The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Yoga voor Het Lattice, Reflections, The Waves


Fasen 1 t/m 4 Sessies

Wat is een EMF sessie?

Een EMF Balancing Technique® sessie is een beleving van je eigen elektromagnetische energieveld (EMF staat voor elektromagnetisch veld) en de patronen daarin.

Elke sessie duurt ongeveer een uur. De ontvanger ligt op een massagetafel terwijl de praktijkbeoefenaar een serie gracieuze Tai chi-achtige bewegingen uitvoert. De meeste bewegingen houden in dat de praktijkbeoefenaar zijn handen door delen van de Universal Calibration Lattice verplaatst, dat zich in alle richtingen tot 60 centimeter buiten het lichaam uitstrekt. Tijdens enkele delen van de sessie zal de praktijkbeoefenaar zijn handen zachtjes op het lichaam plaatsen om de energiestroom te vergemakkelijken.

Elke sessie resulteert in een versterking van de UCL, wat het permanent dragen van een grotere elektrische lading toelaat. Hoewel de procedure voor elke sessie telkens hetzelfde is, is de kalibratie (of versterking) uniek voor ieder persoon die de sessie ontvangt. De kalibratie wordt bepaald door hun innerlijke wijsheid, die een uitdrukking is van hun persoonlijke elektromagnetische configuratie.

De balancering van het energieveld begint als je comfortabel op een massagetafel ligt.

Eerst wordt het veld "voorbereid" waarbij universele energie uit de handen van de praktijkbeoefenaar door jouw energie anatomie stroomt. Dit kan een warm, tintelend, ontspannen gevoel creëren. (opmerking: dit is universele energie, niet de persoonlijke energie van de praktijkbeoefenaar)

Dan begint het "zuiverings" proces waarbij de energievezels worden uitgestrekt. Het is niet ongewoon hierbij het gevoel te hebben dat er zacht aan draden van energie getrokken wordt. Dit is onderdeel van het kalibratieproces binnen het energiesysteem van de Universal Calibration Lattice.

Vervolgens het "balancerings" proces. Hier plaatst de praktijkbeoefenaar zijn handen op of boven enkele energiecentra (chakra's) van het lichaam. Deze aanraking creëert vaak merkbare temperatuursveranderingen in het lichaam en leidt tot de laatste aanpassingen of "afsluiting" van de energiesessie. Een uniek kenmerk van deze zachtaardige procedure is een koele of koude energiestroom die vaak de meer traditionele warme of hete "healing" energie vergezelt.

Waarom een EMF sessie ontvangen?

Er zijn vele redenen waarvoor mensen een EMF Balancing Technique sessie willen ontvangen. Voor ontspanning, de wens te "helen", het verlangen om het Zelf te begrijpen…

Elke sessie zorgt voor een krachtige uitlijning binnen de energie anatomie en daardoor wordt de Universal Calibration Lattice sterker. Dit is een belangrijke factor om in partnerschap te zijn met het verenigd energieveld of het Kosmische Energieveld.

De Sessies

Nadat je op volgorde door de eerste vier fasen bent gegaan, mag je elk van de eerste vier fasen naar keuze herhalen, of doorgaan met Fasen 5 t/m 8, die ook eerst op volgorde gedaan moeten worden.

Fase 1 - Wijsheid en Emotie

Deze sessie ontlaadt stress en brengt een nieuw patroon van vrijheid en welzijn tot stand. Ervaar de energetische balans tussen hoofd en hart.

Fase 2 - Zelf Richting en Zelf Ondersteuning

Deze sessie laat gracieus de beperkende energiepatronen los, vanuit wat we het verleden noemen en stimuleert de bewustwording van Zelf richting en Zelf ondersteuning.

Fase 3 - Het uitstralen van Kern Energie

De uitstraling van energie uit de kern van je wezen stimuleert de toegenomen stroom spirituele intelligentie in je dagelijks leven. Ervaar nieuw begrip voor en nieuwe inzichten in de unieke expressie van je ziel.

Fase 4 - Energetische Manifestatie

In deze balancering wordt een verbinding en communicatie mogelijk gemaakt met je toekomstige Zelf. Dit gebeurt door middel van het Prisma van Persoonlijk Potentieel, waarbij toekomstige potentiële energie in de co-creatie van je huidige realiteit gekanaliseerd wordt.


Zoek een Praktijkbeoefenaar