetice care au loc acum in intreaga voastra fiinta.

Acum, plasati-va atentia catre jumatatea spatelui, in zona glandelor renale. Aceste glande sunt pozitionate deasupra rinichilor. Folositi lumina aurie si exprimati intentia pentru o regenerare completa a acestor glande.

Putin mai jos, concentrati-va asupra glandelor sexuale, ovare si testicule, si mentineti energia aurie in aceasta zona a corpului. Iluminarea este pentru fiecare celula a corpului vostru, inclusiv cele de sub talie.

Directionati energia in jos prin coapse, gambe si talpile picioarelor. Corpul fizic a fost energizat.

Respirati adanc si relaxati-va.

4 - Energia in jurul picioarelor

Energia se roteste acum in jurul picioarelor, creind un puternic efect de impamantare. Intariti acest efect de impamantare cu intelegerea importantei de a avea o profunda relatie cu energia pamantului. Aceasta impamantare sacra contribuie la marirea capacitatii voastre de a mentine energiile inalte disponibile acum.

Frecventa vibrationala a energiei se schimba si incepe sa se ridice incet prin campul energetic ca o raza aurie concentrata de energie si lumina. Vom directiona aceasta raza aurie prin fiecare dintre vortex-urile energetice asociate sistemului endocrin.

Schimbarea energiei poate fi uneori perceputa ca o schimbare de temperatura sau o senzatie de furnicaturi pe masura ce incepeti sa directionati energia in sus prin vortex-urile energetice ale talpilor, picioarelor, catre baza coloanei vertebrale.

5 - Centrul vital

Plasati-va atentia la baza coloanei vertebrale si simtiti, imaginati-va sau ganditi-va la o sfera stralucitoare de energie vitala de culoare rosie. Pe masura ce raza aurie intra usor in aceasta sfera, un frumos model asemeni unei explozii stelare aurii incepe sa se formeze si sa radieze in toate directiile. Exprimati intentia de a binecuvanta, intari si echilibra centrul energetic de la baza coloanei vertebrale. Pe masura ce faceti asta, creati fundatia sacra in interiorul fiintei voastre necesara pe masura ce continuati sa integrati energia naturii voastre divine.

Raza de energie aurie se ridica spre urmatorul centru energetic, cel creativ/sexual.

6 - Centrul creativ/sexual

Pe masura ce raza de energie aurie se ridica spre centrul creativ/sexual, concentrati-va asupra sferei portocalii a creativitatii. Lumina aurie radiaza si prin aceasta sfera asemeni unei explozii stelare. Exprimati intentia de a fi responsabili in modul in care va exprimati energia sexuala. Ea este o parte a fortei voastre vitale si poate fi directionata pentru a va facilita evolutia. Aceasta zona este totodata centrul creativitatii voastre. Incurajati fluxul de energie de aici pentru a intensifica eforturile voastre co-creative in viata. Exprimati intentia de a binecuvanta, intari si echilibra acest centru.

Respirati.

7 - Centrul plexului solar

Acum, raza aurie de deplaseaza in sus. Directionati energia aurie pentru a intra in sfera galbena a plexului solar. Pe masura ce energia rezoneaza in aceasta zona, puteti simti, imagina sau va gandi la un model asemanator florii soarelui.

Amintiti-va ca plexul solar este totodata cunoscut ca centrul subconstientului si toate fatetele scanteietoare ale acestei imagini a florii soarelui amintesc de propriile voastre fatete.

Respirati adanc si dati-va permisiunea de a fi.

8 - Centrul inimii si centrul inalt al inimii

Acum, concentrati-va atentia si raza de energie aurie catre frumosul smarald verde al centrului inimii.

Simtiti energia explodand intr-un frumos caleidoscop de energie aurie si verde, pulsand intr-un model complex. Fiecare dintre noi detinem o particica de Creator in inima noastra, si impreuna cream Unicul.

Plasati-va atentia deasupra inimii, in zona timusului, pe care o numim centrul inalt al inimii. Exprimati intentia pentru intensificarea acestei lumini aurii. Puteti simti caldura si plenitudinea inimii voastre pe masura ce acest model luminos unic se dezvaluie. Pe masura ce simtiti echilibrul in inimile voastre, hraniti-va mai intai pe voi insiva cu aceasta iubire si apoi radiati-o catre exterior.

9 - Centrul gatului

Pe masura ce energia iubirii continua sa radieze spre exterior, directionati raza aurie in sus, spre albastrul din zona gatului vostru. Acest centru este o poarta speciala; este locul in care energia "precum in cer, asa si pe pamant" fuzioneaza si se transforma intr-o putere ce poate fi folosita. Acesta este centrul expresiei adevarului vostru. Amintiti-va de puterea cuvintelor rostite. Straduiti-va sa spuneti numai cuvinte ce exprima adevarul, chiar si in cele mai marunte afirmatii. Permiteti acestei energii sa rafineze modul in care va exprimati pe voi insiva catre lume.

Va puteti intoarce capul incet dintr-o parte in alta pe masura ce lucrati cu energia in zona gatului. Sunteti aproape de incheierea acestui exercitiu.

Respirati adanc si concentrati-va din nou atentia.

10 - Cel de-al treilea ochi

Acum, concentrati si directionati raza de energie aurie catre centrul creierului. De la glanda pineala din centrul creierului catre cea pituitara din centrul fruntii este o zona pe care o numim cel de-al treilea ochi. Aici, energia este de culoare indigo. Pe masura ce raza aurie radiaza prin acest centru indigo, modelul luminos se structureaza intr-un diamant cu mai multe fatete. Exprimati intentia de a adanci intelepciunea voastra si a va imbunatati intelegerea. Puteti contempla ceea ce inseamna "a gandi cu inima si a simti cu mintea". Aceasta zona este totodata asociata cu telepatia, cel de-al saselea simt pe care il dezvoltam acum intr-un ritm accelerat.

11 - Centrul coroanei

Reorientati-va atentia si directionati lumina aurie in sus catre centrul coroanei. Pe masura ce aceasta se roteste in jurul capului, se formeaza un model unic de lumina, asemeni unui halou. Acesta este un model energetic al uniunii. Energia aurie a naturii voastre umane se contopeste cu puritatea naturii voastre divine.

12 - Pastrati si apoi eliberati

Acum, respirati adanc prin nas si tineti-va respiratia pentru un moment, lasand energia sa se manifeste. Cu o intentie puternica, expirati pe gura si vizualizati o fantana de energie plin ade culori ridicandu-se dinspre capul vostru si formand apoi spirale in jos, in jurul vostru, si prin intreaga voastra fiinta. Aceasta miscare intareste reteaua voastra si adanceste legatura cu energia pamantului. Bucurati-va de aceasta stare pentru cateva momente. Puteti experimenta senzatia de a fi acasa.

Namaste, dragi prieteni.

Exercitiul este acum incheiat.