The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Jóga a Hálóért, Reflexiók, A Hullámok


Fázisok - V-VIII.Fázis

"A bennem lévő Örökkévalótól a benned lévő Örökkévalóhoz folytatódjon az átrendeződés..."
~ Peggy Phoenix Dubro ~

Az EMF Balancing Technique® első négy fázisa létrehozta az energetikai alapot ahhoz, hogy "teremthessük a lehető legemelkedettebb életet." Az V-VIII.Fázisoknál a hangsúly a Mesterré gyakorlásra kerül a mindennapi életvitelben. Ezek a fázisok erősítik a mesterréválás energetikai mintáit, és a már bennünk lévő mester-tulajdonságok teljesebb kifejezéséhez vezetnek.

Mesterré gyakorlási fázisok áttekintése

Minden egyes fázis minden alkalommal az ujjlenyomathoz hasonlóan egyedi…

Minden V-VIII.Fázis előtt az EMF kezelő pár perces áttekintést ad a képanyagról, bemutatva a kliensnek az Universal Calibration Lattice® illusztrációját, az I-IV.Fázis energetikai mintázatait, majd pedig az V-VIII.Fázis energetikai mintázatait.

Templates for Phases I-VIII

V.Fázis A végtelen szeretet mintázata
Az V.Fázis mintázata magábafoglalja a szívközpontot, a magas szívközpontot, a torok tájat, a szájkörüli kis energiaközpontokat és az orrhegyet.

VI.Fázis A végtelen együttérzés mintázatai
Két különálló mintázat tartozik a VI.Fázishoz, mindegyik kézfej körül egy. Ezek magukbafoglalják a kézfej közepén elhelyezkedő energiaközpontokat, és az ujjakon található kisközpontokat.

VII.Fázis A végtelen jelenlét mintázatai
Két különálló mintázat tartozik a VII.Fázishoz, mindegyik lábfej körül egy. Ezek magukbafoglalják a lábfej mindkét oldalán elhelyezkedő fő energiaközpontokat, valamint a talpon és a lábujjakon elhelyezkedő kisközpontokat.

VIII.Fázis A végtelen bölcsesség mintázata
A VIII.Fázis mintázata magábafoglalja az agyban elhelyezkedő fénypontokat, és a korona-központtal kapcsolatos valamennyi energiaközpontot. Az energia színe az V-VIII.Fázis mintázatainál platina, amely mint katalitikus elem hozzájárul a korona-központ rezonanciájának felerősítéséhez.

Fázisok

"A bennem lévő Örökkévalótól a benned lévő Örökkévalóhoz folytatódjon az átrendeződés."

Minden V-VIII.Fázis az asztalnál ülve kezdődik. Az EMF kezelő megkéri a klienset, hogy csukja be a szemét, lazuljon el, és vegyen egy mély lélegzetet, majd gyengéden elmondja a kezelést elindító invitációt. Ezt követi három egyszerű kérdés elhangzása, majd pár pillanatnyi elmélyedés és reflektáció. Majd a kliens megtekinti a gyönyörűen illusztrált és 44 mestertulajdonságot ábrázoló "Mesterré gyakorlás kártyák" csomagból a fázisnak megfelelő 11 plusz 1 ráadás-kártyát, amely bármely mestertulajdonságot jelenthet.

A kliens ekkor kiválasztja azokat a mestertulajdonságokat, amelyeket a jelenlegi életszakaszában gyakorolni és megerősíteni kíván (pld.- türelem, vídámság, harmónia, feltételnélküli szeretet...) önmagában. A kártyák kiválasztása után a kliens a masszázságyra fekszik, és megtapasztalja a fázis hátralévő részét.

A kezelõ mozdulatait a kezelésnek ebben a szakaszában a kliens által kiválasztott és sorrendezett mestertulajdonságok hatázozzák meg, és ettõl minden egyes kezelés teljesen egyedi jelleget ölt.

A fázis befejezésekor a kliens kézhezkapja a Napló-oldalt, és a fázist rögzítő ábrát. A Napló szintén tartalmaz kérdéseket, amelyek hatására a kliens elgondolkodik a mesterré gyakorlás erősítésén a mindennapokban.

Ajánlások

Kliensek az új fázisokról:

"Megtapasztaltam az eredeti rezonanciámat, aki jelenleg vagyok a lényem minden huzalában."

"Az energia szint-emelkedés igen erőteljes volt - a 44 (és még több) mestertulajdonság gyakorlásának végtelen lehetősége lélegzetelállító."

"Meleg, biztonságos, bizalommalteli érzés a szívemben..."

"Az V-VIII.Fázis folytatja/elmélyíti az I-IV.Fázis építette alapokat... Brilliáns."

"Az V-VIII.Fázis mintázatokat helyez a mintázatokon belül, erőteljes utat kínálva a mesterré gyakorláshoz... Minden fázis minden alkalommal egyedi, a kliens választásának megfelelően, messzeható!"

"Az V-VIII.Fázis a spirál új szintjét nyitja meg, mélységeket tárva fel bennünk a kérdésekkel, az energia-kezeléssel és a mesterré gyakorlással a mindennapi életben... a leghatásosabb módszer, amit eddig tapasztaltam."