The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Jóga a Hálóért, Reflexiók, A Hullámok


I-IV.Fázis Képzés
A tudat fejlődése/evolúciója

Időtartam: 5 nap

Előfeltétel: UCL Workshop elvégzése

A tudat evolúciója elősegíthető az EMF Balancing Technique első négy fázisának közvetlen megtapasztalásával. A képzés alatt minden résztvevő megkapja és lefolytatja a négy kezelés mindegyikét.

I.Fázis - Bölcsesség és érzelmek

A fej és a szív kiegyenlítése feszültségcsökkenésben nyilvánul meg és egyúttal a szabadság és jóérzés energetikai mintáját hozza létre. Érezd az energetikai egyensúlyt, és támogasd a fejed és a szíved közötti kapcsolatot. Szóbeli beleegyezést tartalmaz a kezelést fogadó személytől a részvételét illetően a kiegyenlítési folyamatban.

II.Fázis - Önirányítás és öntámogatás

Ebben a kezelésben elegánsan kioldjuk a régi érzelmi események körüli energiablokkokat, és erősítjük a Személyes Felerősítő Prizmád iránti tudatosságodat. A kezelés hatására a múltadat fejlődésttámogató folyamatnak fogadod el, visszatartó lehorgonyozottság helyett.

A kezelés elegánsan kiold érzelmi eseményeket. A hatására létrejövő új nézőpont segít tudatosítani az önvalónkból jövő irányítást és támogatást, növelve a Most-ban rendelkezésre álló energiát.

III.Fázis - Magenergia sugárzása

Magenergiánk sugárzása lehetővé teszi a belső bölcsesség gyakoribb megjelenését a mindennapi életben. A magenergiánk tudata elősegíti, hogy összhangban legyünk az igazunkkal.

A kezelés hatására a belső tudás gyakrabban megjelenik. A kezelés továbbá kiegyenlíti az enegiaközpontokat, és elősegíti a Szívközpont hangsúlyosabb kifejeződését. Hordozd a magenergia-tudatodat a mindennapokban.

IV.Fázis - Energetikai beteljesülés

Ebben a "végső" kiegyenlítésben a jövőbeli éneddel való kapcsolatot és kommunikációt alapozzuk meg a Személyes Lehetőségek Prizmáján keresztül, lehetővé téve a jövő potenciáljainak manifesztációját a jelen valóságában. Hozz létre a Személyes Lehetőségek Prizmáján keresztül egy dinamikus, kreatív kapcsolatot és kommunikációt a potenciális éneddel.

I-IV.Fázis Tematiaki áttekintés

Milyen előnyök származnak mindebből?

Az EMF képzés felerősíti az "energetikai érzékenységedet", és felgyorsítja a személyes fejlődésedet. Az energetikai nyelv megértése és értelmezése átütő és új szolgáltatást kínál azáltal, hogy gyengéd, de hatásos és tápláló módon feltárja a kaput a kihasználatlan emberi energiatest felé.

A képzés során közvetlenül egyensúlyba kerülsz az egyes fázisok energiamintáival. Ezek az erőteljes kiegyenlítések elősegítik a képzés rövid idő alatti elsajátítását.

Megtanulod irányítani és befogadni a gyenge elektromágneses energiaáramlást, amely kiegyenlíti az energiamintákat mind a kezeltjeidnél mind pedig saját magadnál.

A képzés során átadott információk, valamint az elsajátított fázisok kiegészítik és felerősítik azokat az egyéb modalitásokat, amelyeket már gyakorolsz vagy alkalmazol.

Felügyeleti Tanár keresés a Tanárok Jegyzékében


Képzési Programok

Everyday Energetics Institute

Személyiségfejlesztő Program

Incremental Phases I-IV Program

Professzionális Út Program

Legyél EMF Kezelő
Legyél EMF Tanár
Legyél Tanárok Tanára

The Symbol Program

LatticeLogic® Programs

Yoga for The Lattice™ Program

The Waves Program

Reflections Program

The Honeymoon Effect!

UCL® Tai Ji Program

Workshop Helyszínek