The Balancing Work logo - click for Home Page

EMF Balancing Technique, LatticeLogic, The Symbol, UCL Tai Ji, Jóga a Hálóért, Reflexiók, A Hullámok


V-VIII.Fázis "Masters in Practice" (Mesterrégyakorló) Tanárképzés

Időtartam: 6 nap

Előfeltételei: V-VIII.Fázis "Masters in Practice" (Mesterrégyakorló) Kezelői valamint I-IV.Fázis Felügyeleti Tanárképzés tanfolyamainak a teljesítése

Ez a 6 napos oklevelet adó tanfolyam az EMF Balancing Technique V-VIII.Fázis tanítására képesíti (licenccel látja el) a sikeres teljesítőket.

A tanfolyam előadások és gyakorlatok kombinációja, amelyeket Peggy Phoenix Dubro tanít egész éven át.

Certificate A képzés teljesítését Oklevél elnyerése követi.

A képzés során kézhez kapott segédanyagok

- Tanári munkafüzetek, DVD/Video, CD (Power Point), kiosztani való lapok.

Find a Teacher of Teachers in our Teacher Directory

View Prices for Phases V-VIII Teacher Training

Ajánlások

“Mindig nagy öröm újra találkozni Stephen-nel és Peggy-vel.

A tanfolyam nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy a folyamatosan erősödő kohéziót megosszuk más országokból érkezett tanulókkal…

Az volt az érzésem, hogy egy új gobleint szőttünk valamennyien együtt, ahol mindenki a legmegfelelőbb helyen volt, és egyéni módon fejezte ki magát a kollektív részeként.

Mint mindig, a tanítási segédeszközök (video, leírások, stb) jólszervezetten működtek, hasznos példával szolgálva számomra a tanítási tevékenységemhez. Az V-VIII.Fázis tananyagát és információit Peggy sokkal tisztábban adta át, mint az első V-VIII.Fázis Kezelői Képzésén, amelyre szintén Sedona-ban került sor néhány évvel ezelőtt. Én magma is jobban értem és érzékelem ennek az energetikai ráhatásnak az erejét és szerepét.

Nem lehet említés nélkül hagyni az Universal Calibration Lattice 3 dimenziós lenyügöző animációs megjelenítését sem…

Alig várom, hogy taníthassam az első V-VIII.Fázis Kezelői tanfolyamot, hogy megoszthassam ezeket a csodálatos információkat új érdeklődőkkel…

Nagyon köszönöm nektek, Stephen és Peggy.

Szeretem magunkat”

Patricia Penot - Franciaország

V-VIII.Fázis Tanárképző tanfolyama fantasztikus volt! Intuitív hatásra jelentkeztem a képzésre, és nem tartott sokáig, míg rájöttem hogy a legjobb dologot választottam.Természetesen az energia hihetetlen volt. A mestertulajdonságok megértése személyes módon elmélyült. A világ minden tájáról jelenlévő emberekkel való kölcsönhatás csodás volt. Köszönöm ezt a nagyszerű képzést.”

Mary Jayne Collins - USA

A “Masters in Practice” Tanárképzés tovább gazdagította és mélyítette az V-VIII.Fázisok megértését. Nagy öröm volt megtapasztalni milyen tisztán adta át Peggy ezt a csodás energetikai nyelvet és a nagyhatású kiegyenlítéseket!

Büszkeség tölt el, hogy az EMF nemzetközi családjának tagja lehetek. A “Masters in Practice” Tanárképzés elmélyítette a kapcsolatbanlevés-érzetemet, és annak a megértését, hogyan tudja ez a munka szeretettel, tisztelettel, egyben átütő módon megérinteni az emberiséget.

Mély hálát érzek, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, és New Zealand-ba, hazavihettem az élményeimet. Tudom, hogy nagy gyönyörűséggel fogom tanítani ezeket a Fázisokat és alkalmazni a kitűnő segédanyagokat!í

A szívem mélyéből köszönöm nektek, Stephen és Peggy!

Örömmel haladok tovább a közös utazásunkon.”

Pauline Baker - Új-Zéland


Képzési Programok

Everyday Energetics Institute

Személyiségfejlesztő Program

Incremental Phases I-IV Program

Professzionális Út Program

Legyél EMF Kezelő
Legyél EMF Tanár
Legyél Tanárok Tanára

The Symbol Program

LatticeLogic® Programs

Yoga for The Lattice™ Program

The Waves Program

Reflections Program

The Honeymoon Effect!

UCL® Tai Ji Program